Hej dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z trądzikiem rózowatym? Czego nie jeść w tym przypadku? Co pogarsza chorobę?
Macie również jakieś polecajki jeśli chodzi o pielęgnację skóry?
Hej dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z trądzikiem rózowatym? Czego nie jeść w tym przypadku? Co pogarsza chorobę?
Macie również jakieś polecajki jeśli chodzi o pielęgnację skóry?
Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.
Wątróbka, banany i cytrusy to produkty wysokohistaminowe. Po prostu podrażniają.
A jeśli chodzi o kosmetyki to polecam serdecznie te od Acnerose, zarówno krem na dzień i na noc. Sama ograniczyłam pielęgnację do minimum i obecnie stosuję tylko to. Zauwazyłam bardzo duża poprawę.
![]()
- Nie mów do mnie Lampka!
- A jak mam mówić?! Jaśnie Oświecony Nosicielu Światła?
Mi lekarz zabronił aktywności fizycznej i wychodzić na powietrze dopiero po zachodzie słońca . Mam żyć jak wampir bez słońca.
Czyli co mam się zamknąć w domu, siedzieć na kanapie, nie wychodzić nie ruszać się. Przytyć z 50 kg i cieszyć się że mi się rumień nie pogłębil ?
Aktywność fizyczna nie jest zła, zły jest rumień na policzkach, który dostajemy jak się zmęczymy. Więc umiarkowane ćwiczenia i stopniowe zwiększanie aktywności wraz ze zwiększeniem kondycji - jak najbardziej. Tak trochę z lusterkiem w ręku, jak rumień się robi za mocny to przerywasz.
A przed słońcem można się chronić kremami z filtrem, kapeluszami z szerokim rondem, czapeczkami, dużymi okularami przeciwsłonecznymi.
Złoty środek, kurde. Nie wiem kochana czy też testowałaś te kosmetyki Acnerose o których tutaj wspominalam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ale polecałabym zobaczyć bo na pewno będziesz widziała różnicę.