Strona 601 z 2318 PierwszyPierwszy ... 101 501 551 591 599 600 601 602 603 611 651 701 1101 1601 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,001 do 6,010 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Ola pamietala o wszystkich... wszystkich hurtem polecaiala zarcik oczywiscie... dobre i to, hehe
    cieple pozdrowienia dla Ciebie, Olu

a ktos pytal, jak sie obciera dziecko... no moj tata pocieral moja siostre brudna skarpeta... od uszka do brodki, tak bardziej po szyji i z drugiej strony tak samo i pomagalo...

tylko jak sie przez spodnice przeciaga?????

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    Ola pamietala o wszystkich... wszystkich hurtem polecaiala zarcik oczywiscie... dobre i to, hehe
    Aj tam zaraz hurtem Ja lubię jak jest tłoczno Jak to mówią: w kupie siła!!!

a ktos pytal, jak sie obciera dziecko... no moj tata pocieral moja siostre brudna skarpeta... od uszka do brodki, tak bardziej po szyji i z drugiej strony tak samo i pomagalo...
    A na co ta skarpeta miała pomóc?
    Ja niby też nie wierzę, ale zaszkodzić pewnie nie zaszkodzi

A co do obcierania...jak ktoś urzeknie/uroczy dziecko to trzeba przetrzeć buzię używaną bielizną (że tak po ludzku rzecz nazwę - zsiusianymi majtochami ) od czoła do brody a potem od policzka do drugiego policzka...taki znak krzyża jakby (matko kochana, jakie głupoty...no, ale ja mówię - ja jestem dla swojego dziecka gotowa zjeść wspomniana wyżej bielizną jeśli ma jej to pomóc

tylko jak sie przez spodnice przeciaga?????
    no właśnie

Idę do galerii Sylwii obejrzeć te jej rubensowskie kształty (gdzieś mi mignęło że tak napisała)...pewnie gdzieś usłyszała takie powiedzonko i teraz nieświadomie i niewłaściwie do swojej figury używa...ale sprawdzę na swoje piękne niebieskie oczy

A propo oczu...wiecie co mi się przytrafiło??? Zeszłam do pieca, otworzyłam drzwiczki...jak wypie*dolił na mnie ogień ...to mi upalił rzęsy do połowy i trocxhę brwi...no h..j by to strzelił!!! Ale to nie pierwszy raz więc nie panikuje - bo wiem że odrosną Zalety ku*wa objęcia stanowiska kotłowego w domu

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Lola tobie przynajmniej normalny piec a mi tak zawsze robi piekarnik hihi bo nigdy nie pamietam zeby geby nie pchac od razu z przodu jak go otwieram goracy... oczywiscie to na prad wiec nic mi nie upali ale wypiekow lekkich dostaje hihi...
    wiecie co mi przyszlo przed chwila do glowy, ogladalam jakies forum z przepisami i przeciez taka beza to jest czyste bialko nie??? czyli najlepszy deser proteinowy!!! ja co prawda az tak baaardzo nie przepadam ale z braku laku... czasem dla odmiany od serniczkow mozna by zrobic beziki... i dlaczego ja na to wczesniej nie wpadlam??? ani inteligencji wrodzonej ani nabytej no....

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Aj tam zaraz hurtem Ja lubię jak jest tłoczno Jak to mówią: w kupie siła!!!

A na co ta skarpeta miała pomóc?
    Ja niby też nie wierzę, ale zaszkodzić pewnie nie zaszkodzi

A co do obcierania...jak ktoś urzeknie/uroczy dziecko to trzeba przetrzeć buzię używaną bielizną (że tak po ludzku rzecz nazwę - zsiusianymi majtochami ) od czoła do brody a potem od policzka do drugiego policzka...taki znak krzyża jakby (matko kochana, jakie głupoty...no, ale ja mówię - ja jestem dla swojego dziecka gotowa zjeść wspomniana wyżej bielizną jeśli ma jej to pomóc

A propo oczu...wiecie co mi się przytrafiło??? Zeszłam do pieca, otworzyłam drzwiczki...jak wypie*dolił na mnie ogień ...to mi upalił rzęsy do połowy i trocxhę brwi...no h..j by to strzelił!!! Ale to nie pierwszy raz więc nie panikuje - bo wiem że odrosną Zalety ku*wa objęcia stanowiska kotłowego w domu
    skarpeta tez bielizna
    skarpeta na to samo, co te majtki, co piszesz... ale rodzice nie obcierali w taki znak krzyza
    co region, to inna modyfikacja, widac...

no masz z tym piecem... nastepnym razem musisz uwazac i dalej twarz trzymac, moze na boku stac... nie chcemy przeciez Oli bez brwi

ja nie lubie palic w piecu, bo trzeba dzwigac drewno i czasem ciezko rozpalic... ale dokladac do pieca i patrzec na ogien to lubie nie to, zebym podpalaczka byla

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    Lola tobie przynajmniej normalny piec a mi tak zawsze robi piekarnik hihi bo nigdy nie pamietam zeby geby nie pchac od razu z przodu jak go otwieram goracy... oczywiscie to na prad wiec nic mi nie upali ale wypiekow lekkich dostaje hihi...
    wiecie co mi przyszlo przed chwila do glowy, ogladalam jakies forum z przepisami i przeciez taka beza to jest czyste bialko nie??? czyli najlepszy deser proteinowy!!! ja co prawda az tak baaardzo nie przepadam ale z braku laku... czasem dla odmiany od serniczkow mozna by zrobic beziki... i dlaczego ja na to wczesniej nie wpadlam??? ani inteligencji wrodzonej ani nabytej no....
    no nie mowilismy, bo to w przepisach nawet jest na tym forum na watku z dukanowymi przepisami...

ja to bym zrobila bezowy tort... upiekla dwie bezy w tortownicy, a miedzy nimi wpakowac jakis "krem" cytrynowy na jogurcie i zelatynie...

tylko piekarnika brak

---------- Wiadomość dodana o 23:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:35 ----------

zobaczcie jakie cudo

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ciekawe, czy na slodziku do pieczenia, aromacie cytrynowym i skrobii by wyszlo...
    a krem mozna by bez masla inny wymyslec... np. na jogurcie naturalnym... i tak nie mrozic go zbytnio...

a ten przepis tez by mozna pod dukana zmodyfikowac:

a przy okazji linkow...
    Jolu Stilnox - czy tak robisz te mase cukrowa do przykrycia tortu??

obejryjcie sobie inne zdjecia tej autorki... jakie kokardy na tortach... swietne...

---------- Wiadomość dodana o 23:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:46 ----------

Dobranoc, milych snow
    .....................................

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

no to ja tez sie juz pozegnam, do jutra, jutro w planach moja nagroda ale cos mnie strach oblecial ihhihi no to papa, spijcie dobrze!!!

malovana jest nieaktywny Znany na forum

gratuluje spadeczku, idziesz jak burza
    dzięki Beti myślę że teraz już tak łatwo nie będzie, ale zobaczymy co przyniosą kolejne dni....

Cytat Zamieszczone przez ninka501 Zobacz posta
    Kochani

komputer mi się wy...ł, nie wiem kiedy nadrobię, w ogóle nie jestem w temacie.Piszę z pożyczanego laptopa, jak uruchomię dziada, to popiszę i fotki wstawię.Sylwuś, dzięki.
    w takim razie czekamy tu na Ciebie Ninko wracaj szybciutko

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    ostrożnie się obchodź kobietko z tym piecem żeby Ci się już nic nie upaliło

robiłam ten torcik jest przepyszny, tzn krem do tortu bo bezy kupiłam gotowe mmmm coś wspaniałego aż mi slinka cieknie jak sobie przypomnę ten smak hihihi

dobra tez już zmykam do łóżeczka, kolorowych snów

19.09.2011

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

Hej!
    Mnie wczoraj wciągneło na 8h gra diabloII no ,ale między czasie obiad zrobiłam ,pranie i sprzątanie.Waga 85,5kg dalej tylko bym siedziała albo leżała(przez@ bóle).
    Ciasto całkiem całkiem

Awatar stillnox
    stillnox jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

a przy okazji linkow...
    Jolu Stilnox - czy tak robisz te mase cukrowa do przykrycia tortu??

obejryjcie sobie inne zdjecia tej autorki... jakie kokardy na tortach... swietne...

---------- Wiadomość dodana o 23:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:46 ----------

Dobranoc, milych snow
    .....................................
    hej hej wszystkim....no i nie pospalam...młody zawalony nos ma i z oddechem ciężko...ech te chorubska...
    Beti ja robie mase z takich gąbczastych cukierków dla dzieci ...MARSHALLOW i cukru pudru.... mam sprawdzony ten patent

DUKAMY od 3.01.2013

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Sylwia - czemu sie boisz tej pizzy??

Agato - mam nadzieje, ze juz brzuch nie boli..?

Malwa - nie chudnij tak szybko, bo za tydzien, to calkowicie znikniesz

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    hej hej wszystkim....no i nie pospalam...młody zawalony nos ma i z oddechem ciężko...ech te chorubska...
    Beti ja robie mase z takich gąbczastych cukierków dla dzieci ...MARSHALLOW i cukru pudru.... mam sprawdzony ten patent
    tzn. takie:

takie pianki..? sa latwo dostepne w sklepach do kupienia?? ja tam za slodyczami nigdy nie przesadzalam i nie kupowalam takich rzeczy, zeby nie tyc, to nie wiem
    i potem sie je podgrzewa, walkuje, czy jak?

one tez chyba zawieraja zelatyne, ale przynajmniej sa bez tluszczu, nie tak jak robiona masa od podstaw...

jesli moge, to poprosze przepis na priva, chcialam na walentynki zrobic torta w ksztlacie serca, ale tym razem przystoje go takim plaszczykiem, kokarda itd.

a barwniki spozywcze gdzie kupujesz, Kochana?

A reszta gdzie?? Zabka, Agnieszka..? Reszta dziewczat i chlopaki..?

Milej niedzieli, lece na rosolek mojego M.

---------- Wiadomość dodana o 10:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:41 ----------

A dla Oli naszej:

Jest w roku taki dzień,
    w którym smutki idą w cień,
    więc z okazji tego dnia,
    posłuchaj czego Ci życzę ja:
    dużo zdrowia i radości,
    szczęścia w życiu i miłości.
    Moc najpiękniejszych wrażeń
    i spełnienia wszystkich marzeń!!!

STO LAT Z OKAZJI URODZINEK!!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów