Strona 1103 z 2318 PierwszyPierwszy ... 103 603 1003 1053 1093 1101 1102 1103 1104 1105 1113 1153 1203 1603 2103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,021 do 11,030 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    a co do twojej tesciowej to przeciez nie ma jej przy was to chyba nie moze ci mowic co masz robic... z daleka chyba trudniej...?
    Wlasnie problem polega na tym, ze to robi. Nawet jak mielismy klopot z kompem i kamera nam nie dzialala na skype, to powiedziala, ze mamy isc i kupic nowy komputer, bo ona musi miec kontakt z rodzina. Nie wazne, ze trzeba wydac $1000 na nowy, a my mamy dwa w domu, ale taka jej wola i o maly wlos, a moj MKM a poszedlby i kupil. Na szczescie naprawilam komputer i moze sobie nas ogladac ile wlezie. Ale takich przykladow jest mnustwo. Np mowi mi, ze mam zadzwonic do kuzyna R. bo jest mu smutno, a ja ani nigdy z nim nie rozmawialam, ani nigdy go na oczy nie widzialam, a na dodatek on nie mowi po polsku, ani po angielsku. Jaki sens??? A jak sie sprzeciwie, to jestem be i juz. Cala rodzina mnie ma za hetere. Trudne to. A tak naprawde to ja jestem ta, ktora pilnuje R, zeby zadzwonil co tydzien, zeby pamietal o urodzinach, czy nawet za bilet ich placimy gdy do nas przyjezdzaja, bo mnie sie wydaje, ze taki nasz obowiazek i juz. Nikomu laski nie robie, tak powinno byc i juz, ale i tak nie jest to docenione.
    Nie no, musze zmienic temat, bo mnie to cisnienie podnosi
    Dzis mam zamiar ogladnac wieczorem "zloty srodek". Podobno fajna komedia polska. Licze na dobra zabawe. Jakie sa jeszcze nowe dobre komedie polskie, hmm?

Awatar stillnox
    stillnox jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

hej...powróciłam do suwaczka uffff
    Olcia...nie denerwuj się... teściowa też człowiek a dziś dzień dobroci
    jutro bedzie luz i niech twoj M skacze na drążku

Jolcia też masz racje.... ja też mojemu nie bronie jeżdzić do mamusi ale czasem sie wkurzam .... bo u niej dajmy na to... popsuł sie piekarnik i on leci w try-miga a ze u nas piekarnik od pół roku nie halo...no to przeciez zona może sobie pogadać a piekarnik nie zając, nie?? nie ucieknie....

Agula...3 kg to b.dużo...a ile dukan ci wyliczył.... bo wagę startową mamy chyba podobną a ja na U straciłam 4 ale z mojej winy zaczęły kg spadać bo.....przedłużyłam 1 dzień. Więc pilnuj się babiszonku pięknie ci idzie.

Basiunia właśnie miałam pytać o ten twój komplet....więc krzesła jeszcze nie dojechały??...oj ...też nie lubie takiego załatwiania spraw

TEŻ WITAM NOWĄ ZBŁĄKANĄ OWIECZKĘ.... nie pamiętam nicku... JEDZIE NA DUKANIE OD CZWARTKU......zaraz poszukam Ja jestem Jola ...dukająca od lipca....o boszszsz tyle już minęło ?? ale wiecie...dobrze mi z tym

BETI u mnie dzieciaki od III KRÓLI chore kaszlą ,nosy zapchane...no masakra a młody miał od wtorku do żłobka ruszyć

---------- Wiadomość dodana o 21:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:13 ----------

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Jakie sa jeszcze nowe dobre komedie polskie, hmm?
    ja się zawsze uśmieję z Jasminum i U Pana Boga w ogródku albo u Pana Boga za piecem...nie wiem ktora pierwsza czesc a ktora druga

A mój M dziś zrobił ciasto mocno czekoladowe z orzechami i dzemidłem....i kusi i kusi

DUKAMY od 3.01.2013

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    wiem że my matki wychowujemy synów nie dla siebie tylko dla innych kobet
    Hej Joluś - podoba mi się sens twojej wypowiedzi poza tym stwierdzeniem że kobiety wychowują synów dla innych kobiet nie rozumiem tego tzn. ja córki wychowam dla siebie ?
    ja rozumiem że to taka kolej rzeczy - dzieci dorastają, wyfruwają z domu i tyle, zakładają rodzinę i mają inne obowiązki - dlatego uważam że mąż powinien tak umieć podzielić swój wolny czas żeby nie zaniedbywać rodziny i pamiętać o swoich rodzicach (i tego notabene powinni nauczyć właśnie rodzice)
    Ostatnio edytowane przez NowaAgula76 ; 08-01-2011 o 21:17

Awatar stillnox
    stillnox jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez ewunia830 Zobacz posta
    czesc dziewczyny jestem tu nowa - przygarniecie ? na duknie jestem od czwartku dopiero ... __________________
    Hej EWUNIA zapraszamy do nas..... tylko śmielej proszę śmielej.... przygarniemy

DUKAMY od 3.01.2013

NowaAgula76 Guest

Dzis mam zamiar ogladnac wieczorem "zloty srodek". Podobno fajna komedia polska. Licze na dobra zabawe. Jakie sa jeszcze nowe dobre komedie polskie, hmm?
    Hej Basiunia ja polecam "Ciało" .......................................

---------- Wiadomość dodana o 21:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:19 ----------

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    Agula...3 kg to b.dużo...a ile dukan ci wyliczył.... bo wagę startową mamy chyba podobną a ja na U straciłam 4 ale z mojej winy zaczęły kg spadać bo.....przedłużyłam 1 dzień. Więc pilnuj się babiszonku pięknie ci idzie.
    No wiem, wiem - dzięki, ale cóż też bym chciała już być w magicznej krainie szóstek !!!

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Nie no, musze zmienic temat, bo mnie to cisnienie podnosi
    masz racje, nie denerwuj sie bo pewnie i tak nic to nie zmieni... wychodzi na to ze szczesciara ze mnie hihi nie mam meza to i tesciowej nie mam i problemow takich hihi
    niestety co do komedii ci nie pomoge chyba... podobno Pazura cos nakrecil ale do konca nawet nie wiem czy to komedia hihi i dopiero weszla do kin chyba... oj dobra juz nic nie pisze bo krece i klucze a niewiem o czym... gooopia baba...

jutro bedzie luz i niech twoj M skacze na drążku

hihi wlasnie sobie wyobrazilam jak skacze hihihihihi

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Jola Still zdrowka dla dzieci. I dzieki za podopowiedz. Zadnej z tych komedii nie ogladalam, wiec sobie sciagne i bede miala cos na dlugie wieczory. I ja cie nie moge. Taki maz to skarb. Zeby i mnie ktos takie pysznosci piekl....

NowaAgula76 Guest

No wiem, wiem - dzięki, ale cóż też bym chciała już być w magicznej krainie szóstek !!!

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

. Cala rodzina mnie ma za hetere. Trudne to. A tak naprawde to ja jestem ta, ktora pilnuje R, zeby zadzwonil co tydzien, zeby pamietal o urodzinach, czy nawet za bilet ich placimy gdy do nas przyjezdzaja, bo mnie sie wydaje, ze taki nasz obowiazek i juz. Nikomu laski nie robie, tak powinno byc i juz, ale i tak nie jest to docenione.
    No i ładnie ze masz do niej szacunek ..i to wystarczy ...ale nie daj soba manipulowac ...powiedz jej grzecznie ale tak zeby zrozumiała ze czegos np nie zrobisz bo ..uwazasz inaczej ...więce asertywności , nie od razu ..ale małymi kroczkami ...walcz o swoje

A nie znam tego filmu
    Ja wielbiam serial RANCZO moge go ogladas na okrągło ..pokazuje polską rzeczywistośc i mentalnośc ludzi w małej miescinie

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

NowaAgula76 Guest

u mnie dzieciaki od III KRÓLI chore kaszlą ,nosy zapchane...no masakra a młody miał od wtorku do żłobka ruszyć
    oj jakieś wirusy się szerzą - zdróweczka dla Was i żeby ciebie Jolcia nie dopadło !!! zapodaj coś zapobiegawczo
    P.s. a posłałaś juz małego do tego żłobka ???

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów