Strona 62 z 282 PierwszyPierwszy ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Kropcia rzecz jasna ze liczy się waga z rana. Super ze jest postęp. Udało Ci się kupić jakąś fajną bluzencję? Zadowolona jesteś z zakupów?

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Kropcia rzecz jasna ze liczy się waga z rana. Super ze jest postęp. Udało Ci się kupić jakąś fajną bluzencję? Zadowolona jesteś z zakupów?
    Tak. Kupiłam pięć.. hehe wszystkie w jednym kroju [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bo ja na spacerki z dzieckiem chodzę więc takie na codzien oo..

Cytat Zamieszczone przez Kropcia. Zobacz posta
    Tak. Kupiłam pięć.. hehe wszystkie w jednym kroju [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bo ja na spacerki z dzieckiem chodzę więc takie na codzien oo..
    No i bomba. Podoba mi się krój i wzorek. Super zakup

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Ogólnie z wagą to zeszło 4 ale 2 wróciły. Więc nie jest tak źle. Strasznie wolno mimo wszystko mi to idzie, wiecznie jakieś imprezy, grile i weś tu rób jakiś post. Ale od dziś zaczęłam o 9 zobaczymy czy wytrwam więcej niż 5 dni

Zielonomijest jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Majkax123 Zobacz posta
    Ogólnie z wagą to zeszło 4 ale 2 wróciły. Więc nie jest tak źle. Strasznie wolno mimo wszystko mi to idzie, wiecznie jakieś imprezy, grile i weś tu rób jakiś post. Ale od dziś zaczęłam o 9 zobaczymy czy wytrwam więcej niż 5 dni
    5 dni to bardzo długo. Ile teraz wazysz?

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Chyba 70, a post rozpoczęłam z wagą 72 , Dlatego teraz chcę dłużej zrobić, o ile znów mnie na nic nie skusi. A nie chce mi się znów suwaczka zmieniać, zresztą jak wytrzymam chociaż tydzień to i tak będę miała mniej niż 68, więc poczekam do piątku i wtedy ewentualnie zmienię wagę. O ile dam radę przez tydzień
    Ostatnio edytowane przez Majkax123 ; 06-05-2022 o 22:32

Cytat Zamieszczone przez Majkax123 Zobacz posta
    Chyba 70, a post rozpoczęłam z wagą 72 , Dlatego teraz chcę dłużej zrobić, o ile znów mnie na nic nie skusi. A nie chce mi się znów suwaczka zmieniać, zresztą jak wytrzymam chociaż tydzień to i tak będę miała mniej niż 68, więc poczekam do piątku i wtedy ewentualnie zmienię wagę. O ile dam radę przez tydzień
    Trzymam kciuki. Chociaż martwię się, czy się dobrze czujesz. Kurcze 5 dni to naprawdę wow.

Paznokcie u rąk i nóg pomalowałam, mgiełkę samoopalającą nałożyłam, jeszcze jutro pokręcę włosy na lokówkę (choć mam badziewną, słabo kręci, nietrwale, a włosy mam raczej podatne) ale może jutro rano jeszcze kupię piankę lub coś innego żeby bardziej trzymalo i będę chyba jako tako dziś wyglądać. Szkoda że ze 2 razy nie zaaplikowałam mgiełki samoopalającej bo super by mnie optycznie wyszczupliło, juz po jednym razie jest całkiem spoko. Jakoś trzeba sobie radzić. Kurde mogłam jeszcze w jakieś gacie wyszczuplające zainwestować..

Dona1321 jest nieaktywny Nowy na forum

Hejka dziewczyny!
    Trochę mnie nie było ale poszalałam w majówkę i nie miałam kompletnie czasu! Zaraz po majówce miałam nawał roboty i jakoś tak zleciało szybko do weekendu.
    Dzisiaj jak co sobotę miałam ważenie i mierzenie, nic sie nie ruszyło kompletnie. Co ja jednak mogę powiedzieć, ten tydzień nie obył się bez grzeszków większych i mniejszych więc i tak się cieszę że stan jest taki a nie wyższy czego mówiąc szczerze się spodziewałam.

Wszystkim gratuluję spadków a jedzeniowym "grzesznicom" przybijam piątkę i polecam się nie martwić. Będzie dobrze, do wakacji mamy jeszcze trochę czasu.

Mam pytanie, ćwiczyła któraś z was z Chodakowską? Bo od 8 maja rozpoczyna się u niej nowe wyzwanie na 50 dni i zastanawiam się czy nie dołączyć.

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    Kropcia-fajna bluzeczka.

Majax- ja bym nawet jednego dnia nie dała rady na głodówce, kiedyś probowałam i było mi słabo dlatego szacun

Mama- będzie dobrze

Gratuluję spadków a Dona ma rację że do lata zdązymy schudnąć. Ja tydzień temu ważyłam 60, 5 a dziś 59,2 także jest spadek ale myślę że to wczorajszy dzień się do tego przyczynił bo ledwo zaczęłam prace i zaczął mnie boleć żołądek okropny ból jakiego jeszcze nie miałam. Poprosiłam o coś przeciwbólowego bo tylko miałam Apap przy sobie ale dostałam Nospę i po 15 min ból ustąpić. Swoją drogą nie wiedziałam że Nospę można brać nawet na zapalenie żoładka (tak pisze na ulotce). Ale bałam się wczoraj jeść cokolwiek. Zjadłam przez pół dnia tylko 1 bułkę suchą. Okropnie byłam głodna, ale dałam rade i postanowiłam sobie ze już na prawdę nie będę jadła słodyczy a w necie poszukałam przepisów dla osób z chorym żołądkiem i faktycznie wczoraj nic słodkiego nie jadłam ani dziś. A teraz robię na obiad ryż oraz gotowane pulpety (klopsy) w sosie pieczarkowym.
    Bo w pazdzierniku nie wyleczyłam do końca zapalenia żołądka przez to ze ten antybiotyk sprawił, że cały język miałam cały biały i musiałam odstawić. Potem długo miałam spokój z żołądkiem az do teraz.. poranne bóle po przebudzeniu no i wczoraj,ale to z mojej winy bo zjadłam batonika więc żołądek się zbuntował. mam nadzieję że już będzie Dobrze bo będę jadła same potrawy dla osób z chorym żołądkiem. Rano piję len.

Zapisałam się na rehabilitację. W jednej przychodni mieli terminy na luty ale gdzie indziej zapisałam się juz na sierpień
    Ojej masz problemy z żołądkiem? Współczuję, chyba musisz mieć taką delikatną i lekkostrawna dietę i uważać na składy. Im mniej przetworzone produkty tym lepiej

Strona 62 z 282 PierwszyPierwszy ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 162 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów