Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41
Like Tree1Lubią to

Wątek: bieznia - oplaca sie?

KormeliaPlaszek jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: bieznia - oplaca sie?

Bieżnia jest ok Jak miałam karnet na siłownię to chodziłam na bieżnię ale nie biegałam, tylko ustawiałam sobie wzniesienie i chodziłam pod górę. Tak można szybciej zrzucić zbędne kg. Co więcej, jest to dobra alternatywa dla tych, którzy nie lubią biegać

silnysilacz jest nieaktywny Nowy na forum

Według mnie, nie ma sensu płacić za siłownię, jeśli idzie się tylko na nią po to, by pobiegać na bieżni.

RadRadoslaw jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez ryszardonek Zobacz posta
    witam. mam pytanie do panow mam 170 cm wzrostu i waze 70 kg. od maja udalo mi sie zrzucic 7 kg, potem znow przytylem 2kg, i tak mi sie waga waha plus minus te w 2 kg. diete staram sie trzymac, zdarza sie ze czasem troche pooszukuje ale to moze raz-dwa razy w miesiacu. najwiekszy problem mam z motywacja do cwiczen. chodzilem na silke ale ciezko mi sie zebrac, mialem biegac - najpierw za zimno, potem deszcz, teraz za cieplo, a zaraz znowu bedzie za zimno… dlatego chce zainwestowac w jakis sprzet do domu. rowerki i orbitreki jakies takie niemeskie wiec pomyslalem wlasnie o biezni - bylbym niezalezny od pogody i nie mialbym juz wymowek ;] myslicie ze to dobry pomysl? ma ktos bieznie w domu?
    Bieżnia jest okej, tylko że bardzo niszczy stawy. Musisz koniecznie dobrać dobre buty z dobrą amortyzacją.

kreseteczka jest nieaktywny Nowy na forum

Każdy trening trzeba wykonywac z głowa i miec świadomość kontuzji. Przy bieganiu kluczowe są dobre buty które nie będą sie ślizgac i dobrze będą trzymac stope. Trzeba sie tez pilnowac zeby nie przesadzić bo czasem jakiś nowicjusz jak wpadnie na bieżnie pełen zapału to moze sie to źle dla niego skonczyc

piotras449 jest nieaktywny Nowy na forum

Pewnie że się opłaca, jakikolwiek ruch dobrze wpływa na nasze zdrowie

Awatar swinka
    swinka jest nieaktywny Nowy na forum

Sama zauważyłam,że bardzo wiele moich kolezanek tłumaczy się,że nie biega bo nie ma czasu. Jednak moim zdaniem jest to żadne tłumaczenie ponieważ jeśli checie to na pewno znajdziecie czas na bieganie. Sama pracuję, na weekndy studiuję.Dochodzi dom i rodzina ale jednak codziennie znajdę te pól godziny ( przynajmniej! ) Na bieganie. Wszystko to odpowiednia organizacja.
    Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 10-04-2018 o 11:00

dietyk jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Bieganie na bieżni jak dla mnie nie ma sensu. Wolę pobiegać na zewnątrz pod warunkiem, że powietrze się do tego nadaje.

aniiaakow jest nieaktywny Nowy na forum

Ja lubię ćwiczyć na bieżni, ale tylko jesienią i zimą, jak pada, czy jest mróz. Warto szukać bieżni w promocyjnej cenie. Mogę polecić np. aktualną promocję w hop-sport pl, myślę, że tam każdy znajdzie odpowiedni dla siebie model

przemo007 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez dietyk Zobacz posta
    Bieganie na bieżni jak dla mnie nie ma sensu. Wolę pobiegać na zewnątrz pod warunkiem, że powietrze się do tego nadaje.
    dokladnie. skręca mnie na samą myśl o bieganiu w pomieszczeniu, ale jak sobie pomysle,ze biegając na dworze wdycham cała tablicę mendelejewa i pochodne, to co zrobić................

justyna2302 jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę, że tak. Mój mąż biega regularnie od 2 miesięcy i widać efekty. Zajmuje się [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], więc ruch po pracy jak najbardziej wskazany

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów