jestem!!!
nie placz kochana, masz dzieciaczki i nas... bedzie dobrze... w Anglii 26go bardzo duzo ludzi idzie juz do pracy... dobrze ze chociaz w wigilie jest w domu bo np w anglii to nie jest swieto i tez ludzie pracuja nawet do pozna w nocy... ciesz sie tym co masz kochanie bo zawsze mogloby byc gorzej... pewnie cie nie pocieszylam?
hhihi dobre!!!
wszystkiego dobrego kochana i gratulacje pierscionka!!! a jednak sie nie wywinelas hihi
oj byloby ciezko... jednak Arek swego czasu mial racje... przynajmniej na razie nie wchodzi mi juz nic bialkowego ale moze za jakis czas... zobaczymy...
wiesz, taka sytuacja byla juz nieraz ale teraz bylysmy tylko my cztery a w sumie wszystkie pomijajac wiek jestesmy do siebie dosc podobne (stety-niestety?) i tak popatrzylam dzisiaj na to jakos inaczej bo i Pati juz taka bardziej "czlowiecza" hihi znaczy juz nie taki dzidzius tylko dziewczynka...
kochana ja na tej wadze po prostu widze niezbyt wyraznie hihi bo mam za daleko do strzalki wiec nie widze dokladnie a na mojej to co do 100gr i wtedy widze wahania a tu to nie bardzo...
dla mnie moje 19kg tez jest baaaaardzo satysfakcjonujace chociaz przydaloby sie jeszcze... niedosyt pozostal... ale i tak jestem przeszczesliwa ze tyle wytrzymalam i do tego doszlam... oby tylko tak zostalo...
a Kuba jest o 23:30 z tego co widzialam w programie...
---------- Wiadomość dodana o 22:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:53 ----------
chyba juz nikogo nie ma wiec sie i ja wylaczam, do jutra, buziam was mocno![]()