Strona 2111 z 2318 PierwszyPierwszy ... 1111 1611 2011 2061 2101 2109 2110 2111 2112 2113 2121 2161 2211 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,101 do 21,110 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

widze ze niewiele sie tu dzieje... u nas pogoda ohydna, zbiera sie na ulewe, wieje okropnie... a ja polozylam sie o 10tej na kanapie zeby obejrzec Fakty, przykrylam sie kocykiem bo bylo tak troche chlodno no i ...a jakze, oczywiscie zasnelam, czy dwie kawy wczesniej mialyby dla mnie jakies znaczenie??? obudzilam sie na kolejne Fakty hihi a teraz kolejna kawka... a co tam, musze tez cos miec z tego "urlopu" hihi
    no ale zaraz sie zbieram, musze podjechac do kolezanki no i na zakupy niestety...
    wiec jak cos to do wieczorka... mam nadzieje ze ktos bedzie...

Awatar elka1975
    elka1975 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Ela to kiedy jedziecie do tej Bulgarii? bo sie zgubilam.
    do Bułgarii wyjeżdżamy 31 lipca, powrót 16 sierpnia
    teraz jadę na 3 dni do Gdańska
    a 22,07- do Piwnicznej (mój kuzyn robi swoje 40 urodziny, heheheheh)

Teraz kolejne podejście...

Awatar stillnox
    stillnox jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

HEJ WSZYSTKIM
    a u nas ciepełko oko młodego sie zmniejsza

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    do Bułgarii wyjeżdżamy 31 lipca, powrót 16 sierpnia
    teraz jadę na 3 dni do Gdańska
    a 22,07- do Piwnicznej (mój kuzyn robi swoje 40 urodziny, heheheheh)
    o mamo...do Bułgarii to wiem że się nie załapię ale do Piwnicznej ...... nie potrzebujesz osoby towarzyszącej ??
    ale masz fajnie Eluś z tymi wyjazdami....

Sylwia....no kawa normalnie jakaś wywietrzała chyba
    co do ur. WŁAŚNIE USTAW POPRAWNĄ DATĘ BO MNIE TEŻ WYSKOCZYŁO PRZYPOMNIENIE

DUKAMY od 3.01.2013

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Dżem dobry

Wreszcie słońce - juuuupi!!! Mamy 27 stopni - kocham lato

Na wadze tez lepiej bo spadek - niewielki ale zawsze (wiem, miałam się nie wazyć, ale nie potrafię już chyba). poza tym mężyk dzisiaj przyjeżdża (już do nas pędzi) więc fajnie, poza tym pozwolił mi na balety uderzyć w piątek (Boże, jak to brzmi) a on zostanie z Ninką - kochanie moje (jedno i drugie) Muszę obdzwonić dziewczyny - a nóż sie uda taki spontan zorganizować

Mama robi małe postępy (póki co) - niczym jej nie dokarmiała i w sklepie kupiła jej nie ciastka, nie czekoladki, a ...BRZOSKWINIĘ!!!! Idzie ku dobremu mam nadzieję - może zakumała bo wczoraj wieczorem ruszyłam temat na spokojnie Myślę że całkiem się tego nie wykorzeni (i nawet całkiem nie chcę) ale tak w granicach rozsądku

Sylwiu - ja poprosze kawę, nie bądź taka rozpustna i nie pij sama trzech!!! Bo ci pikawka siądzie!!!

Wszystkim miłego dnia
    A wszystkim którzy wyjeżdżają dobrej pogody, słońca i nie będę owijać w bawełnę - ZAZDROSZCZĘ JAK DIABLI

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Chcesz polatać z Sylwią i gołębiami???
    Bardzo wam wszystkim dzięuję - kochane jesteście
    Nie zamierzam latać z gołębiami (przynajmniej w tym wcieleniu) po prostu zobowiązałam się zasponsorować nagrodę dla ostatniego miejsca - więc dawaj adres i nie marudź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My też Cię very love !!!!!!!!!!!!!!!!!!

OŚWIADCZAM ŻE KOŃCZĘ Z DUKANIEM !!! nuży mnie to ważenie, rozpaczanie że nie spada i nie mam czasu na gotowanie 3 obiadów - postaram się być bardzo rozsądna i więcej ćwiczyć - zobaczymy jak pójdzie ??? mam nadzieję że mogę liczyć na wasze wsparcie !!!

Buziaki dla wszystkich ***

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

no to jestem... w sumie to tylko zakupy poki co odbebnilam... moze jeszcze sie za cos wezme za chwile ale oczywiscie najpierw kawusia...

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    co do ur. WŁAŚNIE USTAW POPRAWNĄ DATĘ BO MNIE TEŻ WYSKOCZYŁO PRZYPOMNIENIE
    juz ustawilam, niewiem skad sie tam taka wziela...

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Sylwiu - ja poprosze kawę, nie bądź taka rozpustna i nie pij sama trzech!!! Bo ci pikawka siądzie!!!
    no ja to z piec przynajmniej pije dziennie... tyle ze czasem to odnosi skutek przeciwny od zamierzonego... czyli usypia mnie....

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    OŚWIADCZAM ŻE KOŃCZĘ Z DUKANIEM !!! nuży mnie to ważenie, rozpaczanie że nie spada i nie mam czasu na gotowanie 3 obiadów - postaram się być bardzo rozsądna i więcej ćwiczyć - zobaczymy jak pójdzie ??? mam nadzieję że mogę liczyć na wasze wsparcie !!!
    no oczywiscie ze bedziemy cie wspierac!!! mam nadzieje ze mimo wszystko dojdziesz do swojego zalozonego wczesniej celu, a jak nie to i tak przeciez jestes sliczna dziewczyna

areczek1969 Guest

W takim razie rozsądku, na nowej drodze zycze

Też bym jechal do Bułgarii, pamietam ją doskonale z przed 25 lat, wtedy co roku byla Bułgaria, ale przy tym był jeszcze przejazd przez ruskich, rumunow, a w drodze powrotnej przez węgry
    super czasy

Dzis udalo mi sie zrobic p, pierwszy raz od tygodnia
    jutro tez robie p

milego wieczorku

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    no to jestem... w sumie to tylko zakupy poki co odbebnilam... moze jeszcze sie za cos wezme za chwile ale oczywiscie najpierw kawusia...

no oczywiscie ze bedziemy cie wspierac!!! mam nadzieje ze mimo wszystko dojdziesz do swojego zalozonego wczesniej celu, a jak nie to i tak przeciez jestes sliczna dziewczyna
    twoje ilości kawy chyba by mnie zabiły...

dziękuję za dobre słowo kochana !!! od razu mi lżej - ostatni m-c to było takie drobne oszustwo - niby na diecie ale... a tak to wszystko jasne

---------- Wiadomość dodana o 19:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:39 ----------

Cytat Zamieszczone przez areczek1969 Zobacz posta
    W takim razie rozsądku, na nowej drodze zycze
    dziękuję Ci bardzo ! postaram się baaaaaaaaaaaaardzo

areczek1969 Guest

ostatni m-c to było takie drobne oszustwo - niby na diecie ale... a tak to wszystko jasne
    ostatni miesiąc mówisz?
    ja na 2 miesiace II fazy, praktycznie rzecz biorąc, na dobra sprawe, byłem na niej max 2 tygodnie
    reszta czasu to grzeszki, większe lub mniejsze
    ale na razie nie nudzi mi sie to jeszcze, fajnie mi na II, takiej oszukanej

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez areczek1969 Zobacz posta
    ale na razie nie nudzi mi sie to jeszcze, fajnie mi na II, takiej oszukanej
    przynajmniej jeden zadowolony ja mam za mało czasu żeby kombinować z posiłkami - póki siedziałam w domu było ok - ale teraz nie wiem za co się pierwsze brać po powrocie z pracy, więc... tak chyba będzie lepiej

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów