Strona 1151 z 2318 PierwszyPierwszy ... 151 651 1051 1101 1141 1149 1150 1151 1152 1153 1161 1201 1251 1651 2151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,501 do 11,510 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

dziewczyny uwazajcie jak cos bedziecie uruchamiac z tych linkow bo ja gamon cos uruchomilam i sie zblokowalam i nie moge nijak z tego wylezc i wisi mi na srodku ekranu, nie idzie zlikwidowac... niewiem czy nie bede musiala jechac z kompem do fachowca bo ja juz probowalam wszystkiego co moglam.. tak wiec juz dzis zamykam kompa bo sie wkur.... totalnie, moze jutro cos wymysle... jasny gwint!!! tak to jest jak sie ktos zabiera do czegos jak nei umie!!!

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    ..yyyyyy.....
    dalej.????..Betinku więc co z tą twoją praca z aptekami ??

tak czy inaczej kciukasy ode mnie też na wsparcie masz
    teraz promocji nie bedzie.. dopiero przed dniem babci... a ja nie lubie siedziec bezczynnie

Cytat Zamieszczone przez almighty_froggie Zobacz posta
    Dzieki, jesli Twoje odziedzicza rozumek po mamusi to na bank bedzie dobrze (nie mowie, ze tatusiowi brakuje klepki, ale go nie znam wiec nie wiem )
    bedzie dobrze tak czy siak powinno

Cytat Zamieszczone przez Kasiek68 Zobacz posta
    Doczytałam, ufff ale żeście naprodukowali......
    Beatko dziękuje...jesteś wielka...(ale w malutkim ciałku)
    muszę wam powiedzieć, że marsze działają... dzisiaj na wadze 61,7 czyli małymi kroczkami wracam do suwaczka... nie wiem jak będzie jutro bo dzisiaj szybkiego spaceru nie było, musiałam zaliczyć sklep, ale tam napchałam się wózka z młodym i z zakupami, to może co nie co spadnie, co?
    na makrelę dalej nie mogę patrzeć, ale dzisiaj kupiłam szprotki, jutro będę mieć na śniadanko.. upiekłam chlebek z otrębów, nawet mi wyrósł... co jeszcze? a jutro będę piec serniczki, niestety nie mam jeszcze sylikonowych foremek, zakupiłam dzisiaj papierowe muffinki i właśnie w związku z tym mam pytanie, natłuścić je?
    to teraz wszystkim przesyłam całuski (żonce Arka też) i dobrej nocki i spadków rano.
    gratuluje ]czyli codziennie przynajmniej 30 minut spacerku i juz

z tych forow, Kochane, kopiujecie sobie tylko linki do darmowych serwerow, gdzie sa powrzucane filmy przez innych uzytkownikow...

nic sobie nie instalujcie!!!!!!!!!!!!!!!!

NowaAgula76 Guest

No to ja dzisiaj pierwsza
    U mnie na wadze lekko w górę - chyba żeby mi nie było nudno - jeden dzień w górę jeden w dół
    Kawka gotowa, więc... zapraszam
    Miłego dnia kochani !!!

Buziaki dla dzielnego Patisonka ***
    Ostatnio edytowane przez NowaAgula76 ; 12-01-2011 o 08:30

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Beeeetiiiii!!!! zycie mi uratowalas kochana moja gwiazdo !!!!! na razie przynajmniej udalo mi sie zmienic w ustawieniach ze sie cholerstwo nie wlacza przy starcie systemu wiec i zniknelo z ekranu!!!! a potem bede sie dalej bawic zeby to dranstwo jakos usunac zupelnie....
    dziewczyno bede tak te kciuki trzymac dzisiaj ze az mi kostki zbieleja!!! ty jestes taka madra dziewczyna i pracy wciaz szukasz???? ten kraj to jednak jest beznadziejny... jak ciebie raz ktos odkryje normalny (znaczy szef jakis) to cie w zyciu z rak nie wypusci za zadne pieniadze!!!! i zycze ci zeby to jak najszybciej nastapilo... albo otwieraj wlasny biznes "na klopoty Betty" hhihi bo o co by cie nie spytac ty normalnie skarbnica wiedzy jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to lece teraz czytac szybko co wczoraj jeszcze bylo!!! chora bylam normalnie ze nie moge doczytac co piszecie!!!!!!!!!!! a to tylko bylo ze dwie godziny!!!!!!!!!!! jakbym miala bez was zyc ze dwa dni to normalnie chyba bym poszla szukac dobrej galezi zeby sie powiesic............

---------- Wiadomość dodana o 07:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:21 ----------

no duzo tego nie bylo na szczescie....
    mowie wam jaki sobie kanal zrobilam wczoraj to szok!!!
    to byl kurna sabotaz no!!!!!!!!! co za cholerstwo jedne...

Cytat Zamieszczone przez Kasiek68 Zobacz posta
    zakupiłam dzisiaj papierowe muffinki i właśnie w związku z tym mam pytanie, natłuścić je?
    ja probowalam w papierowych tylko raz i nie chcialy potem wyjsc, wygryzalam tylko srodki z papierkow wiec nie radze.... niewiem jak z natluszczeniem, moze jednak poki nie masz tych silikonowych to zrob sobie normalny duzy sernik? bo szkoda by bylo roboty... no niewiem zreszta... jak uwazasz....

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    No to ja dzisiaj pierwsza
    U mnie na wadze lekko w dół - chyba żeby mi nie było nudno - jeden dzień w górę jeden w dół
    Kawka gotowa, więc... zapraszam
    Miłego dnia kochani !!!

Buziaki dla dzielnego Patisonka ***
    kawusie wlasnie skonczylam i ide budzic tego dzielnego Patisonka!!! tak sie przejela tym wszystkim ze dzis w nocy dwa razy wstawala sikac!!! z czego raz o 6:30 wiec juz potem nie zasnelam na pol godziny tak ze mialam wczesniejsza pobudke...
    u mnie waga bez zmian, chociaz wczoraj wyjatkowo grzeczna bylam no ale byly warzywka wiec pewnie woda... zreszta nie zrobilam Proto to za kare moze nie bedzie spadkow w tym tygodniu...

no i zaczynam kolejny dzien oczekiwania czy pojde do pracy.... ale lipa....

---------- Wiadomość dodana o 07:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:29 ----------

UDALO SIE !!!!!!!!!!!!!!!
    odinstalowalam drania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz dzieki Betinku!!!!!!!!! zaoszczedzilas mi latania do fachowca i oczywiscie pieniedzy na niego....... buziak!!!

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam!

Sylwuniu - bardzo sie ciesze, ze moglam pomoc czyli oplacalo sie jeszcze wczoraj w nocy wstac z lozka do kompa do gg napisalam sie na komorce na gg, ale mi wi-fi akurat przerwalo i pewnie nie doszlo, wolalam napisac na gg jeszcze raz, by miec pewnosc, ze doszlo, bo nie chcialam Cie miec na sumieniu ze przez moje linki cos nie tak z kompem masz, hehe

nie pomyslalam o tym programie, naprawde... ja nie zwracalam uwagi na te programy do pobierania... przepraszam, ze nie ostrzeglam wczesniej...

mnie tam tylko linki do serwerow z filmami interesowaly...

ale tez kiedys sobie zainstalowalam program podobnego typu... wiedzialam, ze nei bedzie darmowy i ze pewnie bedzie trzeba potem eska wyslac... wiec sie z tym liczylam... ale chcialam sprawdzic, czy bede moglam przez ten program ogladac tak jak na iPla (wg jego reklamy)... a ze nawet po wyslaniu eska mi nie dzialal jak trzeba, to sobie go usunelam...

ja tam juz nie raz mialam przygode z uporczywymi programami i stad znam rozne metody ich usuwania (nauczylam sie tez od kumpla informatyka wielu sprytnych sztuczek)... moj M. czasem cos klikal przypadkiem przy poczatkach uzytkowania kompa... to sie przyzwyczailam

u mnie waga suwaczkowa
    noprawie... 100 g wiecej... ale mam mokre wlosy po dlugiej porannej kapieli
    ale w dwa dni z 71.1 kg wrocilam do 69.7 kg.. z warzywkami i 2 prod. tolerowanymi dziennie...
    fajnie tylko, ze teraz zrzucac bedzie juz trudniej... mam taka bariere w tym miejscu i juz... ech...

tez Sylwus, wczesnie wstalam, tez po 6 ale kapiel mnie ozywila... i tez mam lekkie nerwy, bo nie wiem, co z praca i kasa...

a moze przypomnij sie przez telefon? czy juz to robilas?

Kasiu - wg mnie lekkie natluszczenie, nawet ciut wieksze niz dozwolone 3 krople oleju nic nie dadza... ser w trakcie pieczenia to wciagnie...
    moze poczekaj na silikonowe? a papierowe zostaw dla rodzinnki do innych niedukanowych ciastek

Agula - i tak swietnie Ci idzie nie ma co sie przejmowac malutenka chwilowa zwyzka...
    ja osobiscie uwazam, ze 200-300 g dziennie moze sie wahac tak samo z siebie... nie od chudniecia i tycia... i nawet nie od zatrzymania wody... bo po prostu waga moze inaczej nas zwazyc... taka granica bledu...

tak jak kiedys pisalam i Ania-Ketoza... o tym siusianiu i kupkaniu, a potem wazeniu... ze waga i tak bez zmian, nawet jak w wc troche z nas zostawione...

arkadiusz_ar Guest

Witam
    po proto dniu spadek 1,6kg
    jeslij utro zrzuce okolo 1kg
    to po następnym proto odrobie straty swiąteczno noworoczne

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta

Wszelki duch!!!!! Ja myślałam Arku, że Ciebie ufo porwało
    spokojnie, jeszcze ufoludki nie zbudowaly tak duzego UFO, abym mógł sie tam zmieścić
    a nawet jakby co, zaraz by mnie pewnie oddali na ziemię

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    a ciebie sie uczepilam bo to ty zawsze Arka na jakies erotyczne wycieczki wyciagalas hihi zboczuchu ty jeden...
    teraz tylko jeden temat, dieta, moze z jakimiś małymi odchylkami w tym kierunku

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    z tych forow, Kochane, kopiujecie sobie tylko linki do darmowych serwerow, gdzie sa powrzucane filmy przez innych uzytkownikow...

nic sobie nie instalujcie!!!!!!!!!!!!!!!!
    pamietam, jak na poczatku posiadania internetu, wszedlem na jakąs strone dla doroslych
    cos mi sie pozapisywalo, cos otwieralo samo po włączeniu kompa
    w koncu udalo mi sie tego pozbyc
    no i wyleczylem sie z tego, bo wstyd i obciach mialem niezły

tak jak kiedys pisalam i Ania-Ketoza... o tym siusianiu i kupkaniu, a potem wazeniu... ze waga i tak bez zmian, nawet jak w wc troche z nas zostawione...
    zeby tylko bez zmian
    kilka razy mialem tak, ze po kupkaniu, mialem wagę większa niż przed

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    No to ja dzisiaj pierwsza U mnie na wadze lekko w górę - chyba żeby mi nie było nudno - jeden dzień w górę jeden w dół Kawka gotowa, więc... zapraszam Miłego dnia kochani !!!
    Hej, hej.....witam Was serdecznie!!!!
    u mnie dalej ponad suwaczek, ale chyba w obwodach puściło....może za kilka dni coś zleci...........

Ja tez juz po kawce...ona rozpoczyna każdy mój dzień w pracy, heheheheh

---------- Wiadomość dodana o 10:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:40 ----------

jutro i pojutrze mam rozmowy kwalifikacyjne na stanowisko pracownicy w biurze... trzymac kciuki prosze
    Mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

---------- Wiadomość dodana o 10:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:41 ----------

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    wlasnie byla w ubikacji i poradzila sobie sama wiec jestem dobrej mysli!! u niej tak zawsze ze wszystkim, najpierw dlugo nie umie czegos i nie mozna jej namowic a potem po prostu to robi jakby nigdy nic nie bylo dla niej problemem...
    Brawo dla Pati!!!

a wiesz ,że mój Macius do 9 miesiąca ciązy był Patusią, heheheh....Lekarka twierdziła,że urodzi się córeczka....i wybraliśmy imie Patrycja....a potem nastapiła niespodzianka..........urodził się najwspanialszy chłopczyk

Teraz kolejne podejście...

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Witam panie o poranku!
    Kawka jedna wypita, sniadanko zjedzone... mniamus
    Ale sie dzisiaj wyspalam, no nie moge! Moja Emi obudzila sie ty;lko raz w nocy i to na momencik, objela mnie raczkami i powiedziala 'kocham Cie mamo' i poszla do swojego wyrka dalej spac (nie widzialam jej wieczorem bo bylam w pracy wiec sie bidula stesknila)I nawet bym pospala dluzej rano ale M wstal z panika bo mu budzik nie zadzialal - owszem zadzialal tylko leniuch zaspal - i sie tlukl jak wariat a ja musialam mu jeszcze kanapki na szybcika strzelic. No i Emi wstala od halasow... No nic to.
    Narobilyscie mi ochotki na serniczki te male! Z ktorego robicie przepisu?
    Bejbik w drodze

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    teraz tylko jeden temat, dieta, moze z jakimiś małymi odchylkami w tym kierunku
    nie może być monotonnie, kazda zmaina tematu jest mile widziana, hehehehe

Teraz kolejne podejście...

Awatar almighty_froggie
    almighty_froggie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    London

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    zeby tylko bez zmian
    kilka razy mialem tak, ze po kupkaniu, mialem wagę większa niż przed
    To na bank miesnie Ci urosly po tym... hmm... cwiczeniu
    Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    a wiesz ,że mój Macius do 9 miesiąca ciązy był Patusią, heheheh....Lekarka twierdziła,że urodzi się córeczka....i wybraliśmy imie Patrycja....a potem nastapiła niespodzianka..........urodził się najwspanialszy chłopczyk
    Piekna niespodzianka
    Bejbik w drodze

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów