Zamieszczone przez
Tabinga
Cześc Kochane moje. Co do bólu brzucha lepiej skonsultować z lekarzem albo no-spa spróbować. Trzymaj się i uważaj na siebie.
Dygresja na temat tego,że Dukan monotematyczny jest-jest podstawowa różnica w monodiecie i diecie. Monodiety są niebezpieczne. Dieta Dukana nie jest monotematyczna, dopuszcza białko, tłuszcz i węgle a jedynie ich proporcje są stosowane w odpowiedniej dawce. W diecie Dukana stosujemy warzywa-to kolejny argument. Przemyśl jeszcze prosze swoją decyzję-w 18 dni schudłam 6,60kg, czuję się świetnie. Jesli masz wątpliwości zdrowotne skonsultuj z lekarzem-ja to zrobiłam.
Dziewczyny u mnie na wadze kolejny spadek dziś-30dkg. Ważę więc po 13 dniach II fazy 64,9kg. Dukan wyliczył mi, że ta faza ma trwać 67 dni u mnie i dojśc mam do wagi 61,5kg. Obawiam się co zrobić przy takim tempie chudnięcia cos mi za szybko. Jem co drugi dzień tłusta całą makrelę, wczoraj nalesniki na mleku odtłuszczonym w proszku. Podjadam wędlinę, tuńczyka. Czyżby dalej za mało?
wczoraj:
śniadanie-cała makrela, kawa
II sniadanie - placuszki z otrąb z 2 plasterkami polędwicy sopockiej, herbata yerba mate
obiad- 3 nalesniki z chudym twarogiem(skład ciasta 3 jajka, 10 łyzek odtłuszczonego mleka w proszku) polane 1 łyzeczką serka homo waniliowego, kawa
podwieczorek-jogurt naturalny
kolacja- twaróg chudy z 1 łyzka homo i cebulką