Strona 2218 z 2318 PierwszyPierwszy ... 1218 1718 2118 2168 2208 2216 2217 2218 2219 2220 2228 2268 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,171 do 22,180 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Do tego moj MKM postawil mnie przed powazna decyzja.............nowa kuchnia (tzn remont generalny kuchni, z wymiana szafek, blatu, sprzetu kuchennego, podlogi itd, itp) czy nowe auto.
    no rzeczywiscie... wiadomo ze kazda kobitka chcialaby miec nowa kuchnie... ale auto skoro stare juz nie teges to chyba wazniejsze jednak, bo pewnie bez auta ani rusz... a nie daj bog sie zacznie psuc i wtedy i tak bedziecie musieli zmienic...
    no i mam nadzieje ze juz zdrowiejecie i wkrotce bedzie wszystko ok...

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta

SYLWIA zbierałas się i zbierałaś ..no i zebrac sie nie mogłas wiec sami cie znalezli ..rób te badania ..bo to dla twojego dobra

Jak ktos oglada KUCHENNE REWOLUCJĘ ...to dzis sa o 21.30 ...siagnęli GESLERKĘ z niedzielnej anteny
    *tu mnie znajda na pewno, ale w Pl naciskali zeby przynajmniej raz w roku robic badanie, tym bardziej ze ja w grupie ryzyka jestem... i sobie obiecywalam ze przynajmniej w polowie tego trzyletniego okresu bede robic w niemczech prywatnie tez... no ale obiecanki-cacanki... nawet samemu sobie... no i oczywiscie ze zrobie, przynajmniej sprawdze ta moja nowa przychodnie....
    *no wlasnie bede ogladac z Orbika hihi

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Dobry wieczór!!!
    Tooo jaaaaa

Mam chwilunię - oglądam jednym okiem Szpilki, a drugim zaglądam do was - żebym tylko zeza nie dostała

Cytat Zamieszczone przez anmari Zobacz posta
    Mam niewielka anemie i zastraszajace
    OB oraz wysokie leukocyty.Musze w przyszlym tygodniu powtorzyc morfologie i zobaczymy,co dalej. Pozdrowionka dla wszystkich,a dla chorowitkow zyczenia powrotu do zdrowka.
    Kurde, ciekawe co to...aż sama jestem ciekawa...a jak wysokie masz to OB? Sorry jeśli już pisałas ale ja trochę wypadłam z obiegu - prosze o wyrozumiałość
    Zdrówka dla maluszków.

Cytat Zamieszczone przez elka1975 Zobacz posta
    pogoda faktycznie zrobiła sie jesienna, brrrrrr..........rano to nawet nie wiadomo co ubrać, heheheh
    Pewnie wcale was nie zdzwi, że....napaliłam w piecu
    A rano tak spicniałam że szok...zanim auto się zgrzało to już dojechałam do pracy i ciepła kawka załatwiła sprawę

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Po wizycie:
    całe szczęście - to tylko rumień po infekcji... uff
    No to fajosio Ja nie przechodziłam - a Ninka to w sumie nie wiem...jak miała kilka m-cy to ma wpisane w książeczce "rózyczka?" bo pani doktor nie była pewna co to było...fajnie co?

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Jak widziecie mam straszne dylematy
    No takie życie Basiu...ale myślę jak Sylwia - że auto chyba priorytetowsze jest Kuchnia działa i pewnie jeszcze podziala...ale w zasadzie nie wiem jak się trzyma wasza fura
    Tak czy inaczej - życzę trafnie podjętych decyzji.

*OLUNIA ale z ciebie zapracowana MATKA POLKA ciekawe czy masz czas siedzieć na grzędzie ?

**Jak ktos oglada KUCHENNE REWOLUCJĘ ...to dzis sa o 21.30 ...siagnęli GESLERKĘ z niedzielnej anteny
    *Joluś ja cię bardzo prosze ty ze mnie nie kpij dobra? Na grzędzie nie siedzę - poza tym jak ci wiadomo neta nie było u mnie No chyba że masz na myśli taką realną grzędę...ale tam tez nie siedzę - wszystkie miejscówki zajęte

**A kij z Geslerową...najbardziej się wkurzyłam jak zobaczyłam we wtorek napisy końcowe "przepisu na życie"...nie wiedziałam że zdjęli z niedzieli...wiecie może kiedy powtórki?

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    *no wlasnie bede ogladac z Orbika hihi
    Tylko żebys nie spadła

Uprzejmie donoszę, że Ninka już całkiem ok - chyba to było zatrucie - dla pewności jeszcze ma taką lekką dietkę, ale już nie wymiotuje
    Poza tym mama mówi że wcale nie marudzi (czasem tylko szuka i woła "mama" - wtedy babcia mówi że mama pojechała bum bum i jest po sprawie). Poza tym mam o tyle cudowną sytuację, że jak wracam to mała jeszcze śpi, obiad na stole, pozmywane (a miałam ja zmywać...ale mama zmywa jak położy Ninę) - więc mi zostaje piec tylko
    Ale widziałam prognoże na weekend...daj Boze żeby to prawda była

W pracy całkiem przyjemnie poza jedną koleżankę, która bardzo mi działa na uzębienie...ale przeżyję

Jutro - jak w każdy piątek (za moich czasów też tak było) - zamawiamy sobie w pracy jedzonko - lubię piątki W poprzedni była chińszczyzna...może jutro pizza?

Buziaczki

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Dobry wieczór!!!
    Tooo jaaaaa

Pewnie wcale was nie zdzwi, że....napaliłam w piecu

No to fajosio Ja nie przechodziłam - a Ninka to w sumie nie wiem...jak miała kilka m-cy to ma wpisane w książeczce "rózyczka?" bo pani doktor nie była pewna co to było...fajnie co?

**A kij z Geslerową...najbardziej się wkurzyłam jak zobaczyłam we wtorek napisy końcowe "przepisu na życie"...nie wiedziałam że zdjęli z niedzieli...wiecie może kiedy powtórki?

Tylko żebys nie spadła

Uprzejmie donoszę, że Ninka już całkiem ok - chyba to było zatrucie - dla pewności jeszcze ma taką lekką dietkę, ale już nie wymiotuje
    Poza tym mama mówi że wcale nie marudzi (czasem tylko szuka i woła "mama" - wtedy babcia mówi że mama pojechała bum bum i jest po sprawie). Poza tym mam o tyle cudowną sytuację, że jak wracam to mała jeszcze śpi, obiad na stole, pozmywane (a miałam ja zmywać...ale mama zmywa jak położy Ninę) - więc mi zostaje piec tylko

W pracy całkiem przyjemnie poza jedną koleżankę, która bardzo mi działa na uzębienie...ale przeżyję

Jutro - jak w każdy piątek (za moich czasów też tak było) - zamawiamy sobie w pracy jedzonko - lubię piątki W poprzedni była chińszczyzna...może jutro pizza?
    * suuuupeeeer !!!
    * wcale a wcale... ja chwilami troche zagrzewam kominkiem, zwlaszcza rano bo jest nieprzyjemnie i Pati narzeka przy sniadaniu ze jej zimno... ale w ciagu dnia jest ok... z calkowitym ogrzewaniem jeszcze sie wstrzymam...
    * to sie juz pewnie nie dowiesz z ta Niny rozyczka, chyba ze kiedys dostanie "znowu" i sie wtedy okaze ze tamta to nie byla jednak rozyczka hihi
    * fajna dzis byla Geslerowa... powtorka jest w piatek chyba o 18stej jakby kto chcial.... a Przepis na zycie ci normalnie sprawdzilam specjalnie, w niedziele o 12:15 ... taka jestem kochana nie???
    * nie boj nic... szkoda ze Geslerowa nie leci czesciej bo jakos tak przy niej mi sie najlepiej cwiczy... niewiem czy patrzac na jedzenie czy na nia hihi???
    * swietnie ze z Ninorkiem uklada sie dobrze, zreszta nie mialam watpliwosci ze tak bedzie... kiedys trzeba przeciac pepowine mamusko...
    no i daj mamuni duuuuzeeego buziaka ze cie tak wyrecza w obowiazkach i jeszcze obiadek dostajesz pod nosek, w dodatku na pewno pysznosciowy... tez bym chciala...
    * a fajnego masz dentyste??? moze cos przyjemnego wyniknie z tego jej dzialania hihi
    * super sprawa... smacznego!!!

no a ja zaraz postaram sie myknac do lozia ale jeszcze poczytam troszki... na O wytrzymalam 40 minut a myslalam ze po takiej przerwie bedzie ciezej... ale w miare...
    jutro musze chyba pojechac poszukac sobie jakis butow bo mam albo letnie albo wysokie kozaki... letnie juz nie bardzo bo za chlodno a na wysokie kozaki jak dla mnie jeszcze za cieplo... przydaly by sie jakies takie do kostki moze... zobaczymy.... mialam juz nie wydawac kasy... no ale przeciez w czyms musze chodzic no... i choruje na jakis fajny plaszczyk ostatnio ale to sprobuje cos tanio wyczaic na eBayu moze...

Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Dzien doberson
    Witam się z ranka - waga fajniutka - 66,3
    I tak se pomalutku leci

Milego dzionka - a jutro już weekend! Bardzo szybko mi zlecial ten tydzień...kurde, bardzo szybko

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

witam i ja, u mnie dzis znowu lekka zwyzka ale to ta cholerna @ chyba... bo od trzech dni czekam i jakos sie przebic nie moze...
    podobno ma byc dzis pogoda, na razie bardzo tego nie widac ale kto wie.... oby rzeczywiscie...

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Witam sie i ja DZIEN DOBEREK

OLCIA no niestety jak sie chodzi do pracy ..to ten czas tak jakos szybko leci ..zyje sie od poniedziałku do piatku ..pozniej weekend i znowu to samo ...ani sie obejrzysz a NINKA pojdzie do szkoły

SYLWIU no jak teraz tak zrobilo sie u nas zimno to sobie pomyslałam o tobie ..i o tej angielskiej pogodzie ....nie za bardzo mi sie to podoba ....zdecydowanie wolę lato ..no i gratki za wytrwałośc co do O ...ja na mojego dalej patrzę

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Joł joł
    I mamy weekendzik Nina szaleje z Zuzią -namiot z koca sobie zrobiły i świrują pawiana Po raz kolejny się powtórzę - CO JA BYM BEZ TEJ ZUZI ZROBIŁA???

jutro musze chyba pojechac poszukac sobie jakis butow bo mam albo letnie albo wysokie kozaki... letnie juz nie bardzo bo za chlodno a na wysokie kozaki jak dla mnie jeszcze za cieplo...
    Gwoli ścisłości - widziałam dziś laskę w kozaczkach...

...ani sie obejrzysz a NINKA pojdzie do szkoły
    Ej wex mnie Jolunia nie strasz dobra? Ja chcę pobyć jeszcze trochę młoda

Dzisiaj znowu jedliśmy chińczyka - pyszności
    Raz w tygodniu można - i będą to piątki - a reszta tygodnia grzecznie

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

OLUŚ ja cie nie straszę ..ja poprostu piszę jak jest ..ale nie smutaj ...jestes i bedziesz młoda ...bo to nasze dzieci dorastają ...w przypadku NINKI i starzeją w przypadku moich synów ..
    I.a propo Przemek szczesliwie wrócil do domu z tego szkolenia w NEMCZECH ....ale jak tam był tO wnerwił mnie na na maksa ...wyobrazcie sobie ze 2 dni temu do mnie dzwoni ...gadka szmatka ...ze pokupował prezenty dla mnie dla babci dla małej ..nawet tesciowej ..wiec sie pytam a co kupiłes zonie ..a on mi na to że NIC ...szczena mi opadła ..wiec mu tłuke do tego łba ..przez tel oczywiscie ze tak nie moze byc ..on mi na to ze da jej euro zeby sobie kupiła buty i to bedzie dla niej prezent kasa ..
    Wiec ja mu na to ze jak by jego ojciec wrócił z zagranicy i wszystkim przywiózł drobiazgi a mnie by dał kasę to ....to chyba bym go wyrzuciła z domu syn mi na to ze ..ZNOWU MNIE OPIRNICZASZ JAK ZA DAWNYCH CZASÓW ...i powiedział ze to przemysli ...wieczorem dzwoni i mówi ..wiesz mamcia kupiłem żonce
    - stringi ...mówie dobrze
    -perfumy ...mówie super
    - kolczyki ...mówie mu no widzisz jak chcesz to potrafisz
    Normalnie kszty romantyzmu w tym moim dziecku
    No to sie nagadałam

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

SYLWIU no jak teraz tak zrobilo sie u nas zimno to sobie pomyslałam o tobie ..i o tej angielskiej pogodzie ....nie za bardzo mi sie to podoba ....zdecydowanie wolę lato ..no i gratki za wytrwałośc co do O ...ja na mojego dalej patrzę
    no coz... ja tez wole... niestety w tym roku wiele tego lata nie bylo... ledwo wiosny troche... ale co zrobic? a wytrwalosc do O mi troche ostatnio podupada ale sie nie dam...
    ale mam dzis chcice na slodkie... matko... niech juz ta @ przyjdzie bo zwariuje albo pekne albo jeszcze co innego zrobie... masakra... a jutro sobota a ja znowu musze wstawac!!! i to wczesniej nawet niz w tygodniu... zaczyna sie jutro ta polska szkola sobotnia ale powiem wam ze jak przeczytalam regulamin to troche mi rece opadly... dzieci maja chodzic cicho i spokojnie (niewiem czy to wykonalne jesli chodzi o moje dziecko), trzymac rece i stopy przy sobie!!! i takie tam rozne inne piekne pomysly... troche mnie to przeraza... tym bardziej ze w tutejszych szkolach jest raczej bardziej na luzie wiec niewiem czy dzieciaki sie dostosuja... no ale nic, sprobujemy, zobaczymy... najwyzej zrezygnuje i sama bede ja probowala czegos nauczyc...
    no to znowu walnelam elaboracik...

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta

Gwoli ścisłości - widziałam dziś laskę w kozaczkach...
    no ja tez widzialam i to nie jedna ale dla mnie jeszcze za cieplo... raz bylam bo wypralam adidasy i takie szmacioki i nie mialam w czym w koncu isc ale jednak nie... widzialam ze w Deichmanie sa fajne, i nie drogie jak na tutejsze ceny, u nas nie ma ale jakies 30km stad w innym miescie jest to sie chyba kopne... bo u nas bylam dzis i nic nigdzie nie znalazlam niestety... jak juz jakies w miare to cena ze boze zlituj sie...

Normalnie kszty romantyzmu w tym moim dziecku
    no przeciez to w koncu facet... nie za wiele wymagasz...?

aha jeszcze mi sie przypomnialo, posadzilam sobie w ogrodzie jeszcze maliny!!! w przyszlym roku beda moze oprocz jezyn jeszcze malinki!!! mniam!!!

aha 2 i mamy nowego kota... taki maly jakis przychodzi i lata za Patrycja, bawic sie chce, a ona niby zagaduje do niego ale z daleka hihi bo sie boi troche... to juz chyba szosty co nas tu odwiedza...

Awatar Winners
    Winners jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mississauga

Hello.
    Poniewaz czasu brak na czytanie wstecz, postanowilam, ze postaram sie byc na bierzaco teraz.
    Jola i dobrze, ze nagadalas synowi, bo ja tez bym chyba z domu pogonila gdybym nic nie dostala a wszyscy inni tak. A pochwal sie co syn kupil Tobie?
    Ola swietnie Ci waga spada. Zazdroszcze. Oby tak dalej. I to prawda, ze tygodnie uciekaja jak sie nie siedzi w domu. Mysle, ze to dobre rozwiazanie dla was obu, tzn Ciebie i Ninki, ze nie jestescie ciagle razem. Wyobrazam sobie jakie musi byc szczescie gdy wracasz do domu.
    Sylwia, jak juz sama napisalas, w czyms chodzic musisz, a na dodatek trzeba sobie sprawiac male przyjemnosci. Ja tam twierdze, ze buty i torebki zawsze pasuja, bez wzgledu w jakim wieku jestes, czy ile wazysz
    U nas pogoda sie znow zrobila letnia. Co mnie oczywiscie bardzo cieszy, bo jeszcze jakos nie jestem gotowa na grzanie, a juz bylam o wlos od tego. Chlopcy juz lepiej, to i tez nastroje w domu panuja lepsze. Jutro mamy kinder party i chlopcy juz nie moga sie doczekac.
    Opowiadalam wam juz o milosci przedszkolnej Timura? Otoz Kathy ostatnio powiedziala do mamy, ze tylko Timur o nia dba A Timur mi mowil, ze inny chlopczyk ugryzl Kathy i cala droge przezywal i mowil " Nie wolno, no no no, fuj, nie wolno gryzc Kathy" Chyba rzeczywiscie romans na calego sie rozwija.

---------- Wiadomość dodana o 13:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:30 ----------

aha jeszcze mi sie przypomnialo, posadzilam sobie w ogrodzie jeszcze maliny!!! w przyszlym roku beda moze oprocz jezyn jeszcze malinki!!! mniam!!!
    Sylwia tylko pamietaj, ze i maliny i jezyny to jak chwasty i ze strasznie sie rozrastaja. Ida jak burza. Ja w tym roku posadzilam jedna galazke malinki a teraz juz jest spory krzaczor, az sie boje co bedzie w nastepnym roku. Natomiast jezyne wykopalam, bo juz nie moglam na nia patrzec.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów