Jezzzu, ale mi nawrzucałaś teraz...chyba przytyję
Szczypio - dobre dobre
Odezwała się to co nie jest witka![]()
Bardzo go lubię
To moje zdjęcie też jest z dużego pokoju
Idź mu pomóż, żeby se nie zrobił czego
Prooosze cię...kobiety są bardziejW ogóle to kobiety są najbardziej
Z Ninorem nie da się pisać - właśnie podniosłam klawaiturę z podłogi![]()
OLA słuchaj sie M od BETY on zawsze prawde mówi , o mnie powiedział że ja fajna babka jestem i nie wygladam na swoje pięć dychwiec jak mówi żeś chuda to się ciesz
, Ale faktycznie trzymaj sie tych swoich 60 kg bo jak wiecej spadniesz to możesz nie za ciekawie wygladać
Cześć PAWEŁKU , dobrze że sobie o nas przypomniałęś , ale ja myslałam że to AREK jechał do ZAKOPCA ( chyba że o czymś nie wiemy)
---------- Wiadomość dodana o 19:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:18 ----------
Masz racje ze zazdrość, kiedys sniłam o PANU TADEUSZY , ale niestety nie był dla mnie dostepny
, mnie było stać tylko na ALBENĘ i to jeszcze kupiona na MM
---------- Wiadomość dodana o 19:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:22 ----------
BUZIAKI dla NINKI od babci JOLI
Witam wszystkich
Grażynko, dobrze, że Ci lepiej
Malwinko, a właśnie się zastanawiałam dlaczego nie piszesz, ale rozumiem...miłość
Agatko, cieszysz się z przeprowadzki?
Dziewczyny, jeśli macie sprawdzony sposób na zaparcia, ale taki fest, to poproszę, bo chyba się wykończę
---------- Wiadomość dodana o 19:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:33 ----------
Almighty froggie, mamy identyczne BMI... w tym momencie
Mi pomaga sok z kiszonej kapusty - właśnie jutro sie po niego wybiorę (znaczy kapusty musze kupić bo chyba samego soku mi nei sprzedadzą w warzywniaku) bo od piątku mnie trzyma
Kobitki - zrobiłam własnie ptasie mleczko dwukolorowe na biszkopcieCiekawe co z tego wyjdzie - ale zapowiada się smakowicie, bo osobno kazda warstwa smakuje bombowo
Znowu sie dziś obżarłam - ale dozwolonych rzeczyPrzy robieniu tego ciasta zjadłam 1/3 składników
![]()
NINKA no ale przeciez juz cie ruszyło , czyżbym zle doczytała ?
Na dlugotrwałe zaparcia 2 torebki senesu ( do kupienia w aptece ok 4zł 20szt )zalać gorąca wodą i wieczorkiem wypić , ale pamietaj ze na drugi dzien lepiej siedzieć w domu .i nie za czesto bo może ci wyjałowić jelita
---------- Wiadomość dodana o 19:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:38 ----------
No i dostałam ślinotoku ,
Mam propozycję następnym razem rób z podwójnej porcji skoro tyle wyjadaszi jeszcze tak fajnie wyglądasz
![]()
no niby faceci bardziej technika i nowosciami z tej dziedziny zainteresowani... ale dlaczego kobiety po cichu tez nie moga sie tym interesowac?
nic sobie nie zrobi, bo sie nie wkurzyl, tylko tak marudzil...
przy okzzji go bzyknelam
a to tak zawsze jest, ze moj M. to na czuja - metoda prob i bledow - wszystkie nowo kupione sprzety sprawdza... a ja najpierw wole cala instrukcje przejrzec i juz wszystko wiem
lepiej mi adresu nie podawaj, Olu, bo ja az tak daleko do Ciebie nie mam... a Ty tak kusisz Tymi pysznosciami
ok, koniec przerwy, ide po kolejna dawke witaminy CH![]()
i od razu lepszy humorek ma kobieta![]()
Dorzucilam zdjatka nowe
Grupy Wsparcia Dieta.pl - Album zdjęć użytkownika almighty_froggie : Moja walka
![]()
Moja Emi na basenie![]()
Bejbik w drodze