Dobra lasencje, lece do pracy.
Buziaki i do wieczorka!
Dobra lasencje, lece do pracy.
Buziaki i do wieczorka!
Bejbik w drodze
hej!
jak po obiadkach?
ja objedzona strasznie...
tez musze na zakupy male wyskoczyc... ale na razie to moge sie poturlac najwyzej
inke jakas z mlekiem trzeba zrobic...
glowa mnie boli od tej odwilzy - duza nagla zmiana temperatur... spora amplitura przez ostatni tydzien...
te kopytka to bardziej leniwe chyba
Olu - ja swojego powoli reformuje... i mu tlumacze, ze to ze mna (u)tworzy najblizsza rodzine, ze to do mnie sie tulili wieczorem, jak mu zle i smutki ma... ze ja mu dzieci bede rodzila, a nie mamusia... ze to ze mna sie zestarzeje... i ze teraz ma byc po mojej stronie, a nie mamusi... powoli, powoli zaczyna chwytac... bardzo powolny proces ale w koncu po 20 latach chyba zrozumie optymistka... hehe
A moze własnie nie zalazł jej nigdzie i dlatego jest
A tak na powaznie OLCIA faceci tak juz maja , mnie mój wczoraj tak wnerwił o dups ze az spac nie mogłam , co z tego że potem przepraszał , a ja dzis od rana strzeliłam focha to teraz łazi za mna jak piesek i nie moge go odgonic . I tak zle i tak nie dobrze .Ale wiesz co w tym wszystkim jest najfajniejsze ? TO GODZENIE
Tylko uwazaj żebyś nie przesadziła tego lekarstwa bo wiesz ......
BEATKO kazdy facet jest reformowalny , wiec pracuj kochana pracuj
AGA no co ty , nie marudz , malo ci spadku prze 5 dni ? To ile bys chciala ? SUPER WYNIK ,niech nam leci pomalutku ale niech leci i tej optymistycznej wersji sie trzymajmy
---------- Wiadomość dodana o 14:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:19 ----------
BEATKO odezwała sie do mnie LALIVI , dzis ma mi napisać co tam u niej słychać , moze do nas wróci ?
A co tam u Lalivi? Fajnie, ze sie odezwala
Karolcia - milej pracy
Sylwiu - milej wizyty
wszystkim milego weekendu
Hej już jestem.Byłam z Wikii na basenie,jak w każdą sobotę.Na obiad mam pałki z piekarnika-bez skóry ma się rozumieć.Na kolację robię szaszłyki z piersi w piekarniku.Laski kupiłam te buty,teraz w tym prwym stoi butelka z wodą,rozciągam but
Lola_h-to Ola??,bo jeszcze nie łapie,kto i co.Lola pisałaś do mnie Sylwia-a ja Gosia jestemMusimy się spotkać na ta herbatkę z rumem,to lepiej się poznamy.Dobra kochane awantura o kompa,wiec muszę oddać go następnym pa
Gosiu - do ciebie pisałam Softi, a do Sylwii pisałam o ten rum bo mnie chciała naprowadzić i nauczyć pić
Ale do ciebie też sie zgłoszę wobec tego
Dziewczyny za moment wybuchnę...nawet nie będe pisała bo bym cała strone musiała zająć...szlag mnie trafi...i tu wcale nie chodzi o to, że on nie lubi zakupów - źle zrozumiałyście...ja siedzę kołkiem w domu z Ninką, a on był u dentysty, u mamuni (ależ oczywiście), teraz robi zakupy i dzwoni co 3 sekundy wielce zdenerwowany bo moja lista nic mu nie mówi I po cholerę ja planuję cokolwiek kiedy mój szanowny mąż zawsze ma inne plany???
Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 08-01-2011 o 15:38
czesc dziewczyny jestem tu nowa - przygarniecie ?
na duknie jestem od czwartku dopiero ...