Strona 102 z 2318 PierwszyPierwszy ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 202 602 1102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,011 do 1,020 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Ahetka23 kupiłam dziś w Carrefourze zaprawę malinową, bo była tylko jedna i do tego malinowa, ale nie wiem czy to ta... W plastikowej butelce i kosztowała mniej niż 2 zł. Nie jest napisane, że słodzona cukrem, tylko, że posiada "substancje słodzące". Czy to może być ta zaprawa?

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta

MALWINKO my po to tu jestesmy żebyś nam się wypłakiwała .
    Kochana nie zostało ci już duzo czasu i wagi do stracenia , więc zmobilizuj się i WALCZ o siebie , o swoja mlodośc . Ja swoją niestety przegapiłam , siedziałam i zarłam i rosłam w szerz , teraz załuję ze omineło mnie tyle fajnych rzeczy , które mozna robić tylko jak się jest młodym , no ale cóż polak madry po szkodzie , ja jak to mówi mój mąż przechodzę spózniny bunt nastolatki , bo stwierdził ze odkąd schudłam to stałam się pyskata a ja poprostu pozbyłam się kompleksów i nadrabiam stracony czas. Wiec uszka do góry i .......jak coś bedziesz chciała wrzucić do pyszczka to najpierw popatrz na to cusik i zadaj sobie pytanie czy jest ci to potrzebne , pózniej wyobraż sobie jak ci się to odkłada na boczki , a na koniec pomyśl sobie o nas i o tym że będziesz musiała się z tego wyspowiadać . Czy warto ? NIE więc to odłóż , albo oddaj nielubianej koleżance , niech to ją utuczy . BĘDZIE DOBRZE
    Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    nie ma co sie niepotrzebnie samemu dolowac jeszcze bardziej, tylko trza sie w garsc wziac
    skoro Cie to Twoje podjadanie denerwuje, to zrob cos z tym, zapobiegaj
    musisz w siebie uwierzyc i na pewno dasz rade, tylko badz konsekwetna w swpich postanowieniach
    powodzenia
    Dzięki kochaniutkie, Wy to dosłownie jak takie moje dobre wróżki, humor już lepszy i nawet poszłam na zakupki bo juz nic nie było ciekawego do jedzenia, no i dzisiejszy dzień byłam grzeczna udało się w końcu wskoczyć na same P nie wiem co ja bym bez Was zrobiła, jak dobrze że jesteście dzięki za wszystko

a teraz zabieram się za czytanie

katrinka1984 Witam Cię serdecznie, również uważam że nie wyglądasz na tą wagę którą masz na suwaczku, powodzenia życzę na dalszej drodze dietkowania i gratuluję już osiągniętego wyniku, pięknie Ci idzie

---------- Wiadomość dodana o 22:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:22 ----------

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Malovana to kiedy jest ten Twoj wielki dzien?
    dokładnie za 2 miesiące 14.08

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    Wiecie co ja dziś dziś odkryłam , jak brałam prysznic? Że ja MAM kości obojczykowe ( chyba tak to sie nazywa ) Nie widziałam ich na sobie przez 30 lat i taką frajdę mi to odkrycie zrobiło że szok . I ciagle patrze teraz w lustro na mój dekolt i ciesze sie jak głupia do sera
    no to fajnie dosłownie widzę Twój uśmiech jak się cieszysz super, cieszę się razem z Tobą

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Witam:md . Wreszcie zakończyły się moje kłopoty , moja córcia Ula dzisiaj w nocy urodziła syneczka trzy tygodnie przed terminem , ale wszystko jest w porządku , Wreszcie kamień z serca mi spadł . Jolu waga mi poszła w górę , jestem na 4 fazie , chyba przez te truskawki.Od lipca wracam na 2 fazę bo muszę jeszcze 5 kg zgubić . Pozdrawiam .
    Gratulacje, fajnie że już za wami to oczekiwanie i że wszystko dobrze się skończyło takie dzieciątko to niesamowita radość i wielkie szczęście nie do opisania, wszystkiego dobrego dla rodziców i maluszka no i dla babci

19.09.2011

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Wreszcie zakończyły się moje kłopoty , moja córcia Ula dzisiaj w nocy urodziła syneczka trzy tygodnie przed terminem , ale wszystko jest w porządku ,
    Wielkie przeogromne gratulacje
    Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta
    dokładnie za 2 miesiące 14.08
    Przez dwa miesiace to jeszcze sporo mozna zdzialac, wiec sie bierz za robote kochana
    A ja sie wam musze przyznac, ze dzis wieczorem zawalilam na pelnej linii. Baty mi sie naleza. Gdy chlopcy mieli popoludniowa drzemke, kolezanka przyniosla mi koszyk truskawek z farmy i sie zlamalam i zjadlam tak gdzies z 10. Teraz klne na siebie jak glupia. Reszte zamroze i poczekaja na czasy kiedy bedzie mi mozna, ale mam nadzieje, ze to co zrobilam nie zaprzepaszcza calkowicie moich staran na uderzeniowce. Tak czy inaczej jutro zaczynam dzien P+W, bo skoro sie zlamalam to nie ma innego wyjscia. A swoja droga to mysle, ze to jakas zlosliwosc losu, ze akurat teraz je dostalam. Nigdy w zyciu mi nikt nic takiego nie dal, a jak tylko poszlam na diete na ktorej sie nie je owocow, to prosze A na dodatek wczoraj byl moj 3 dzien i jakos przezylam, choc wieczorem myslalam, ze oszaleje, bo wszystko co zakazane mi sie w oczy rzucalo, a dzis na glupich truskawkach (ktore swoja droga kocham) sie zlamalam.
    Ahetko napisz mi na pocieszenie tak jak wczesniej napisalas, ze ketoza sie robi juz po 2 dniach, a jednodniowym szalenstwem jej nie przerwe, wiec wszystko powinno byc ok.

---------- Wiadomość dodana o 21:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:00 ----------

Sama sobie zadalam kare za te truskawki. Poniewaz nie moge isc na spacer, bo kto by z chlopakami zostal, to zrobilam 100 pajacykow, 100 brzuszkow i 100 polprzysiadow. Mam nadzieje, ze to wystarczy. A na spacerze bylam z chlopakami i to ponad 2h i silownia, wiec chyba odpokutowalam te truskawki wieczorne

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

Wink Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Witam
    Basiu , zgrzeszylas trudno - pij jak najwiecej wody i herbatki zielonej , nie uratuje ale troszke pomoze. Co do Victorias' Secret jesli chcesz wejdz na online do Canady jesli dobrze pamietam tez wysylaja , tylko jak kupilam na ponad 100 to wysylke mam free , za Ty chyba masz platna nie pamietam w tej chwili, w sklepie bedzie annual semi od jutra 15-ego , ale tam staram sie pod koniec (mam znajoma ona mi mowi kiedy mam sie zglosic ) staram sie robic zakupy bo robia ta przecene fazami 30%, 50% i 75% jesli jeszcze cos jest okropnosc , ze mam tak blisko ten sklep bo sama widze ze stanowczo za duzo tam wydaje ale jak widze bluzeczki po 9-10 to nie moge sie oprzec.Uwielbiam te rzeczy i fakt sa b. dobre jakosciowo.
    Malinka gratuluje Wnusia i ciesze sie z Toba , usciskaj corke.
    Dzieki za rade Achetko cos tam juz wybralam , ale i tak nie bede chodzic na codzien w okularkach , jedynie w pracy , nie mam az tak duzego ubytku jak moja corka . Mam tylko klopot , ze potrzebuje w pracy tych do czytania bo minusy mam nie wielkie 1,5 nie jest zle, ale teraz doszly plusy , aja gluptasek sobie myslalam , ze to sie samo wyrowna dobra jestem co? Widzisz i Tobie waga sluzy , moja znow stoi tym razem chyba czekamy na @. To na razie do poczytanka , moze ktos sie jeszcze odezwie Jola jest ranny ptaszek .

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

Awatar katrinka1984
    Mieszka w
    Szczecin

Dzień dobry Dziewczyny)
    Ja też raczej piszę rano, bo na chwilę obecną jestem bez pracy
    Tak więc mogę wstać i się nie śpieszyć.
    Co tak naprawdę mnie nie cieszy bo już usycham w domu bez roboty.

---------- Wiadomość dodana o 07:50 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:45 ----------

[/COLOR]Sama sobie zadalam kare za te truskawki. Poniewaz nie moge isc na spacer, bo kto by z chlopakami zostal, to zrobilam 100 pajacykow, 100 brzuszkow i 100 polprzysiadow. Mam nadzieje, ze to wystarczy. A na spacerze bylam z chlopakami i to ponad 2h i silownia, wiec chyba odpokutowalam te truskawki wieczorne
    Myślę, że po takim wysiłku fizycznym wszystkie truskawki już dawno z Ciebie uciekły Więc się nie martw Poza tym jestem pod wrażeniem, że chodzisz na siłownie, ćwiczysz a do tego jesteś "podwójną" Mamą))

Mnie wczoraj przed 22 "mój przyszły" wyciągnął na późny spacer Wzięliśmy psa, żeby głupio nie wyglądać i truchtaliśmy sobie szybkim tempem A dziś i tak ważę więcej niż wczoraj ;/
    Wkurza mnie ta waga.

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar gosia3735

Witaj Kasiu , ja jeszcze jestem w pracy ale koncze nie dlugo . Moze Ty mi odpowiesz czy w PL faktycznie nie ma zadnej pracy ? Interesuje mnie to bo zamierzam wrocic w rodzinne pielesze? A znajomi nie sa obiektywni.

---------- Wiadomość dodana o 06:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:52 ----------

Waga sie moja Droga nie przejmuj , najwazniejsza jest Twoja decyzja i chec wytrwania , a wage wczesniej czy pozniej pokonasz trzymajac sie diety.

START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

Awatar katrinka1984
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez gosia3735 Zobacz posta
    Witaj Kasiu , ja jeszcze jestem w pracy ale koncze nie dlugo . Moze Ty mi odpowiesz czy w PL faktycznie nie ma zadnej pracy ? Interesuje mnie to bo zamierzam wrocic w rodzinne pielesze? A znajomi nie sa obiektywni.

---------- Wiadomość dodana o 06:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:52 ----------

Waga sie moja Droga nie przejmuj , najwazniejsza jest Twoja decyzja i chec wytrwania , a wage wczesniej czy pozniej pokonasz trzymajac sie diety.
    Hej Gosiu)

Jakaś praca na pewno jest. To zależy kto czego szuka.
    Ja szukałam pracy w swoim zawodzie. Jestem po pedagogice opiekuńczo- resocjalizacyjnej.
    Jak nie miałam stałego zajęcia, to pracowałam jako opiekunka, bo bardzo kocham dzieci, ale ile można pracować bez umowy. Też już mam swoje lata i chciałabym mieć w końcu stałą pracę. Na chwilę obecną, wiem, że pracy w moim zawodzie nie ma, więc szukam czegoś by się zaczepić. Jakiś, sklep, biuro, umowa o pracę. Składam miliony cv, chodzę na spotkania i cisza.
    Tak więc zależy czego się szuka.
    ps. Dziękuję za zaproszenie

a tak poza tym czy Ty pracujesz na nocki?

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar gosia3735

Tak - pracuje w nocy + roznica czasowa 7 godz. u mnie jest po 1 w nocy i wlasnie koncze prace . Owocnego dnia wam zycze i do poczytanka pa

START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Hejka!

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta
    Ahetka23 kupiłam dziś w Carrefourze zaprawę malinową, bo była tylko jedna i do tego malinowa, ale nie wiem czy to ta... W plastikowej butelce i kosztowała mniej niż 2 zł. Nie jest napisane, że słodzona cukrem, tylko, że posiada "substancje słodzące". Czy to może być ta zaprawa?
    moze byc
    wklej jeszcze fotke, to sie upewnie na 100 %

Ahetko napisz mi na pocieszenie tak jak wczesniej napisalas, ze ketoza sie robi juz po 2 dniach, a jednodniowym szalenstwem jej nie przerwe, wiec wszystko powinno byc ok.

Sama sobie zadalam kare za te truskawki. Poniewaz nie moge isc na spacer, bo kto by z chlopakami zostal, to zrobilam 100 pajacykow, 100 brzuszkow i 100 polprzysiadow. Mam nadzieje, ze to wystarczy. A na spacerze bylam z chlopakami i to ponad 2h i silownia, wiec chyba odpokutowalam te truskawki wieczorne
    Po tych wysilkach na pewno spalilas weglowodany z truskawek. Zobaczymy, co waga na to dzisiaj?

Ale niestety nie moge powiedziec, ze jednodniowe obzarstwo nie przerwie ketozy, bo niestety tak sie moze zdarzyc i trzeba po prostu sie hamowac, by nie poddawac sie kompulsywnym napadom...

Witam
    Dzieki za rade Achetko cos tam juz wybralam , ale i tak nie bede chodzic na codzien w okularkach , jedynie w pracy , nie mam az tak duzego ubytku jak moja corka . Mam tylko klopot , ze potrzebuje w pracy tych do czytania bo minusy mam nie wielkie 1,5 nie jest zle, ale teraz doszly plusy , aja gluptasek sobie myslalam , ze to sie samo wyrowna dobra jestem co? Widzisz i Tobie waga sluzy , moja znow stoi tym razem chyba czekamy na @. To na razie do poczytanka , moze ktos sie jeszcze odezwie Jola jest ranny ptaszek .
    mnie waga sluzy? mam na liczniku nadal 68.4 kg... wystarczy porownac z suwakiem i od razu widac, ze sporo ponad norme...

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta
    Dzień dobry Dziewczyny)
    Ja też raczej piszę rano, bo na chwilę obecną jestem bez pracy

Mnie wczoraj przed 22 "mój przyszły" wyciągnął na późny spacer Wzięliśmy psa, żeby głupio nie wyglądać i truchtaliśmy sobie szybkim tempem A dziś i tak ważę więcej niż wczoraj ;/
    Wkurza mnie ta waga.
    My tez myslimy o piesku... Moze w niedziele jakiegos adoptujemy...

A o ile wazysz wiecej niz wczoraj..? pewnie to kwesta 200 g?

Tak - pracuje w nocy + roznica czasowa 7 godz. u mnie jest po 1 w nocy i wlasnie koncze prace . Owocnego dnia wam zycze i do poczytanka pa
    u Ciebie noc, a u nas juz kolejny dzien...
    7 h roznicy? czyli jestes na wysokosci Waszyngtonu i Nowego Yorku...

milego dzionka wszystkim

Awatar katrinka1984
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Hejka!

moze byc
    wklej jeszcze fotke, to sie upewnie na 100 %

My tez myslimy o piesku... Moze w niedziele jakiegos adoptujemy...

A o ile wazysz wiecej niz wczoraj..? pewnie to kwesta 200 g?

wklejam fotkę, mam nadzieję, że się uda. Daj znaka, czy to "to coś"
    Jak nie, to lipa, bo mój Paweł wczoraj się do tego dossał.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dokładnie, ważę więcej o 200g, skąd wiesz?
    Ale znów sprawdziłam i jest tak samo jak wczoraj)

---------- Wiadomość dodana o 11:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:04 ----------

A co do psa, to mam Owczarkę Niemiecką (bo to sunia). Długowłosą. Zabraną ze schroniska.
    A bardzo bym chciała mieć mopsa. Albo buldożka francuskiego. Ale buldożki są bardziej chorowite, więc jak kiedyś za sto lat uzbieram na mopsa, to sobie kupię taką kulkę

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów