Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 77

Wątek: Moja wędrówka przez kręte morze pokus oraz ścieżek załamania

diablick Guest

Domyślnie Odp: Moja wędrówka przez kręte morze pokus oraz ścieżek załamania

Cytat Zamieszczone przez misiorozpruwacz Zobacz posta
    Przyznam się że jestem zadowolony z jedzeniowych poczynań, bo juz od tygodnia nie bylem w żadnym fast foodzie i nie zjalem zadne pizzy. Co dla mnie jest niezłym osiągnieciem.
    Ok,ale przyznasz że to chyba cel minimum co? Stać Cię na pewno na więcej. Nie odbieraj tego jako krytyki . Będę motywował, nie popuszczę! Przeczytaj swój raport. Nie ma ani trochę białka, a to podstawa. Masz same węgle ( w tym batonik i pepsi...) + jabłko i marchewka. I ruch, ruch!
    Udanego dnia!

Panicz1989 Guest

Cytat Zamieszczone przez diablick Zobacz posta
    Cześć
    46kg w pół roku? Mało realne się to wydaje... To znaczy pewnie możliwe, ale nie zdrowe i krótko trwałe. Słuchaj cel to podstawowa sprawa, ale odchudzanie to nie wyścigi a zmiana odżywiania musi być niestety do końca życia. Także moja rada to spokojnie, wytrwałe realizowanie założeń zdrowego odżywiania się, tak jak piszesz wyrzucenie śmieciowego jedzenia, napoi i słodyczy. Ruch oczywiście niezbędny Oczywiście na początku ze względu na dużą wagę mocno ograniczony, bo stawy możesz sobie wykończyć i tyle z tego będzie
    Trzymam kciuki i mam nadzieję, że to nie będzie słomiany zapał tylko na stałe wziąłeś si e za walkę!
    Będę zaglądał
    Powodzenia!
    Popieram Diablika, słuchaj tych rad bo to jest bardzo mądry ludź na tym forum

Pierwsze co ja np miałem problem z pozbyciem się słodzenia na samym początku i ludzie na mnie krzyczeli i co się stało przestałem pić herbatkę i kawę i wcale mi jej nie brakuję, teraz od czasu do czasu wypije szklankę soku, herbatkę jak piję to słodzę łyżką miodu też ma kcal całkiem sporo ale bardziej wartościowy od cukru jest

Co do słodkich napoi może zastąp je wodami mineralnymi smakowymi na początek?? Fakt że one też mają całkiem dużo kcal bo butelka 1,5l VERONI mineral to jest coś około 300kcal ale zawsze to lepsze jak słodzone gazowane napoje i brzuch ci się prędzej kurczył będzie, a przedewszystkim dla organizmu będzie zdrowiej (SPRÓBUJ) ja myślałem że nigdy wody mineralnej niesłodkiej pił nie będę a teraz mogę pić ją litrami i nic mi się nie dzieje

I pamiętaj żeby się nie poddać pomyśl sobie jak będziesz wyglądał przy 80kg no i nas nie opuszczaj bo jednak, mi się nigdy nie udało schudnąć mniej jak 3kg a teraz mam już ponad 26kg mniej czuję się z sobą lepiej chcę ważyć 85kg i to nie patrze ile czasu mi to zajmie, ludzie na tym forum są jak BOGOWIE ODCHUDZANIA i potrafią pocieszyć, przyłożyć, pokrzyczeć i są zawsze z tobą ja to wszystko osiągnąłem z ich pomocą nie wolno się poddawać fakt czasem są gorsze dni ale następny dzień jest już 100 razy lepszy

DOBRA JUŻ CI WĄTKU SWOIMI SMENTAMI NIE ZAŚMIECAM ale będę zaglądał i krzyczał jak trzeba będzie

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Z gazowanych napojów, to ja mogę polecić LIFT, jak już musisz je pić - 0,9 kcal w 100 ml
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

misiorozpruwacz jest nieaktywny Nowy na forum

Dziennie staram sie wypic 1,5 l ale nie zawsze wychodzi a niekiedy wmuszam w siebie.

śniadanie
    2 marchewki, jablko
    obiad
    ryz(50g) z cukinia i cebula
    kolacja
    kurczak z surówkami(buraczki i ogorki)
    baton mars dodatkowo
    Kcal okolo 1300

Waga spada 123,8

Panicz1989 Guest

baton mars dodatkowo
    ja bym na twoim miejscu jadł 1 słodycza przy np tygodniowym ważeniu żeby tak za nagrodę było bo za dużo słodyczy jesz ale po za tym to ładnie tak trzymaj

diablick Guest

Cytat Zamieszczone przez Panicz1989 Zobacz posta
    za dużo słodyczy jesz ale po za tym to ładnie tak trzymaj
    Znowu się czepiam, ale popatrz na śniadanie...To najważniejszy posiłek a Ty jesz marchewkę i jabłko. Z takim podkładem od rana organizm przechodzi w tryb oszczędnościowy i spowalnia metabolizm. To naprawdę ważne!

---------- Wiadomość dodana o 23:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:59 ----------

Cytat Zamieszczone przez Panicz1989 Zobacz posta
    Popieram Diablika, słuchaj tych rad bo to jest bardzo mądry ludź na tym forum
    Oj Panicz,teraz Cię poniosło

Niestety nigdy nie jadalem sniadan i trudno jest sie przyzwyczaic. Po drugie dzis sie zdarzyło ze poszedlem na 8 na zajecia, wiec nie mialem czasu na porzadne sniadanie, a do sklepiku nie chce mi sie włazic --> za dużo pokus jeszcze mi odbije i wykupie cały ;/;/

pavulon jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

nieciekawie wyglada ta dieta, malo urozmaicona i do tego batoniki :/
    gdybys odstawil weglowodany waga spadawala by szybciej i dla organizmu zdrowiej

ryz smazony z cebula? na diecie? no fukin way, oliwa w malych ilosciach ze swiezymi warzywami yes!

makaron i ryz sprobuj zastepowac ciemnymi (makaron razowy) i kasza gryczana, bialy ryz ci w diecie nie pomaga

w twojej diecie malo jest warzyw i w ogole nie widac bialek, wiec nie zdzwi sie jak z tak duza waga wpadniesz w anemie :/

Dzisiejszy dzien moge uznac za udany.
    śniadanie
    5 jajek na twardo 2 kromki pieczywa waza z serem, sałata,salami
    2 śniadanie
    2 marchewki jablko
    obiado-kolacja
    na koniec pomarańcz

Awatar Ttrida
    Ttrida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

No i przybyłam się powymadrzać

5 jajek na twardo 2 kromki pieczywa waza z serem, sałata,salami
    Nie łączymy rożnyc białek - albo salami albo jajka i ser.
    2 marchewki jablko
    gites
    spoko, tylko jak kurczak robiony ?
    pomarańcz
    Może zamiast tego jakieś węgle bardziej złozone?

miłego wieczorku

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów