Strona 96 z 282 PierwszyPierwszy ... 46 86 94 95 96 97 98 106 146 196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    To znowu ja, załamana właśnie. Nie znoszę tego jak wyglądam podczas dni płodnych i owulacji. Nawet pokusze się o stwierdzenie ze wyglądam gorzej niż podczas okresu. Czuję się i jestem taka nalana. Podczas miesiączki z kolei puchne i jestem nabrzmiala, ciało bardziej jest twarde, brzuch mi wywala ale nie rozlewa się aż tak na boki. A tu inaczej, rozlewa mnie wszerz, a do tego większa po całości się robię. Jakbym nigdy przenigdy nic nie ćwiczyła. Trudno to opisać. I mimo ze w tym tygodniu już trzymam dietę, wyglądam na większą i cięższą. Na pewno na wadze jest wiecej. Sorki ale musiałam się wyżalić. A dzisiaj było dobrze z jedzeniem, choć obiad był "normalny" czyli kotlet w panierce, ziemniaki i salatka. Tyle że bez ćwiczeń, bo jeszcze głowa mnie rozbolała w ciągu dnia, jakby zakwasów było mało
    To dziwne że tak się czujesz podczas owulacji. Ja jestem pełna sił witalności i mam mega wysokie libido. Jakby natura się o jeszcze jedno dziecko dopominała. Uwielbiam ten stan. Ale jak widać każdy z nas jest inny.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Exclamation Odp: Dieta mż

A kiedy się ma te płodne dni? Nie znam się. Wiem ze mam takie dni na jakieś 2 tygodnie przed miesiączką że wysokie libido. Ale to 1 dzień lub dwa.

Znalazłam stronkę z przepisami.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 08-06-2022 o 22:09

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    A kiedy się ma te płodne dni? Nie znam się. Wiem ze mam takie dni na jakieś 2 tygodnie przed miesiączką że wysokie libido. Ale to 1 dzień lub dwa.

Znalazłam stronkę z przepisami. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Molly to pewnie w owulację masz największe libido czyli w połowie cyklu. A dni płodne sa mniej więcej w przedziale na 7 dni przed owulacją do nawet 4 po owulacji. Ja kontrolnie czasem upewniam się w kalkulatorze miesiączkowym w necie. Choć w sumie zazwyczaj nie muszę bo to u mnie widać gołym okiem.

Anata ty szczęściaro, bez kitu zazdroszczę troche, tez chciałabym w tych dniach kwitnąć, no chyba że u mnie biologia zmierza do rubensowskich kształtów w tych dniach uznając je za najbardziej atrakcyjne. Ale efekt przy mojej figurze jabłka przy takim rozlewaniu się na boki jest taki że czuje się i wyglądam jak chodzący klocek. I kompletnie nie mam siły, robię się leniwa. W ciążąch też nie kwitłam.

Lubię te ciepłe miesiące, siłą rzeczy jem więcej warzyw i proporcje na talerzu się zmieniają, jest tak kolorowo. I jakoś mniej ciągnie do wyrobów czekoladowych bo się rozpuszczaja szybko pod wpływem ciepła. W dodatku nie jestem z tych osob które muszą zjadać codziennie lody dla ochłody. Jedyny minus to grillowanie, na szczęście u nas też jakoś nie za często w tym roku do tej pory było tylko raz.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Nie zwracałam uwagi zabardzo w jakiej jestem fazie cyklu, a teraz tak myślę, że jestem przed owu a na wadze 83 i też się czuje tak ciężko a nie jadłam dziś dużo..na obiad tylko zupka.. przed okresem się raczej tak nie czuje a jak już dostanę to też jakby woda ze mnie schodzi i czuję, że brzuch się robi mniejszy..

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Szybka aktualizacja po @ jak wygląda sytuacja. Odezwę się później. Miłego dnia

[QUOTE=Kropcia.;3643849]Nie zwracałam uwagi zabardzo w jakiej jestem fazie cyklu, a teraz tak myślę, że jestem przed owu a na wadze 83 i też się czuje tak ciężko a nie jadłam dziś dużo..na obiad tylko zupka.. przed okresem się raczej tak nie czuje a jak już dostanę to też jakby woda ze mnie schodzi i czuję, że brzuch się robi mniejszy..[/QUOTE
    a

A u mnie waga stoi od piątku 59,4 kg dziś rano, mimo trzymania diety. Dziś planuję poćwiczyć ale co i jak wyjdzie to dam znać.

Cytat Zamieszczone przez Neskaa Zobacz posta
    Szybka aktualizacja po @ jak wygląda sytuacja. Odezwę się później. Miłego dnia
    Czyli trochę spadło od ostatniego razu. Może utrzyma sie tendencja spadkowa. Super przeczytać takie motywujące wiadomości.

Strona 96 z 282 PierwszyPierwszy ... 46 86 94 95 96 97 98 106 146 196 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów