Dziewczyny skoro usunęli nam wątek na Kafe to przenosimy się tu. Zapraszam pełny skład oraz inne chętne osóbki
Dziewczyny skoro usunęli nam wątek na Kafe to przenosimy się tu. Zapraszam pełny skład oraz inne chętne osóbki
Dziewczyny nie wiem czy wątek jest łatwy do odnalezienia. Jeśli ktoś ogarnia bardziej to forum to niech sugeruje jak i gdzie założyć temat zanim się rozpuszczamy na dobre
Pisałam że nie wiem na ile wątek jest łatwy do odnalezienia. Może lepiej założyć nowy w innej zakładce. Jeśli któraś ma doświadczenie w tym forum to niech powie jak to zrobić najlepiej. Albo założy nowy wątek. To forum dla mnie jest zupełnie nowe wiec wiecie poruszam się jak w mgle
Obecna! Kurcze,czemu tam tak usuwają nam wątki :/ ale uważam że to forum jest lepsze zaraz zrobię suwak jeśli dam radę to dam znać jak się robi :*
Naszukałam się ale znalazłam jak zrobić suwaczek. Trzeba wejść na osobną stronę i tu sie robi. http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/
powinien mi się wyświetlić i jak już zrobicie to tu na dole pod odpowiedzią musicie ustawić "POKAŻ SWOJĄ SYGNATURĘ"
Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 31-03-2022 o 10:19
Molly dziewczyny nie poradziły sobie z rejestracją. Zostają tam, na kafeterii
Witam.Wkoncu udało mi się zalogować. To teraz też będę tu pisać