Strona 1111 z 2318 PierwszyPierwszy ... 111 611 1011 1061 1101 1109 1110 1111 1112 1113 1121 1161 1211 1611 2111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,101 do 11,110 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

NowaAgula76 Guest

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    a wiesz ze chyba mam takie platki ryzowe na gesto... a taka mialam ochote na lazanie!!!
    no chyba lepsze będą te płatki - "zakleją" Ci troszkę żołądek

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Hej witam
    Zaglądałm już rano, ale niestety nie zdążyłam napisać - wybyłam na mszę
    U mnie dzisiaj grzecznie - miało być ciasto, a nie ma...miałam kupić ciastka, a nie kupiłam...ale za to właśnie skończyłam jeść przepyszniusie placki otrębowe waniliowe posmarowane nutelką...chyba to moje najlepsze wykonanie czegoś słodkiego Są boskie...a dokładnie były boskie Polecam

a gdzie Sylwia w niedziele do lekarza pojdzie??? albo ja mam jakies juz pomieszanie albo jutro niedziela co???
    No jak to...przecież lekarze nie wymarli od piątku...są dyżurujące przychodnie - zawsze można iść, nawet w Boże Narodzenie Jak mus to mus...

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Skoro Sylwia zaniemogła - to ja dzisiaj otworzę. Oto newsy:
    * na wadze -0,30 kg
    * brak kontaktu z porcelanką od wtorku
    * za oknem mgła
    * wyspałam się
    W sumie nie są złe te niusy Może sobie zapodaj coś na tą porcelankę, ileż można się tak korkować... Gratuluję spadeczku.

dziewczyny umieram..
    Oj biedactwo nasze...zdrówka życzę i odpuść sobie jutro proto lepiej...lekkostrawna ryżaneczka z dużą ilością marchewki i już (i dużo picia oczywiście)...proto zawsze zdążysz zrobić - jak wydobrzejesz...

niewiem kto z kim byl kiedys gdzies bo mnie tu nie bylo tez wczesniej, tez zostalam przygarnieta... fajnie ze ludzie dolaczaja ale mam nadzieje ze dolaczaja do calej grupy a nie tylko do kilku osob ktore znaly wczesniej...
    No mi też coś takiego przez myśl przeszło...ale myslę że dobrze będzie

I już większe pół niedzieli za nami...ale leci I chłop jutro znowu jedzie i nie będzie go kilka dnie...dziś był na zakupach ciuchowych, a za tydzień pojadę sobie ja

A u was cio tam???

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Agnieszko - a czego juz probowalas na zaparcia??
    to moze doradzimy cos innego...

Cytat Zamieszczone przez mikaska Zobacz posta
    Witam Beatkę i Wszystkie moje Mordeczki Kochanieńkie.........................
    Wszystkiego dobrcego z okazji po świętach i wszystkiego naj naj w nowym roku,rzecz jasna dobrego.
    Wchodzę na nasz watek a tam echo....dobrze, że zostawiłyście wiadmomość na sekretarce gdzie Was szukać.
    Co u mnie,,,,powolutku jestem w Pekinie jest - 15 stopni, przytyłam hmmm z 4 kg, i od końca stycznia wracam, potrzebuje w końcu dojść do 57kg.
    Potrzebuję waszej pomocy, no..i.. jak wrócę również żarty dla Was sie skończą, odbudujemy nasz klasztor,,,zrobimy tak zwaną reaktywację, repasację, czy deratyzację jak Kto woli....
    tęsknię za Wami
    witamy

a czemu Cie tak daleko wywialo?

niewiem kto z kim byl kiedys gdzies bo mnie tu nie bylo tez wczesniej, tez zostalam przygarnieta... fajnie ze ludzie dolaczaja ale mam nadzieje ze dolaczaja do calej grupy a nie tylko do kilku osob ktore znaly wczesniej...
    tez mam taka nadzieje

Cytat Zamieszczone przez ewunia830 Zobacz posta
    cześć dziewczyny

więc może troszkę powiem o sobie hehe
    w zeszłym roku ważyłam 82 kg udało mi się schudnąć do 68 kg dzięki przecudownym tabletkom - Zelixa które przepisał mi lekarz - niestety tabletki zostały wycofane ale może to dobrze bo miałam po 4 miesiącach brania ich jakieś dziwne mrowienia na skórze głowy i kołatanie serduszka przy większym wysiłku

po kuracji długo się mi waga trzymała ale po rozstaniu z exem zaczęłam osładzać sobie życie czekoladkami no i niestety w ciągu 2 miesięcy moja waga urosła 6 kg! <szok>

dużo słyszałam o diecie dukana, niestety nie tylko pozytywne opinie ale co tam przeszłam dietę kopenhaską ( z efektem jojo !) to i ta przejdę choć jest mega dużo dłuższa mam tylko jedną słabość
    alkohol

no i niestety wczoraj zgrzeszyłam
    upiłam się mega ale pod wodę gazowaną hehe więc to może nie takie zło do końca ? da się to wybaczyć jakoś ?
    niesestety, ale, jesli pilas alko, to zepsulas sobie jedyna w zyciu uderzeniowke...
    drugiej w zyciu takiej szansy raczej juz nie bedzie, by tak bardzo zaskoczyc organizm, jak na pierwszej fazie uderzeniowej...

zle to wrozy, jak juz od poczatku grzeszysz... zastanow sie na dalsza dieta, skoro taki start mialas...

przepraszam za szczerosc, ale od tego tu jestesmy
    moglas najpierw napisac, zapytac... tutaj kazdy Ci odpowie, kto akurat bedzie dyzurowal...
    w ogole to chyba powinnas przeczytac dokladnie ksiazke najpierw, zanim diete zaczelas Dukana... dodatkowo, bys sie tez dowiedziala, ze krytyka tej diety jest bezpodstawna wlasciwie...

pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana o 15:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:48 ----------

Sylwiu - jak sie czujesz, Slonce??
    jogody - dobry pomysl

moja mama jeszcze mowila mi o kislu... to przeciez skrobia...
    a protodzien zaczeka, nie ucieknie

Troche niedukanowo - ale może ugotuj sobie ryżu na gęsto albo jak masz kleik ryżowy
    no wlansie takie kleiki/kisielki to dobry pomysl

a wiesz ze chyba mam takie platki ryzowe na gesto...
    a taka mialam ochote na lazanie!!!
    lasagne to nie jest najlepszy pomysl... :/ tez musi poczekac...
    dasz rade

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Agnieszko - a czego juz probowalas na zaparcia??
    to moze doradzimy cos innego...
    Wiesz u mnie zawsze najlepiej działały owoce - unikam wszelakich reklamowanych cudownych środków, bo moja babcia (świętej pamięci) nadużywała takich cudów, uzależniła się i źle się to dla niej skończyło

GraziaWi64 Guest

Witam wszystkie dukanki "stare" i "nowe".
    Produkcja stron bardzo pokaźna dlatego siedzę tu od 13 godz i dopiero zakończyłam czytanie(ponad 30 stron)
    Gratuluję i życzę dalszych pięknych efektów spadkowych Jolci(Cyferce), Agusi(Mileczce) i kto jeszcze bo nie pamiętam

Zdrówka wszystkim tym, którzy zaczynają chorować i tym, którzy chorobę maja już za sobą

Sylwuś tak mi cię szkoda perełko, że się męczysz z ta jelitówką, u mnie stosowało sie jeszcze wodę mocno soloną na uzupełnienie elektrolitów i zapobiegnęcie tym samym odwodnieniu. Woda musi stać w lodówce i przyjmuje się ją co godzinę po 1 łyżce

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez GraziaWi64 Zobacz posta
    Witam wszystkie dukanki "stare" i "nowe". Produkcja stron bardzo pokaźna dlatego siedzę tu od 13 godz i dopiero zakończyłam czytanie(ponad 30 stron)
    No witaj kochana, przepadasz gdzieś bez wieści - co tam słychać u Ciebie i rodzinki ???

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Oj biedactwo nasze...zdrówka życzę i odpuść sobie jutro proto lepiej...lekkostrawna ryżaneczka z dużą ilością marchewki i już (i dużo picia oczywiście)...proto zawsze zdążysz zrobić - jak wydobrzejesz...
    niewiem czy bedzie proto potrzebne, jak nie bede nic jesc to tez mi spadnie... a na proto i tak juz prawie nic nie jem bo nie moge wmusic...

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

Sylwiu - jak sie czujesz, Slonce??
    jogody - dobry pomysl

moja mama jeszcze mowila mi o kislu... to przeciez skrobia...
    a protodzien zaczeka, nie ucieknie

no wlansie takie kleiki/kisielki to dobry pomysl

lasagne to nie jest najlepszy pomysl... :/ tez musi poczekac...
    dasz rade
    lasagne na pewno poczeka, kisiel powinnam tez jakis miec... mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojna bo inaczej bedzie kiepsko...

GraziaWi64 Guest

No witaj kochana, przepadasz gdzieś bez wieści - co tam słychać u Ciebie i rodzinki ???
    Witaj Agusiu
    Pomimo szczerych chęci nie miałam czasu byc na forum, niestety. U mnie etap robienia badań i wizyt lekarskich, bo wiesz takie leciwe kobity jak ja (Cyferka to tylko o mnie chodzi)muszą sprawdzac co jakis czas stan swego zdrowia i w porę reagować gdyby jakieś nowe choróbsko chciało sie zadomowić na dobre
    Moja Karolcia nadal na zwolnieniu lekarskim więc teraz jak mniemamy już nie ma szans by szefowa przedłużyła z nią umowe o pracę, ale cóz zdrowie ważniejsze a pracę może jeszcze znajdzie.
    Wczoraj głowa mi pękała a dzisiaj wstałam z takimi zawrotami jakbym cała noc balowała, coś jest nie tak z ciśnieniem, tak myślę. A twoja gwiazda już lepiej jak czytałam wczesniej, więc na pewno ci ulżyło. Pięknie też dietkujesz jak widzę więc jestem pewna, że spadki będą szybciej niż się tego spodziewasz

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez GraziaWi64 Zobacz posta
    Moja Karolcia nadal na zwolnieniu lekarskim więc teraz jak mniemamy już nie ma szans by szefowa przedłużyła z nią umowe o pracę, ale cóz zdrowie ważniejsze a pracę może jeszcze znajdzie. Wczoraj głowa mi pękała a dzisiaj wstałam z takimi zawrotami jakbym cała noc balowała, coś jest nie tak z ciśnieniem, tak myślę. A twoja gwiazda już lepiej jak czytałam wczesniej, więc na pewno ci ulżyło. Pięknie też dietkujesz jak widzę więc jestem pewna, że spadki będą szybciej niż się tego spodziewasz
    Oj "leciwa" fasolko to trzymam kciuki za Was obie i w sprawach zdrowotnych i zawodowych !!!

GraziaWi64 Guest

Oj "leciwa" fasolko to trzymam kciuki za Was obie i w sprawach zdrowotnych i zawodowych !!!
    Dzięki Aguniu nie lubię co prawda użalać sie ciągle nad sobą a świadomość, że mi coś dolega to mnie wręcz doprowadza do szewskiej pasji no ale tak już jest i niewiele sie tu poradzi

---------- Wiadomość dodana o 17:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:12 ----------

Listę podpisałam, co nie co powiedziałam, wybaczcie, że imiennie na posty nie odpowiedziałam chociaż szczere chęci miałam
    Ponieważ moja siostra koniecznie chce ze mna porozmawiać na gg więc grzecznie się odmelduję

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów