Strona 3 z 2318 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 503 1003 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez Jolly1 Zobacz posta
    Hej Ahetka,

fajnie, że zaczęłaś wątek w ten sposób, bedzie gdzie wracać do teorii w szybkiej formie. Choć nie ukrywam, że wolałabym Cię widzieć na starym wątku, jakoś bardziej Ci do twarzy w tamtych kolorach i pełniejszym towarzystwie
    Jola, to samo dotyczy Ciebie, marsz na kawę na swój pierworodny watek. Nie można tak se zmieniać plac zabaw, foremki zostawiłaś, łopatki i grabki też .
    A może ten watek na teorię, a na zabawę tamten, co? Bo w tamtym to niemal nic z teorii nie można znaleźć ?
    I to moze jest mysl ?
    BEATA ja zareaaguję na twojego posta i co mi zrobisz ?
    Prosze nie roztrzasaj juz tego co sie stało , mleko sie rozlalo i nic juz tego nie zmieni , my jestesmy tylko ludzmi i kazda z nas jest inna , kazda ma wady i oczywiscie zalety . Mialam zamknąc tamten watek ale ...nie moge dziewczyny się podzieliły i trudno , ale jezeli ktoś bedzie tam pisał to i ja też . Wybuchnał konflikt , ale dlaczego maja cierpiec niewinne istotki .
    Dla mnie i ten i taamten bedzie moim watkiem i moim drugim domkiem

ELU poco pukasz , przeciez jest otwarte , jak tam dietka u ciebie , co z pracą ?

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Elwira13 Guest

No dwie gospodynie a tak się ociągają żeby przywitac .
    Dzisiaj zadzwonili z tej pracy....wybrali inną osobę. No cóż, tak czy siak przeczuwałam. pasuje szukac dalej, jutro mamy targi pracy w mieście to pójdę zobaczyc co ciekawego rozdają
    Dietkuję grzecznie ...tzn wczoraj wypiłam piwo ale za to kolacji nie jadłam. Na wadze i tak bez zmian.

Awatar ania_archeo
    ania_archeo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Coś słabo się przygotowałam do tego protoponiedziałku. W Carrefourze jęzor mi wisiał do podłogi No i menu wybrałam takie sobie...trochę nudne jak na czyste proteiny. Poprawię się za tydzień. Za mną już 23 dni utrwalania...mało.

Elwira13 Guest

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Elu, nie wiedzialam, ze bedziesz sie tak ociagala z zawitaniem tutaj, hihi przykro mi z powodu pokladanych nadzieji co do pracy... ale! sila przyciaga, pamietasz? niepotrzebnie myslalas negatywnie, trzeba na odwrot dobrze, ze chociaz zadzwonili... w koncu obiecali...
    Ja wiem że znajdę pracę o jakiej marzę...potrzeba widocznie więcej czasu. tak zwlekałam bo dzisiaj sporo w kuchni urzędowałam. Jakieś dziwne smaki mam......dobrze że męża nie ma bo bym pomyślała ...wiadomo co
    A jak Wy spędziłyście czas? dzionek udany ?
    Aniu...witaj

Awatar ania_archeo
    Mieszka w
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez Elwira13 Zobacz posta
    Aniu...witaj
    Witaj Elu! Mam nadzieję, że nie przekręciłam imienia.

Elwira13 Guest

Cytat Zamieszczone przez ania_archeo Zobacz posta
    Witaj Elu! Mam nadzieję, że nie przekręciłam imienia.
    Dobrze napisane Ela ...Elwira to przykrywka

Ahetko...ja wczoraj zabrałam dzieci na lody a sama się gapiłam jak jadły . Dzisiaj z Sonią też poszłam na loda , wybrała sobie mojego ulubionego a ja pozostałam twarda jak głaz
    Tobie bacików nie dam bo to nie w moim stylu haha , może ktoś inny bardziej doświadczony się odważy.

Awatar ania_archeo
    Mieszka w
    Toruń

Dzisiaj mój protoponiedziałek, a ja wcześniej nie miałam w ogóle czasu na zakupy.
    Moje menu:
    -2 kawy z mlekiem
    -bułeczka otrębowa
    -sporo plastrów szynki z indyka
    -tuńczyk z puszki (w sosie naturalnym)
    -2 serki wiejskie
    -2 jogurty owocowe (bez tłuszczu i cukru)
    -filet z ryby z piekarnika polana jajkiem
    -2 litry wody
    -1 cola lights
    -0,5l zimnej herbatki zielonej.

Elwira13 Guest

Aniu ładne menu. Ja miałam pewnie połowę z tego . Pozwoliłam sobie zajrzec na Twój profil.....zabiła bym dla tej rybki co jest Twoją ulubioną.
    Pysznie wygląda a ja ryby wprost uwielbiam.

Awatar ania_archeo
    Mieszka w
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez Elwira13 Zobacz posta
    Aniu ładne menu. Ja miałam pewnie połowę z tego . Pozwoliłam sobie zajrzec na Twój profil.....zabiła bym dla tej rybki co jest Twoją ulubioną.
    Pysznie wygląda a ja ryby wprost uwielbiam.
    W każdą sobotę mamy w zwyczaju obiad w greckiej tawernie i tam zawsze czeka na mnie moja ukochana rybka. Jak jestem na maxa głodna to czasami zjem nawet 2 mniam, mniam...

---------- Wiadomość dodana o 20:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:57 ----------

nie no, menu ok, tylko zamist tych jogutow owocowych przydaloby sie jakies miecho, np. udo kurze lub piers z indyka, ale nie w postaci wedliny...
    Też tak myslę, ale niestety zapomniałam wczoraj, że dzisiaj poniedziałek i nie kupiłam nic, a od rana urzędowałam w moim kramiku. Potem poszłam do rzeźnika, najlepszego w okolicy, a on już nic nie miał, wszystko sprzedał. Na jutro zamówiłam świeżą dostawę wołowinki i mięska mielonego. Kurczaka kupiłam dzisiaj wieczorem.

Elwira13 Guest

hehe, bo u mnie do 100 g WW dziennie wszystko gra i ketoza nie jest przerwana, dozuje sobie przyjemnosci ale gratuluje Tobie wytrwalosci
    Na razie to dla mnie czarna magie....mówię o tej ketozie Muszę sobie dokłądniej poczytac co na początku pisałaś. Ciekawe to wszystko ale czasu nie miałam żeby się wczytac.
    ANIU......wrrrr i już mi robisz smaka !!! Ja prawdopodobnie nigdy takiej rybki nie zjem .
    Jak mieszkałam we francji to miałam rybek świezutkich moc.....tutaj niestety raczej tylko mrożone.

Strona 3 z 2318 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 503 1003 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów