AGA pierwszy raz zawsze bolispoko loko dasz radę ...przeciez potrawy wigilijne to PIKUŚ
BASIA poraz kolejny wywołujemy cie do tablicy![]()
No to powodzeniaJa co roku i BN i wielkanoc mam u siebie...przez ostatnie lata dużo się dokładaliśmy i kupe kasy traciliśmy, w tamtym roku na BN stwierdziłąm, ze zrobie tylko jakieś ciasto, sałatke, kupie wedline, napoje i % bo skoro wszyscy przyjeżdżają z % tylko do teściów, to tez sobie pomyslałam, ze to tak jakbym ja tez przyjechała, ale dodatkowo jeszcze coś wziełam...troche to egoistyczne...no ale sory bardzo, później my nie mamy kasy i drapiemy się po głowie jak tu do końca miesiąca wytrzymać...lajw is brutal
![]()
ha, ha, ha baaaaaaaaaaaaaardzo śmieszneja naprawdę nie mam smykałki do kucharzenia, pieczenie ciast - spoko, ale ryba w galarecie, moczka itp. to trochę za dużo naraz
---------- Wiadomość dodana o 21:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:35 ----------
to się nazywa moja droga asertywnośćtak trzymaj !!!
jestem... w koncu nie ide do pracy... ciekawe o ktorej znowu zasne...
JA JA JA JA JA!!!!!!!
bo ja wczesniej nie moglam no!!!
no i bedzie pieknie, na pewno, powodzenia i podziwiam, bo ja bym sie chyba nie zdecydowala, z moimi talentami kulinarnymi...
ups... przepraszam, zapomnialam, Basiulka pisala mi smsa ze od kilku dni nie moze wejsc na forum albo jak wejdzie to ja cos blokuje, ale maja sie dobrze, wszystko ok i pozdrawia wszystkich...
mysle ze masz racje... jesli zawsze jest u was to powinniscie jakos to zorganizowac ze kazdy cos przyniesie i tyle... wtedy jakos po rowno i kosztow i roboty a przeciez na pewno kazda (kazdy) ma jakies popisowe danie...
---------- Wiadomość dodana o 20:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:40 ----------
akurat moczke to spoko, zawsze robie nawet u mamy... makowki tez zrobie...ale wlasnie tez najgorzej z kucharzeniem...
W/G przepisów kochana ..poczytasz i zrobisz ...i ni ma gotowców ..własnymi rączkami ....i makowiec tez musi byc..a jak potrzebujesz wsparcia to w NECIE znajdziesz przepisy REMIGIUSZA RĄCZKI on ma takie filmiki i przeprowadzi cię od początku do konca ....
śpiąca jestem.... chyba sobie już potruchtam w kierunku łóżkowic![]()
śpijcie dobrze, do jutra !!!![]()
No to AGUS nózka do góry ..rączki grzecznie na kołderkę ....bo pan doktor zakazał uciech cielesnych
A u mnie uwielbiają makowiec ....a ja zamiast makówek robie kutię
Ja uwielbiam gotowac ...natomiast mam problem z pomywaniem ..ale małz obiecał mi takie urzadzenie do kuchni które mi w tym pomoze ..ale zdecydowałam ze dopiero po nowym roku ...musze sobie nazbierac kaskę bo wiadomo sam zakup to nie az taki problem ale trzeba zrobic mały misz masz cos wyciąc cos przyciąc zeby to cos wlazło ..trzeba nowy zlewozmywak ..wiec jakies koszty beda ..
dobrej nocy... ja sie wyspalam popoludniu wiec niewiem kiedy zasne... chyba znowu sobie musze trzepnac jakiegos wspomagacza do spania bo inaczej rano potem znowu nie wstane... ehhh pokrecone mam znowu wszystko...
no no... pozazdroscic... tez bym chciala... chociaz az tak bardzo mi to zmywanie nie przeszkadza tylko czasem stoi sobie i czeka ze trzy dni...
a czemu robisz kutie? ktos u was jest gorol?![]()