Strona 651 z 2318 PierwszyPierwszy ... 151 551 601 641 649 650 651 652 653 661 701 751 1151 1651 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,501 do 6,510 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    W skrócie:
    - mojego Adama poznałam 4 lata temu - przez internet
    - 3 lata temu zaręczyliśmy się
    - 2 lata temu pobraliśmy się
    - rok temu urodziła się nasza córka Olga
    - za tydzień będziemy mieli 2 dziecko
    i to wszystko po 30-tce
    5 grudnia skończę 34 lata
    Chcieć to móc !!!!!!!!!! Powodzenia
    tak tylko ja juz mam tez 34lata a nawet gdybym teraz juz kogos poznala to przeciez nie zdecyduje sie od razu na dziecko!!! troche czasu musi minac no i tak poleci... a Patrysie urodzilam przed trzydziestka.... dwa miesiace hihi

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    tak tylko ja juz mam tez 34lata a nawet gdybym teraz juz kogos poznala to przeciez nie zdecyduje sie od razu na dziecko!!! troche czasu musi minac no i tak poleci... a Patrysie urodzilam przed trzydziestka.... dwa miesiace hihi
    No to do roboty kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

jej Sylwia piszesz jakbyś miała z 60lat i zero perspektyw na miłość i dziecko.Jak cię to pocieszy mój brat bedzie miał 33lata i nie ma wogóle dzieci.

Przyjdzie czas to się pojawi ktoś "wyjątkowy"

ja zmykam obejrzeć film z serii o wampirach
    Ostatnio edytowane przez AGULAiJULA ; 22-10-2010 o 21:02

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez AGULAiJULA Zobacz posta
    ja zmykam obejrzeć film z serii o wampirach
    Nie boisz się ?????????????????????????????????????????????????? ????????

Awatar Benia1500
    Benia1500 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zdrada

Dzięki za wsparcie będzie mi łatwiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mam jeszcze świeże wspomnienia,bo mój młodszy ma dopiero roczek...................Aha dzięki za plusiorka...................

Faza I 21-06-2010
    Faza II od 28.06.2010 do 25.12.2030....czyli do usranej śmierci

NowaAgula76 Guest

Cytat Zamieszczone przez Benia1500 Zobacz posta
    Mam jeszcze świeże wspomnienia,bo mój młodszy ma dopiero roczek...................Aha dzięki za plusiorka...................
    Też mam świeże - Olga ma 15 m-cy nie ma za co !!!

---------- Wiadomość dodana o 21:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:16 ----------

Dobranoc wszystkim - ja już mykam nyny kolorowych snów !!!

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Nadrabiam miśki ale odpiszę zbiorowo bo padam na pyszczydło...fotek niesstety też nie zrobiłam...

Joluś - moc zdrówka dla mamy i niech żyje disco polo Moja mama jako dzwonek w telefonie ma oberka

Sylwio - a ja myślę że Pati będzie miala rodzeństwo...tak jakoś czuję

Agunia - zaciskaj nóżki do 2 listopada to się hurtem pod drzwiami operacyjnej stawimy Buziaki dla brzusia

Arek...ty i te twoje spadki...gratulacje

Graziu - ja mam podobne ściany w sypialni No i ukłony za twoje upragnione 55

Basiu - kto się w szpilkach na moście całował??? bo nie obejrzałam do końca kurde kapota...i jak możesz nie znać "Żono moja"? Toż to kanon i klasyk w naszym kraju!!! Po dupsku ci się lanie należy...

Malwinko - pewnie że zdążysz z dzidzią Życzę powodzenia

To tyle co spamiętałam...resztę serdecznie pozdrawiam i całuję mocno

P.S. Okresu nie ma
    Sylwunia - pyralginy tez nie posiadam, wina nie znoszę bleee...ale dziekuję za rady

P.S.2 Jako pierwsza na weselu była Farba Chcę Tu zostać [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jako pierwszy typ miałam Carpe Diem Życie jak poemat [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (ale mi powiedzieli ze za mało delikatne)
    Dobranoc Jutro od rana mnie nie ma bo jedziemy do teściowej, zajrzę jak wróce - nie piszcie za dużo, bo potem aż mnie dupsko boli od siedzenia
    Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 22-10-2010 o 21:36

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez GraziaWi64 Zobacz posta
    Beti lizolu w sanepidzie już się nie używa są inne środki:np. Incidur spray( w końcu w sanepidzie pracuję co nie
    wiem, ze wiesz
    z lizolem zartowam

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    No może i tak ale ja to i tak lekoman jestem bo tydzień przed miesiączka mam tak silne migreny że mało mi głowa nie pęknie nawet swiatło mi przeszkadza , lekarz powiedział ze po prostu mam bardzo silne napięcia przed miesiączkowe i muszę brać wtedy silne tabletki przeciw bólowe tylko na receptę
    Wiec jeszcze jeśli mi sie okres spóźnia to trwa to jeszcze dłużej a kiedy @ przychodzi wszystko ustępuje
    a moze trzeba isc na szczegolowe badania mozgu??
    moj przyjaciel cierpli na okresowe (nie mylic z miesiaczkowymi ) migreny.... no i mial dokladne badania glowki robione - jeja, jak to zabrzmialo

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    HEJKA
    ma do przeczytania jeszcze z 7 stron , ale nie wiem czy dam dzis radę
    Docytałam że AREK schudło o prawie 3 kg BRAWO

SYLWUSIA tez się wylaszcza BRAWO

AGATA to już wiem co będziesz robić , ubieraj się ciepło przez ten tydzien

A ja dopiero co wróciłam do domu
    Tak jak wam pisałam miałam dzis wizytę z mama w przychodni bi skończyły sie jej lekarstwa i ....dzis znowu z przychodni wywiezli ja na sygnale do szpitala , oj mówie wam miałam takiego stracha ze szok , lezy na kardiologi lekarka stwierdziła że mama jest niestabilna i musza ja miec pod okiem i nic mi nie może wiecej powiedziec jak nie porobia badań
    Połozyli ja na sali 6 osobowej i jest tam sama jak palec , jak wychodziłam od niej to serducho mi sie scisneło ze ona tam taka sama zostaje aż sie ale nic jutro z samego rana pojade do jej mieszkania i wezme co trzeba i spedzę z nią pół dnia ,
    Dobra bo moja noga z kuraka juz dochodzi w HALOWEN pozniej poczytam co napisałyście

BEATKO a ja wiedziałam że tak będzie
    ja tez wiedzialam, ze wczesniej, czy pozniej...

tulam mocno i trzymam kciuki za zdrowie Twojej mamy

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

no nareszcie!!! doszlam do konca...
    a Ty tak czesto dochodzisz czytajac nasz watek?

Melduję że byłam u lekarza - mam się zgłosić do szpitala 3 listopada z rana, na czczo będziemy rodzić !!!
    Trzymajcie kciuki żeby nie wcześniej
    3-ego bedziemy rodzic razem z Toba

Cytat Zamieszczone przez Winners Zobacz posta
    Aga to rodzimy, ale nie pekaj 1 listopada, bo pewnie nikt Ci nie bedzie towarzyszyl.
    Jola tak mi przykro Sciskam Cie, badz dzielna.
    Znalazlam ta piosenke ze szpilek - Vasco "she's in my heart" to tak jakby kogos interesowalo
    Arku jak mozesz nie pamietac pierwszej piosenki. Zapytaj zony, ona napewno wie. Takich rzeczy my kobiety nie zapominamy
    Beti a Ty zadnego pomyslu na pierwsza piosenke nie masz? Nawet moze byc kilka. Jestem ciekawa waszych propozycji.
    Benia dobry pomysl z tymi dwoma pierwszymi piosenkami, ale jak znam siebie, to pewnie bym za niego wybrala piosenke, wiec lepiej juz jedna
    A ja wlasnie podjelam decyzje, ze w tym roku nie idziemy na halloween zbierac cukierkow i nie przebieramy sie. Kupie cukierki i bedziemy rozdawac,ale my nie bedziemy ganiac po chalupach. Za rok beda starsi i madrzejsi to wtedy pojdziemy, a tak sie nie bede z nimi uzerac, bo kazdy w inna strone. Myslicie, ze mam racje, czy jednak powinnam polatac po chalupach z nimi?
    ja mysle, ze masz dobry pomysl na tegoroczne halloween raz na kilka lat mozna tak zrobic

Pewnie nie jest to piosenka trafiająca w gusta wielu osób ale u moich dzieciaków pierwsza piosenką było...Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje, bo ja kocham oczy twoje...
    nie no!!! rozumiemy sie bez slow!!

oczywiście, że ci poszukam i jak mi sie uda prześlę linka
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

a to inna wersja tej samej piosenki - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    no wlasnie znam obie wersje...
    a ktora wybraly Twoje dzieci?

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    a Ty tak czesto dochodzisz czytajac nasz watek?
    hihi dobre!!! zaczelam szukac po necie kominow (znaczy takich na szyje i glowe) ale nie bylo to proste, zreszta te tutaj jakies inne troche niz w Pl... ale musze cos znalezc bo zachorowalam na niego i juz, tylko musi byc fajny!!!
    i juz mnie tylek i plecy bola od siedzenia i szukania!!! ide zrobic wreszcie sobie kolacyjke bo przez to wszystko zapomnialam hihi

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów