Dzięki driver
tak będzie na bank inaczej nie warto by było zaczynać
Pozdrawiam
Dzięki driver
tak będzie na bank inaczej nie warto by było zaczynać
Pozdrawiam
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu :chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Jak tam Driver87 ??? Co teraz robisz ?? Maltretujesz brzuch , czy ogólne ćwiczonka jedziesz ?
Ja od stycznia się na ABS II przerzucam , troche skosy podreperuję ,,, również polecam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Od dwóch dni intensywny trening znowu dodałem parę ćwiczeń z 6 Weidera, po brzuszkach na skośnej ławce, przestałem odczuwać ból mięśni po treningu, trzeba było coś zmienić, a tak standard jak pisałem wyżej, no i dietka aktualna waga w dół 81,5 kg
Niedługo święta i dużo jedzenia xD, odmawiacie sobie czegoś ?? czy ten dzień "cheatujecie" ??
Wyczytałem w mens'health jak przeżyć ten dzień z korzyścią dla nas, będę miał chwilę to zeskanuję artykuł i wrzucę fotki
Ja sobie nigdy niczego nie odmawiam , bo świństw itak wcale nie jem heh i tak jest najlepiej , Jedynie alkochol odstawiłem całkowicie do wakacji ...
Ja przed wyjściem do rodzinki wlewam w siebie spory kubek gazowanej wody i to mi daje gwarancję że nie zjem wiecej niż powinienem - polecam .
No patent z wodą, napewno dobry, aczkolwiek nie sądzę, że tradycyjna Polska kuchnia to zaraz świństwo, mam tu na myśli jak to zwykle bywa w święta, potrawy sporządzone na tłuszczu a nie fast foody z "budki przy bazarze" rozumiem, że tego w święta też nie ruszysz ?? no chyba, że masz typowo "diukańskie" dania na święta Sądzę, że jeden dzień delektowania się, podkreślam delektowania, nie obżarstwa nie zmieni zbytnio naszego celu grunt to nie przesadzić z ilością
Alkohol fakt, trzeba ostawić...chociaż nigdy nie lubiłem i dalej nie lubię pić browarka w domu, tylko na imprezach, domówkach itp. Balowanie dobra sprawa ale jak idziesz, wszyscy piją z twojego towarzystwa a ty o suchym pysku...jakoś czarno-biało się robi, dlatego imprezy póki co out u mnie
ze smażonych to sobie jakąś habaninę upatrzę napewno kurczak , oczywiscie zdejme skurkę , KARP bezapelacyjnie tak ,No i może jakis schaboszczak ale sam se upiekę w panierce z płatków owsianych bo nie nasiąka tak tłuszczem , No i sałatki oczywiście jakieś w miarę sensowne , śledzik naturalnie i jeszcze coś napewno się znajdzie ,, Oby jaknajmniej tłuszczu ... Jeszcze mi nie odje...ało na tyle żeby całkiem rezygnować hehehe no ale jestem tego bliski heh żartuję ..
Jedz śniadanko jedz ... To podstawa dnia , jak nie zjesz to ci organizm więcej zmagazynuje z obiadu zamiast spalić .. A co do wody to ja preferuje szklankę gazowanej 20 minut przed i mam gwarancję że si.ę nie objem ale to tylko jak do kogoś wyj ebo u siebien potrafie utrzymać żołondek na smyczy ......
Pozdrówki dla wszystkich tu obecnych
Wesołych i dietkowych świąt wam życzę panowie
Oj ciezko będzie trzymać dietę , ale damy radę
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu :chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem