Strona 111 z 2318 PierwszyPierwszy ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 211 611 1111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,101 do 1,110 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar katrinka1984
    katrinka1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Arkadiusz gratuluje spadku wagi.

Za to ja się tak dziś objadłam, że jutro chyba będę ważyć 100 kg więcej(

Śniadanie:
    placek dukanowy z szynką, jajko, ogórek małosolny
    poźniej jogurt z zaprawą mailnową

później zrobiłam ptasie mleczko "dukanowe waniliowe i też zjadłam

Później zrobiłam gołąbki dukanowe w sosie pomidorowym i też zjadłam

Później galaretkę dukanową zjadłam((

i jeszcze podjadłam ptasie mleczko czekoladowe dukanowe.

Jakiś żarłok mnie napadł!!!
    Pomocy!!

a tak w ogóle to POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE))

I FAZA 30.04-8.05
    II FAZA 9.05- w trakcie

arkadiusz_ar Guest

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta

Śniadanie:

Pomocy!!

dużo to to na pewno nie jest
    ale slodkości, to może deczko za dużo

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    a dlaczego Panie Arku?? wrzesień jest za jakiś czas a mnie do 100kg jeszcze troche brakuje więc nie mówny hop...
    Jesli mnie oczy nie myla, to do 100kg brakuje tylko 0,9kg Dla mnie to nie samowite ze tyle zrzuciles. A z tym Panem to mi sie tak jakos wyrwalo. Mnie to wlasciwie brakuje tego pan, pani tutaj. Wszyscy sobie na TY wala, a mnie to czasami tak brakiem szacunku to traca, ale skoro mam przyzwolenie, to bede po imieniu pisac. A wogole to moze bysmy mogly zobaczyc jakies zdjecie przed i teraz? Fajnie by bylo tak porownac. I prosze sie pochwalic swoim jadlospisem i najlepiej jeszcze napisac jakim systemem idziesz z zona 5/5 czy 3/3????
    Kasia za duzo slodkiego. Ja wszystko rozumiem, ale za duzo. Troche czegos normalnego (tzn miecho,albo rybke) prosze zjesc. A moze to i lepiej, ze sie na slodkie rzucilas, moze organizm potrzebowal slodkiego.....
    A ja wrocilam z zakupow. Kupilismy lubemu na dzien ojca kufel z napisem #1 Dad Mam nadzieje, ze mu sie spodoba. Chcialam kubek, bo ostatnio narzekal, ze wszystkie kubki zajmuje, bo w jednym jedna herbatka, w drugim druga, w trzeciej kawa i on nie ma w czym pic, ale nie bylo ladnych. No i kupilam buty dzieciom do przedszkola i od poniedzialku do szkoly Ale sie ciesze

---------- Wiadomość dodana o 12:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:54 ----------

Wlasnie sobie wyliczylam, ze powinnam zrzucac 1kg tygodniowo, zeby osiagnac cel, ktory mi wyliczyl test Dukana w terminie. Czyli z jutrem wlacznie powinno mi zejsc jeszzcze 0,8kg zeby utrzymac sie w normie..... Ciekawe czy sie uda. Wogole musze powiedziec, ze mnie cos slabo idzie w porownaniu do was. Myslalam jednak, ze przynajmniej na poczatek bede miec wieksze spadki, a przeciez zgrzeszylam tylko raz tymi truskawkami i myslalam, ze juz odpokutowalam.
    O i zmienilam suwaczek, co by sie nawet nie wazyl isc w lewo ani na krok :P
    Ostatnio edytowane przez Winners ; 18-06-2010 o 18:05

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Jesli mnie oczy nie myla, to do 100kg brakuje tylko 0,9kg Dla mnie to nie samowite ze tyle zrzuciles. A z tym Panem to mi sie tak jakos wyrwalo. Mnie to wlasciwie brakuje tego pan, pani tutaj. Wszyscy sobie na TY wala, a mnie to czasami tak brakiem szacunku to traca, ale skoro mam przyzwolenie, to bede po imieniu pisac. A wogole to moze bysmy mogly zobaczyc jakies zdjecie przed i teraz? Fajnie by bylo tak porownac. I prosze sie pochwalic swoim jadlospisem i najlepiej jeszcze napisac jakim systemem idziesz z zona 5/5 czy 3/3????
    Kasia za duzo slodkiego. Ja wszystko rozumiem, ale za duzo. Troche czegos normalnego (tzn miecho,albo rybke) prosze zjesc. A moze to i lepiej, ze sie na slodkie rzucilas, moze organizm potrzebowal slodkiego.....
    A ja wrocilam z zakupow. Kupilismy lubemu na dzien ojca kufel z napisem #1 Dad Mam nadzieje, ze mu sie spodoba. Chcialam kubek, bo ostatnio narzekal, ze wszystkie kubki zajmuje, bo w jednym jedna herbatka, w drugim druga, w trzeciej kawa i on nie ma w czym pic, ale nie bylo ladnych. No i kupilam buty dzieciom do przedszkola i od poniedzialku do szkoly Ale sie ciesze

---------- Wiadomość dodana o 12:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:54 ----------

Wlasnie sobie wyliczylam, ze powinnam zrzucac 1kg tygodniowo, zeby osiagnac cel, ktory mi wyliczyl test Dukana w terminie. Czyli z jutrem wlacznie powinno mi zejsc jeszzcze 0,8kg zeby utrzymac sie w normie..... Ciekawe czy sie uda. Wogole musze powiedziec, ze mnie cos slabo idzie w porownaniu do was. Myslalam jednak, ze przynajmniej na poczatek bede miec wieksze spadki, a przeciez zgrzeszylam tylko raz tymi truskawkami i myslalam, ze juz odpokutowalam.
    O i zmienilam suwaczek, co by sie nawet nie wazyl isc w lewo ani na krok :P
    srednia srednią, ale pamietaj, ze moze byc jeden tydzien gorszy, a nastepnego zleci 2-3 kg...
    jesli Cie to pocieszy, to tez mam ciezko... przed-przedostatni cykl spadlo mi tylko troszke, ok. 1.5 kg... przedostatni cykl wyszedl na zero, a ostatni cykl wzrost o 2 kg... (robie wykresu w excellu i potem prowadze linie trendu, zeby sprawdzic, czy tendencja jest spadkowa...)... a teraz dopiero mam nadzieje zaczac nadrabiac strany, bo sie zaczal kolejny cykl...
    a jak Cie nie pocieszylo, to napisze jeszcze, ze od samego poczatku mam ciezko, juz na U malo spadlo i wolno szlo od poczatku... moze to przez onz? nie wiem, albo tak po prostu juz mam...
    nie poddawaj sie, dietkuj Cierpliwie... moze przerzuc sie z mieska na rybki albo na nabial..??

arkadiusz_ar Guest

A z tym Panem to mi sie tak jakos wyrwalo. Mnie to wlasciwie brakuje tego pan, pani tutaj. Wszyscy sobie na TY wala, a mnie to czasami tak brakiem szacunku to traca, ale skoro mam przyzwolenie, to bede po imieniu pisac. A wogole to moze bysmy mogly zobaczyc jakies zdjecie przed i teraz? Fajnie by bylo tak porownac. I prosze sie pochwalic swoim jadlospisem i najlepiej jeszcze napisac jakim systemem idziesz z zona 5/5 czy 3/3????
    A mnie sie podoba, nie mowienie na Pan, pani

od początku diety idziemy z zoną 5/5

co do zdjęc, były dostępne jeszcze 3 godziny temu w albumie dla przyjacioł
    jednak dostalem kilka dziwnych i wulgarnych komentarzy pod moim adresem, pod zdjęciami potraw, jakie były w albumie ppublicznym

no i calosc wykasowalem, wlacznie z zaznaczeniem miasta skąd pisze
    nie wiem, co mi w ogole przyszlo do glowy aby umieszczac jakies zdjęcia
    na NK nie mam, a tutaj dalem
    tak więc na razie nic z tego

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Arku - gratuluje, na pewno doczekasz sie swojej "9" z przodu jeszcze przed koncem miesiaca, a co do piero do urlopu - kupa czasu i duzo Ci kilogramow jeszcze zleci

Cytat Zamieszczone przez katrinka1984 Zobacz posta

Śniadanie:

Pomocy!!

ja tez mam dzis zarloka
    ale wszystko zgodnie z dietka
    na moje oko to nie zjadlas duzo kcal i tak i tak...

---------- Wiadomość dodana o 20:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:09 ----------

A mnie sie podoba, nie mowienie na Pan, pani

od początku diety idziemy z zoną 5/5

co do zdjęc, były dostępne jeszcze 3 godziny temu w albumie dla przyjacioł
    jednak dostalem kilka dziwnych i wulgarnych komentarzy pod moim adresem, pod zdjęciami potraw, jakie były w albumie ppublicznym

no i calosc wykasowalem, wlacznie z zaznaczeniem miasta skąd pisze
    nie wiem, co mi w ogole przyszlo do glowy aby umieszczac jakies zdjęcia
    na NK nie mam, a tutaj dalem
    tak więc na razie nic z tego
    a czemu te wulgarne komentarze? co zlego w zdjeciach?

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

Jadlospis na dzis
    2/2 P
    1. 3 muffiny i kubeczek jogurtu nat.(175ml) z 3 kroplami soku z cytryny i slodzikiem
    2 losos dwa kawalki czyli okolo 200g
    3 kurczak gotowany
    4. jajka na miekko, albo ser z wedlina z indyka
    Dwie ostatnie pozycje moga sie zmienic, bo jeszcze przede mna, a ja znow obrazona na jedzenie jestem, a pewnie wieczorem, bede grzebac po lodowce
    A i jeszcze galaretka 5ckal, 0fat i cukier Tylko tak sobie wyczytalam, ze ona slodzona aspartamem. Wlasciwie to dlaczego nie wolno tego aspartamu, a tu ciagle sie sprzedaje produkty na aspartamie????

Jolu gdybysmy sie juz dzis nie sklikaly razem, zycze Ci jutro udanej zabawy, wielu wzruszen, a Mlodym duzo szczescia na nowej drodze zycia. Calusy dla Was i czekam na obszerna dokumentacje zdjeciowa, wraz z relacjami

arkadiusz_ar Guest

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

a czemu te wulgarne komentarze? co zlego w zdjeciach?
    nie mam pojęcia
    wiesz, świętym to ja nie jestem,
    mowie to co mysle
    moze ktos mial cos do mnie i w ten sposób to załatwił
    konto zalozone pewnie nie dawno, bo nie bylo ani jednego postu

ale w sumie dobrze
    bo za duzo tu bylo informacji o mnie

Awatar Winners
    Mieszka w
    Mississauga

nie poddawaj sie, dietkuj Cierpliwie... moze przerzuc sie z mieska na rybki albo na nabial..??
    Beatko nie poddaje sie, ani mi sie sni, tak sobie chcialam ponarzekac, to moze i sie cos ruszy ta waga, zeby mnie zdopingowac Obiecalam sobie, ze jesli po miesiacu dietkowania uznam, ze to na nic, to wtedy moge odejsc, ale wczesniej absolutnie nie. A jakos nie widzialam jeszcze zeby ktos nie mial radochy po miesiacu, wiec i mnie to raczej nie grozi.
    co do zdjęc, były dostępne jeszcze 3 godziny temu w albumie dla przyjacioł jednak dostalem kilka dziwnych i wulgarnych komentarzy pod moim adresem, pod zdjęciami potraw, jakie były w albumie ppublicznym
    Bardzo mi przykro, ze masz takie zle doswiadczenia. Niestety ludzie potrafia byc wredni.... Tak wogole okazalo sie przy okazji, ze nie jestesmy przyjaciolmi???? Zaraz wysylam zaproszenie I moze mnie ktos uswiadomic jak zastrzec zdjecia, zeby mogli widziec tylko przyjaciele, bo ja nie mam ochoty tez, zeby mnie wszyscy ogladali.

---------- Wiadomość dodana o 13:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:17 ----------

ja tez mam dzis zarloka ale wszystko zgodnie z dietka
    Prosze podzielic sie jadlospisem na dzis

---------- Wiadomość dodana o 13:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:18 ----------

nie mam pojęcia wiesz, świętym to ja nie jestem, mowie to co mysle moze ktos mial cos do mnie i w ten sposób to załatwił konto zalozone pewnie nie dawno, bo nie bylo ani jednego postu
    Ale mnie rozbawiles. Ciekawa jestem jak te Twoje teksty musza wygladac. Ja nie wiem jak sie mozna poklocic wirtualnie. Pewnie i na mnie przyjdzie jeszcze pora, ale poki co wogole nie moge sobie tego wyobrazic

arkadiusz_ar Guest

Bardzo mi przykro, ze masz takie zle doswiadczenia. Niestety ludzie potrafia byc wredni.... Tak wogole okazalo sie przy okazji, ze nie jestesmy przyjaciolmi???? Zaraz wysylam zaproszenie I moze mnie ktos uswiadomic jak zastrzec zdjecia, zeby mogli widziec tylko przyjaciele, bo ja nie mam ochoty tez, zeby mnie wszyscy ogladali.
    tworząc album, zaznaczasz, jaki ma on byc
    albo publiczny, dostępny dla wszystkich
    albo prywatny, dostępny tylko dla przyjaciół

te wpisy to mialem na albumie publicznym
    zdjecie mojej corki, na szczęscie nie bylo widac twarzy z kotami

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów