Strona 1113 z 2318 PierwszyPierwszy ... 113 613 1013 1063 1103 1111 1112 1113 1114 1115 1123 1163 1213 1613 2113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,121 do 11,130 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

NowaAgula76 Guest

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez ewunia830 Zobacz posta
    póki co się nie ważyłam od czwartku jeszcze, miałam to uczynić w środę jak skończę 1 fazę
    A poza tym dlaczego ty robisz taką długa uderzeniówkę !!! na twoją wagę to powinno trwać max. 4-5 dni

ewunia830 Guest

no toż ja chciałam zrobić sobie 6 dni pierwszej fazy i potem 7 dnia się zważyć, a 14 kg to duuuzo dlatego wywnioskowałam te zrobie te 6 dni

maaa111 lepiej bym tego nie ujęła no nic jutro pomaszeruję po nowe

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

no toż ja chciałam zrobić sobie 6 dni pierwszej fazy i potem 7 dnia się zważyć, a 14 kg to duuuzo dlatego wywnioskowałam te zrobie te 6 dni

maaa111 lepiej bym tego nie ujęła no nic jutro pomaszeruję po nowe
    chyba najlepiej jakbys zrobila test... 14kg to nie tak duuuuuzo... owszem sporo, ale mozna wiecej miec... no ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, to ktory to dzien masz teraz uderzeniowki?

NowaAgula76 Guest

Kłania się książka - ja mam do zrzucenia 22,7 kg i robię 5 dni zgodnie z testem Dukana i książką, zbyt długa uderzeniówka jest niezdrowa i też może spowodować zastoje.
    A test Dukana sobie zrobiłaś ?

ewunia830 Guest

od testu zaczęłam ale tam mi wyszło aż całe 2 dni !
    jestem 4 dzień na uderzeniówce i generalnie czuję się dobrze a nawet bardzo poza tym że ciągle mi się chce pić przez co często biegam do łazieneczki- tylko ten foch na porcelankę mojego organizmu jest troszkę przerażający i muszę wspomagać się figurą 1

hmmm skoro więc mówicie że za długo te 6 dni to jutro w takim razie będzie 5 i ostatni dzień fazy uderzeniowej

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

od testu zaczęłam ale tam mi wyszło aż całe 2 dni !
    jestem 4 dzień na uderzeniówce i generalnie czuję się dobrze a nawet bardzo poza tym że ciągle mi się chce pić przez co często biegam do łazieneczki- tylko ten foch na porcelankę mojego organizmu jest troszkę przerażający i muszę wspomagać się figurą 1

hmmm skoro więc mówicie że za długo te 6 dni to jutro w takim razie będzie 5 i ostatni dzień fazy uderzeniowej
    mysle ze w zupelnosci wystarczy... a po warzywkach moze i porcelanka sie ruszy...
    a picie i bieganie do wc to zupelnie normalne i nawet wskazane!!! wlasnie tak ma byc!!!

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Sylwia - i juz lepiej samopoczucie?
    tez bym samej wody z sola nie wypila... dlatego proponowalam paluszki lepiej wchodza a Oli to juz w ogole bez choroby nawet

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Wiesz u mnie zawsze najlepiej działały owoce - unikam wszelakich reklamowanych cudownych środków, bo moja babcia (świętej pamięci) nadużywała takich cudów, uzależniła się i źle się to dla niej skończyło
    ech...

a probowalas siemienia lnianego?

Cytat Zamieszczone przez GraziaWi64 Zobacz posta
    Witaj Agusiu
    Pomimo szczerych chęci nie miałam czasu byc na forum, niestety. U mnie etap robienia badań i wizyt lekarskich, bo wiesz takie leciwe kobity jak ja (Cyferka to tylko o mnie chodzi)muszą sprawdzac co jakis czas stan swego zdrowia i w porę reagować gdyby jakieś nowe choróbsko chciało sie zadomowić na dobre
    Moja Karolcia nadal na zwolnieniu lekarskim więc teraz jak mniemamy już nie ma szans by szefowa przedłużyła z nią umowe o pracę, ale cóz zdrowie ważniejsze a pracę może jeszcze znajdzie.
    Wczoraj głowa mi pękała a dzisiaj wstałam z takimi zawrotami jakbym cała noc balowała, coś jest nie tak z ciśnieniem, tak myślę. A twoja gwiazda już lepiej jak czytałam wczesniej, więc na pewno ci ulżyło. Pięknie też dietkujesz jak widzę więc jestem pewna, że spadki będą szybciej niż się tego spodziewasz
    przykro mi zpowodu utraty pracy przez corke...
    ale mloda zdolna na pewno szybko znajdzie cos innego

zdrowka Wam z calego serducha

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta

U lekarza byłam i na antybiotyku jadę
    ale miejmy nadzieje, ze antybiotyk skuteczny i za 2 dni zero sladu chorobska bedzie

kurcze
    to ja nie wiedziałam że skutki aż takie będą o nie ! co ja najlepszego zrobiłam
    póki co się nie ważyłam od czwartku jeszcze, miałam to uczynić w środę jak skończę 1 fazę - myślicie że waga wcale się nie ruszy ?że już pozamiatane ? i że nie mogę kontynuować diety dalej ?
    a książki nie czytałam, tyle co wiadomości z internetu
    przeslij mi na priva swoj adres e-mail, najlepiej na interii (maja pojemne skrzynki)

mozesz diete dalej kontynuowac... tylko zanim sie ja zaczyna trzeba podjac decyzje: albo sie ja przyjmuje w calosci, albo odrzuca... czyli trzeba sie stosowac do zasad, inaczej nie ma sensu diete ciagnac, jesli sie bedzie grzeszyc od samego poczatku... to wczesniej mialam na mysli...

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

troszke jakby lepiej Betinku, wlasnie przed chwila zjadlam na probe rogalika migdalowego i na razie jest ok... chcialabym zjesc normalna chociaz kolacje, wiec robie probe... bo nie chcialabym znowu w nocy dostac bolesci..

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    ech...
    a probowalas siemienia lnianego?
    a mogę na Dukanie ??? nic na ten temat nie wyczytałam, ale siemię mi się jakoś oleiście kojarzy...

ewamor jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    ŁÓDŹ

Witam widzę że tu wszyscy doświadczeni w odchudzaniu a ja potrzebuję rady
    na pierwszej fazie dukana jestem siódmy dzień a waga bez zmian i co teraz
    przedłużyć ją do dziesięciu dni czy przejść do fazy drugiej

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów