Strona 89 z 282 PierwszyPierwszy ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Zielonomijest daj znać jak wyniki. Odnośnie zdjęć to w niedzielę oglądaliśmy zdjęcia z komunii i w tej sukience którą widziałyście się sobie podobałam. Mam zrobioną keratynę na włosy więc ładne proste włosy. 6 lat temu ważyłam 2 kg mniej ale nie będę się dołowała. Mam 44 lata i pora w końcu być z siebie zadowolonym od czasu do czasu
    Często szczególnie przed okresem się źle czuję i grubo.
    Całą noc nie śpię bo mam straszne bóle żołądka. Chyba nie pójdę do pracy i może mniej zjem dzięki temu.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Zielonomijest no tak serka wiejskiego się nie czepiam. Ale te muffiny bananowe....Potem sprawdziłam ze orientacyjnie jedna może mieć ok. 190 kcal, także na 3 nabiłam prawie 600 kcal, a może i więcej bo kalorycznosci na swoich składnikach nie liczyłam. Wczoraj jeszcze po kolacji podjadałam. Ogółem zjadłam ze 2500 kcal. Tragedia. Dziś już przygotowałam sobie jedzenie do pracy do pudełek, żeby na szybko nie brać byle jakiego jedzenia. I dziś już muszę, naprawdę muszę, się ogarnąć, bo przez te kilka dni na pewno odrobiłam wagę, ile dokładnie nie wiem, ale widzę po ciuchach ze coś na pewno.

Na moim przypadku dokładnie widać, że odchudzanie to proces i wieczna walka ze sobą.

Leżę w łóżku chora boli mnie żołądek i nie dam rady się ruszyć bo mnie mdli. Jeszcze tak nie byłam chora dawno. Jedyne plusy to że nie będę raczej jadła nic. A ostatnio niezbyt dobrze było z dietą więc mi się przyda. Nie wiem czy się czymś nie zatrułam.

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Leżę w łóżku chora boli mnie żołądek i nie dam rady się ruszyć bo mnie mdli. Jeszcze tak nie byłam chora dawno. Jedyne plusy to że nie będę raczej jadła nic. A ostatnio niezbyt dobrze było z dietą więc mi się przyda. Nie wiem czy się czymś nie zatrułam.
    Ojej, zdróweczka. Oby tylko jakieś zatrucie i nic powazniejszego. Trzymaj się i dawaj znać jak sie sytuacja będzie rozwijać. Ja narazie tez grzecznie. Zjadłam zawartośc pierwszego pudełka i zaczynam ostro pracować.

Na razie jest lepiej tylko głowa boli. Mam zwolnienie a chcą ode mnie rzeczy. Poczekają do jutra. Głowa boli a sąsiedzi hałasują bo robią ogrodzenie na zewnątrz. Pudełka to dobry pomysł męża chcę odchudzić to mu zostawie w pudełkach jedzenie. MamaMai oby tak dalej.

Niby sie staram a jednak nie wychodzi. Od kilku dni zaliczam jakieś wpadki i to nie jakieś drobne tylko niestety takie które raczej na pewno będą skutkować wzrostem wagi. Z pozytywów, to wczoraj zgadałam się z inną koleżanką nt. kijków, i zamierzamy od weekendu chodzić, jeśli tylko pogoda pozwoli. Może to mnie wkręci i zawróci na dobre tory.

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

MamaMai nie przejmuj się,ja też zaliczam wpadki ale na "usprawiedliwienie" mam to że jestem przed @,powinien się pojawić za 3 dni. Często jest tak że dieta cały dzień super a wieczorem słodkości i chipsy. Dziś się zwazylam i jest 54,5 czyli lekki wzrost ale tak jak mówię jestem przed @ i czuję że puchne.

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Jedyne czym mogę się pochwalić to że mimo tego że ostatnio więcej jem, to mam bardzo dużo ruchu( wczoraj 25tys kroków) + mycie okien przy którym się zmachalam wieczorem więc pewnie też dodatkowe kcal spaliłam ale już wieczorem nie miałam opaski założonej to nie wiem ile spalilam

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

I ja się dołączam do tych wpadek jedzeniowych.. Upiekłam dziś WZtke bo mam jutro urodziny i mama napewno wpadnie a może i ktoś jeszcze.. Dziś już zjadłam i nie jeden kawałek, tylko pasek przez całą blache a w sobotę wpadają teście, niby na dzień dziecka do wnusia ale z racji tych moich urodzin też muszę coś upiec i coś przygotować..ciężko widzę tę dietę w najbliższych dniach.. a jutro ważenie

Strona 89 z 282 PierwszyPierwszy ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów