Jesli mnie oczy nie myla, to do 100kg brakuje tylko 0,9kg

Dla mnie to nie samowite ze tyle zrzuciles. A z tym Panem to mi sie tak jakos wyrwalo. Mnie to wlasciwie brakuje tego pan, pani tutaj. Wszyscy sobie na TY wala, a mnie to czasami tak brakiem szacunku to traca, ale skoro mam przyzwolenie, to bede po imieniu pisac. A wogole to moze bysmy mogly zobaczyc jakies zdjecie przed i teraz? Fajnie by bylo tak porownac. I prosze sie pochwalic swoim jadlospisem i najlepiej jeszcze napisac jakim systemem idziesz z zona 5/5 czy 3/3????
Kasia za duzo slodkiego. Ja wszystko rozumiem, ale za duzo. Troche czegos normalnego (tzn miecho,albo rybke) prosze zjesc.

A moze to i lepiej, ze sie na slodkie rzucilas, moze organizm potrzebowal slodkiego.....
A ja wrocilam z zakupow. Kupilismy lubemu na dzien ojca kufel z napisem #1 Dad

Mam nadzieje, ze mu sie spodoba. Chcialam kubek, bo ostatnio narzekal, ze wszystkie kubki zajmuje, bo w jednym jedna herbatka, w drugim druga, w trzeciej kawa i on nie ma w czym pic, ale nie bylo ladnych. No i kupilam buty dzieciom do przedszkola i od poniedzialku do szkoly

Ale sie ciesze

---------- Wiadomość dodana o 12:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:54 ----------
Wlasnie sobie wyliczylam, ze powinnam zrzucac 1kg tygodniowo, zeby osiagnac cel, ktory mi wyliczyl test Dukana w terminie. Czyli z jutrem wlacznie powinno mi zejsc jeszzcze 0,8kg zeby utrzymac sie w normie..... Ciekawe czy sie uda.

Wogole musze powiedziec, ze mnie cos slabo idzie w porownaniu do was. Myslalam jednak, ze przynajmniej na poczatek bede miec wieksze spadki, a przeciez zgrzeszylam tylko raz tymi truskawkami i myslalam, ze juz odpokutowalam.
O i zmienilam suwaczek, co by sie nawet nie wazyl isc w lewo ani na krok :P