Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45
Like Tree1Lubią to

Wątek: Jak schudłem 12 kg w miesiąc :)

Awatar jadwiga16
    jadwiga16 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: Jak schudłem 12 kg w miesiąc :)

Dzięki driver
    tak będzie na bank inaczej nie warto by było zaczynać
    Pozdrawiam

Philip Guest

Wink Odp: Jak schudłem 12 kg w miesiąc :)

Jak tam Driver87 ??? Co teraz robisz ?? Maltretujesz brzuch , czy ogólne ćwiczonka jedziesz ?
    Ja od stycznia się na ABS II przerzucam , troche skosy podreperuję ,,, również polecam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar driver87
    driver87 jest nieaktywny Nowy na forum

Od dwóch dni intensywny trening znowu dodałem parę ćwiczeń z 6 Weidera, po brzuszkach na skośnej ławce, przestałem odczuwać ból mięśni po treningu, trzeba było coś zmienić, a tak standard jak pisałem wyżej, no i dietka aktualna waga w dół 81,5 kg

Niedługo święta i dużo jedzenia xD, odmawiacie sobie czegoś ?? czy ten dzień "cheatujecie" ??
    Wyczytałem w mens'health jak przeżyć ten dzień z korzyścią dla nas, będę miał chwilę to zeskanuję artykuł i wrzucę fotki

Philip Guest

Cytat Zamieszczone przez driver87 Zobacz posta
    Niedługo święta i dużo jedzenia xD, odmawiacie sobie czegoś ?? czy ten dzień "cheatujecie" ??
    Ja sobie nigdy niczego nie odmawiam , bo świństw itak wcale nie jem heh i tak jest najlepiej , Jedynie alkochol odstawiłem całkowicie do wakacji ...
    Ja przed wyjściem do rodzinki wlewam w siebie spory kubek gazowanej wody i to mi daje gwarancję że nie zjem wiecej niż powinienem - polecam .

Awatar driver87
    driver87 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Philip Zobacz posta
    Ja sobie nigdy niczego nie odmawiam , bo świństw itak wcale nie jem heh i tak jest najlepiej , Jedynie alkochol odstawiłem całkowicie do wakacji ...
    Ja przed wyjściem do rodzinki wlewam w siebie spory kubek gazowanej wody i to mi daje gwarancję że nie zjem wiecej niż powinienem - polecam .

No patent z wodą, napewno dobry, aczkolwiek nie sądzę, że tradycyjna Polska kuchnia to zaraz świństwo, mam tu na myśli jak to zwykle bywa w święta, potrawy sporządzone na tłuszczu a nie fast foody z "budki przy bazarze" rozumiem, że tego w święta też nie ruszysz ?? no chyba, że masz typowo "diukańskie" dania na święta Sądzę, że jeden dzień delektowania się, podkreślam delektowania, nie obżarstwa nie zmieni zbytnio naszego celu grunt to nie przesadzić z ilością

Alkohol fakt, trzeba ostawić...chociaż nigdy nie lubiłem i dalej nie lubię pić browarka w domu, tylko na imprezach, domówkach itp. Balowanie dobra sprawa ale jak idziesz, wszyscy piją z twojego towarzystwa a ty o suchym pysku...jakoś czarno-biało się robi, dlatego imprezy póki co out u mnie

Philip Guest

Thumbs up Odp: Jak schudłem 12 kg w miesiąc :)

ze smażonych to sobie jakąś habaninę upatrzę napewno kurczak , oczywiscie zdejme skurkę , KARP bezapelacyjnie tak ,No i może jakis schaboszczak ale sam se upiekę w panierce z płatków owsianych bo nie nasiąka tak tłuszczem , No i sałatki oczywiście jakieś w miarę sensowne , śledzik naturalnie i jeszcze coś napewno się znajdzie ,, Oby jaknajmniej tłuszczu ... Jeszcze mi nie odje...ało na tyle żeby całkiem rezygnować hehehe no ale jestem tego bliski heh żartuję ..

Awatar jagodowysorbet
    jagodowysorbet jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    6

Cytat Zamieszczone przez driver87 Zobacz posta
    Ja mam zamiar podarowac sobie sniadanie, a przed jedzeniem wypic kubas 0,5l wody zeby zapelnic zoladek. W ostatecznosci puszcze sobie film gore ;d A jak dojdzie do jedzenia to mysle ze dziabne tego i owego

Philip Guest

Cytat Zamieszczone przez jagodowysorbet Zobacz posta
    Ja mam zamiar podarowac sobie sniadanie, a przed jedzeniem wypic kubas 0,5l wody zeby zapelnic zoladek. W ostatecznosci puszcze sobie film gore ;d A jak dojdzie do jedzenia to mysle ze dziabne tego i owego
    Jedz śniadanko jedz ... To podstawa dnia , jak nie zjesz to ci organizm więcej zmagazynuje z obiadu zamiast spalić .. A co do wody to ja preferuje szklankę gazowanej 20 minut przed i mam gwarancję że si.ę nie objem ale to tylko jak do kogoś wyj ebo u siebien potrafie utrzymać żołondek na smyczy ......

Pozdrówki dla wszystkich tu obecnych

Awatar jadwiga16
    jadwiga16 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    2

Wesołych i dietkowych świąt wam życzę panowie
    Oj ciezko będzie trzymać dietę , ale damy radę

Awatar jagodowysorbet
    jagodowysorbet jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    6

A jakie lepsze zjesc sniadanie? Mniejsze/takie jak zwykle/wieksze ?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów