Strona 103 z 2318 PierwszyPierwszy ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 203 603 1103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,021 do 1,030 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta
    wklejam fotkę, mam nadzieję, że się uda. Daj znaka, czy to "to coś"
    Jak nie, to lipa, bo mój Paweł wczoraj się do tego dossał.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dokładnie, ważę więcej o 200g, skąd wiesz?
    Ale znów sprawdziłam i jest tak samo jak wczoraj)

---------- Wiadomość dodana o 11:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:04 ----------

A co do psa, to mam Owczarkę Niemiecką (bo to sunia). Długowłosą. Zabraną ze schroniska.
    A bardzo bym chciała mieć mopsa. Albo buldożka francuskiego. Ale buldożki są bardziej chorowite, więc jak kiedyś za sto lat uzbieram na mopsa, to sobie kupię taką kulkę
    zdjecie - zgadza sie, to jest to piszesz, ze sie dossal? hehe
    w lidlu jest w bardziej smuklych butelkach, z bialo-czerwonymi etykietami z napisem 0 % i sa jeszcze oprocz malinowego, to wisniowe do wyboru

Twoje fotki - widzialam i rzeczywiscie nie wygladasz na swoja wage, musisz byc rzeczywiscie ubita tak jak ja, do tego jeszcze wyzsza jestes... a u osob z wiekszym wzrostem to te kilogramy inaczej sie rozkladaja... u niskich osob kazdy kilogram nadwagi czasem bardo widac...
    ladna z Ciebie babeczka, jak sie wylaszczysz Twoj men bedzie juz w ogole zazdrosny

piesek - podobaja mi sie duze rasowe pieski, lubie tez teriery... czyli miedzy innymi west teriery i yorki... ale nie stac nas na rasewego, ani duzego... do mieszkanka w bloku dla nas najlepiepiej bedzie, jak wezmiemy malego kundelka, bo kundelki sa bardzo inteligente

waga - skad wiedzialam ze 200 g? mam dobra intuicje, wyczucie do ludzi... czasem mam prorocze sny hehe
    juz pisalam komus, ze 200 g to moze byc kwestia gospodarki wodnej czy zawartosci jelit i nie ma tu co plakac, pewnie jutro znow kilogram Ci w dol waga poleci

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ale na pewno te zaprawy nie są słodzone cukrem?
    Bo tam jest pełno "E" w składzie i nie ma napisane konkretnie że substancje słodzące to aspartam.
    Mam nadzieję, że tak, bo będę robić galaretkę dla mojego łasucha)

Dodam do albumu parę zdjęć mojego psa i swoje , jak wyglądałam dwa lata temu i rok temu (ważyłam wtedy 80-83 kg) Ale tej wagi nie było po mnie widać.

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

martaanna112 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    warszawa

Thumbs up Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

witam panie dołącze do was za 10 dni przeczytam tylko książkę no ale najpierw ją kupie. mam nadzieje ze mnie przyjmiecie skończę dietę turbo i na waszej dietce bede do uzyskania wagi idealnej dość długo to potrwa

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

Twoje fotki - widzialam i rzeczywiscie nie wygladasz na swoja wage, musisz byc rzeczywiscie ubita tak jak ja, do tego jeszcze wyzsza jestes... a u osob z wiekszym wzrostem to te kilogramy inaczej sie rozkladaja... u niskich osob kazdy kilogram nadwagi czasem bardo widac...
    ladna z Ciebie babeczka, jak sie wylaszczysz Twoj men bedzie juz w ogole zazdrosny

piesek - podobaja mi sie duze rasowe pieski, lubie tez teriery... czyli miedzy innymi west teriery i yorki... ale nie stac nas na rasewego, ani duzego... do mieszkanka w bloku dla nas najlepiepiej bedzie, jak wezmiemy malego kundelka, bo kundelki sa bardzo inteligente

A tak w ogóle to dzięki za komplementy) fajnie je usłyszeć z ust kobiety, do tego ładnej)
    Dodałam już zdjęcia, jak nie byłam takim wielorybem.

A co do pieska, to masz rację, do bloku najlepiej wziąć mniejszego. Sama mieszkam z bloku i duży pies to kłopot. Sąsiedzi nas nie lubią bo ONKA (mój pies) zawsze jak schodzi po schodach to szczeka, poza tym boją się jej. No i nie ma gdzie jej wyprowadzać, żeby się wybiegała. Pozostaje tylko wybieg dla psów, jeździmy tam samochodem.
    Mały piesek i do tego kundelek będzie mądry, wierny i kochany.
    Miałam sama kundelka-przez 19 lat. Czyli przez całe jego życie. Kundelki są kochane)

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Ale na pewno te zaprawy nie są słodzone cukrem?
    Bo tam jest pełno "E" w składzie i nie ma napisane konkretnie że substancje słodzące to aspartam.
    Mam nadzieję, że tak, bo będę robić galaretkę dla mojego łasucha)

Dodam do albumu parę zdjęć mojego psa i swoje , jak wyglądałam dwa lata temu i rok temu (ważyłam wtedy 80-83 kg) Ale tej wagi nie było po mnie widać.
    za "szyfrem" tych "E" kryja sie nazwy substancji konkretnych, miedzy innymi aspartamu i innych substancji slodzacych...
    tak w ogole "E" nie oznacza samych sztucznych szkodliwych substancji, tylko umozliwia skrotowe przedstawienie skladu na malej etykiecie... czesto "E" to substancje naturalne i nieszkodliwe, nawet np. wit.C ma swoj numerek...

Cytat Zamieszczone przez martaanna112 Zobacz posta
    witam panie dołącze do was za 10 dni przeczytam tylko książkę no ale najpierw ją kupie. mam nadzieje ze mnie przyjmiecie skończę dietę turbo i na waszej dietce bede do uzyskania wagi idealnej dość długo to potrwa
    witamy i zyczymy powodzenia

A tak w ogóle to dzięki za komplementy) fajnie je usłyszeć z ust kobiety, do tego ładnej)
    Dodałam już zdjęcia, jak nie byłam takim wielorybem.

A co do pieska, to masz rację, do bloku najlepiej wziąć mniejszego. Sama mieszkam z bloku i duży pies to kłopot. Sąsiedzi nas nie lubią bo ONKA (mój pies) zawsze jak schodzi po schodach to szczeka, poza tym boją się jej. No i nie ma gdzie jej wyprowadzać, żeby się wybiegała. Pozostaje tylko wybieg dla psów, jeździmy tam samochodem.
    Mały piesek i do tego kundelek będzie mądry, wierny i kochany.
    Miałam sama kundelka-przez 19 lat. Czyli przez całe jego życie. Kundelki są kochane)
    racja, kundelki sa bardzo kochane... moj M. ma w domu u mamy pudla miniaturke... strasznie wredne psy...
    a ja u rodzicow mam kundelka, podobnego do jamnika troche, masci bezowo-pomoranczowej... i jest bardzo madry
    a duzego pieska nie chcemy wlasnie dlatego, zeby sie nie meczyl w bloku...
    gdybysmy mieli dom z duzym ogrodem, to inna psrawa, a tak bedziemy mieli malego pieska i bedzie go mozna pod pache wziac

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Hi.
    Witam porannie.
    Gosiu jak tylko bede miec Victorie u nas na mallu to bede kupowac, a wysylkowo nie chce, bo ja jednak jestem dosc nieproporcjonalna i musze zmierzyc.
    Kasiu ale laska byla z Ciebie w zeszlym roku na wakacjach. Czyli wiesz do jakiej wagi masz dazyc, zeby wygladac super. Psy tez sliczne. Ja na razie ze wzgledu na maluchy sie nie pisze.
    Ahetko tos mnie zmartwila ta ketoza No mam nadzieje, ze jednak mi sie udalo i nie przerwalam. A wiesz moze jak to sprawdzic w inny sposob niz badaniami? Jest taka mozliwosc?
    Moj wynik na dzis od wczoraj to jednak spadek, ufff o 0,4kg czyli waze dokladniej 71kg. A co do chodzenia na silownie, to moja odskocznia od dzieci tak naprawde. Wymyslilam sobie, ze kupie sobie karnet na silownie juz jakis czas temu, bo powiedzialam R ze moge mu dzieci uszkodzic, jak bede z nimi 24h/dobe sama. Szczerze mowiac dziala, na klasach cwicze intensywnie, sama troche jednak mniej, ale zawsze 500ckal spale nawet jak robie plan minimum, wyzyje sie, nie mysle przez chwile o nich i z nowym powerem do nich podchodze. To tak jak niektorzy maja hobby, ja nie mam czasu w chwili obecnej na to, wiec mam choc to. No a spacery to normalka, przeciez by mi zyc nie dali jakbym ich nie poprzeciagala troche po placach zabaw i po parku, a z nimi to ganiania mam troche
    Pytanie odnosnie witaminek mam. Gdzies wyczytalam, teraz juz nie wiem gdzie, ze to picie wody jednak wyplukuje mineraly, tzn ze powinnam brac witaminy? Jakie? Do lekarza planuje dopiero pojsc w nastepnym miesiacu albo i na poczatku sierpnia, bo wtedy wypadaja moje okresowe badania, wiec wczesniej ani mi sie sni wybierac, ale nie wiem czy nie powinnam czegos brac. Jakies informacje na ten temat?

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Witam ::. Dziękuję za gratulacje . Ciesze się że pomyślnie zakończyła się ta ciąża mojej córci bo tyle miesięcy było życia w strachu .
    Jolu z okazji Twoich imienin życzę Ci dużo zdróweczka , jak najmniej trosk, słońca każdego ranka , uśmiechu, dużo przyjaciół , wszystko , co tylko miłe na świecie .
    ]

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Witam:md . Wreszcie zakończyły się moje kłopoty , moja córcia Ula dzisiaj w nocy urodziła syneczka trzy tygodnie przed terminem , ale wszystko jest w porządku , Wreszcie kamień z serca mi spadł . Jolu waga mi poszła w górę , jestem na 4 fazie , chyba przez te truskawki.Od lipca wracam na 2 fazę bo muszę jeszcze 5 kg zgubić . Pozdrawiam .
    No to moje gratulacje , dobrze ze to wszystko juz za wami , teraz juz tylko może byc dobrze .

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Witam ::. Dziękuję za gratulacje . Ciesze się że pomyślnie zakończyła się ta ciąża mojej córci bo tyle miesięcy było życia w strachu .
    Jolu z okazji Twoich imienin życzę Ci dużo zdróweczka , jak najmniej trosk, słońca każdego ranka , uśmiechu, dużo przyjaciół , wszystko , co tylko miłe na świecie .
    DZIĘKUJĘ HALINKO

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Jolu wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przepraszam, ze nie wczesniej, ale ja to taka nie imieninowa tutaj jestem. Pamietam tylko kiedy jest Anny, Adama, Ewy i Sylwka
    A ja sie chcialam pochwalic, ze moje wyniki sa zaklamane przez @ i za kilka dni mysle, ze sie pojawi 6 z przodu, jak tylko troche wody wypompuje

---------- Wiadomość dodana o 11:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:28 ----------

A i jeszcze czy ja wczorajszy dzien mam zaliczyc do P+W czy ciagle do Uderzeniowki? bo nie wiem czy mam jeszcze dwa dni obzarwstwa warzywnego, czy tylko jeden.Planuje robic 3/3 bo jak na razie mysle, ze to bedzie dla mnie najlepsze. Prosze o rade w sprawie ww problemu A i chcialam dodac, ze warzywka mi teraz smakuja jak nigdy dotad
    Prosze o korekcje mojego jadlospisu, bo cos mi sie wydaje, ze wczoraj nawet z tymi truskawkami za malo zjadlam.
    1. grahamka dukanowska z wedlina z kurczaka (2szt), pomidor, 2 rzodkiewki, szczypiorek i troche bazylii, kubek ok 170ml jogurtu nat. 0%
    2. losos z puszki (280ckal) jesli zjem caly z ogorkiem swiezym i szczypiorkiem
    3 lecho z noga indyka i odrobina kurczaka z wczoraj
    4.mysle i mysle i chyba nie wymysle nic innego jak ser bialy i pewnie do tego zagryze jakies warzywka.
    Wogole piszcie jak wyglada wasze menu, fajnie by bylo podpatrzec troche. Nie chce wprowadzac monotonii do jadlospisu, a wiem tez ze za dobra kuchara to ze mnie nie jest, wiec moze cos podgladne.

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cześć kobietki

Jolu wszystkiego naj naj naj kobietko nasza kochana, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń :*

Beatko mam pytanko, nie wiem czy sobie to wymysliłam ale wydaje mi sie ze kiedyś pisałas ze pijesz aqua slim....jeśli mi się jednak nie wydawało to możesz napisac czy to cos daje? godne polecenia? bo tak mnie jakos naszło żeby to wypróbować, a jak ty próbowałas to raczej jest oki bo ty się znasz na tych wszystkich składnikach i wiesz co dobre a co nie

u mnie dziś około 1kg więcej ale to chyba przez @ która juz puka do drzwi..po paru dniach powinnam wrócić do suwaczka, ostatnio przed @ miałam więcej 2 kg i zaraz po wszystko zleciało, więc aż sie nie przejełam tym wzrostem jade dalej i zobaczymy co będzie

19.09.2011

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów