Ostatnio edytowane przez AGULAiJULA ; 22-10-2010 o 21:02
Nadrabiam miśki ale odpiszę zbiorowo bo padam na pyszczydło...fotek niesstety też nie zrobiłam...
Joluś - moc zdrówka dla mamy i niech żyje disco polo Moja mama jako dzwonek w telefonie ma oberka
Sylwio - a ja myślę że Pati będzie miala rodzeństwo...tak jakoś czuję
Agunia - zaciskaj nóżki do 2 listopada to się hurtem pod drzwiami operacyjnej stawimy Buziaki dla brzusia
Arek...ty i te twoje spadki...gratulacje
Graziu - ja mam podobne ściany w sypialni No i ukłony za twoje upragnione 55
Basiu - kto się w szpilkach na moście całował??? bo nie obejrzałam do końca kurde kapota...i jak możesz nie znać "Żono moja"? Toż to kanon i klasyk w naszym kraju!!! Po dupsku ci się lanie należy...
Malwinko - pewnie że zdążysz z dzidzią Życzę powodzenia
To tyle co spamiętałam...resztę serdecznie pozdrawiam i całuję mocno
P.S. Okresu nie ma
Sylwunia - pyralginy tez nie posiadam, wina nie znoszę bleee...ale dziekuję za rady
P.S.2 Jako pierwsza na weselu była Farba Chcę Tu zostać [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jako pierwszy typ miałam Carpe Diem Życie jak poemat [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (ale mi powiedzieli ze za mało delikatne)
Dobranoc Jutro od rana mnie nie ma bo jedziemy do teściowej, zajrzę jak wróce - nie piszcie za dużo, bo potem aż mnie dupsko boli od siedzenia
Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 22-10-2010 o 21:36
wiem, ze wiesz
z lizolem zartowam
a moze trzeba isc na szczegolowe badania mozgu??
moj przyjaciel cierpli na okresowe (nie mylic z miesiaczkowymi ) migreny.... no i mial dokladne badania glowki robione - jeja, jak to zabrzmialo
ja tez wiedzialam, ze wczesniej, czy pozniej...
tulam mocno i trzymam kciuki za zdrowie Twojej mamy
a Ty tak czesto dochodzisz czytajac nasz watek?
3-ego bedziemy rodzic razem z Toba
ja mysle, ze masz dobry pomysl na tegoroczne halloween raz na kilka lat mozna tak zrobic
nie no!!! rozumiemy sie bez slow!!
no wlasnie znam obie wersje...
a ktora wybraly Twoje dzieci?
hihi dobre!!! zaczelam szukac po necie kominow (znaczy takich na szyje i glowe) ale nie bylo to proste, zreszta te tutaj jakies inne troche niz w Pl... ale musze cos znalezc bo zachorowalam na niego i juz, tylko musi byc fajny!!!
i juz mnie tylek i plecy bola od siedzenia i szukania!!! ide zrobic wreszcie sobie kolacyjke bo przez to wszystko zapomnialam hihi