Trudny początek

1. Dobrusia
    Dobrusia
    Witam,rozpoczęłam dietę Ducana dopiero wczoraj,muszę przyznać,że jest mi ciężko a to dopiero drugi dzień.Mam nadzieje,że wytrwam,bo bardzo mi na tym zależy.Mam do zrzucenia doslownie pare kilo.Czekam aż waga ruszy w dół.Pozdrawiam wszystkich.
  2. mariii7
    mariii7
    ja również od kilku dni jestem na proteinkach....powiedzmy. wczoraj mała załamka i skud=szenie się na obiadek ugotowany przez męża, ale dziś już powrót do samych proteinek. od zeszłej niedzieli czyli od 28.11. udało mi się zrzucić całe 3 kg....hmmmmm...i'm a happy woman.oby tak dalej...Pozdraiwma i trzymam kciuki za wszystkich początkujących
  3. chante
    chante
    Hej Wytrwaj na tej diecie, bo naprawde warto! Ja mam dzis 7dmy dzien diety i juz 3,8 kg mniej Efekty sa bardzo widoczne, wiec pomagaja w mobilizacji
  4. elaela89
    elaela89
    Mi mija 4ty dzień łatwo nie jest, ale mogło być gorzej. Schudłam co najmniej 2 kilo, ale to nie liczby są ważne, a wygląd ciała - brzuszek się zrobił praktycznie płaski!! Mam oczywiście jeszce fałdeczke do spalenia, ale jedną a nie 3:P Takiej lekkości już daawno nie czułam. Polecam dietę i trzymam kciuki za wytrwałość!
  5. Madi82
    Madi82
    No to nie jestem sama ..Az milo Ja od jutra zaczynam pierwszy dzien dietki Ducana i mam nadzieje ze jakos dam rade do jutra dziwczyny Pozdraiwm
  6. turboLinka277
    turboLinka277
    Hje dziewczyny !!! Jutro moj pierwszy dzine w zyciu prawidzwej diety .. Zawsze si eodchudzalam tupu glodowki , nie jedzie nolajci az doprowadzilo mnie to do takiego stanau w jakim jestem teraz a jest naprawde tragiczny ... Jutro zamierzam pierwszy raz zaczac wszytsko od nowa .. boje sie ale nie poddam ...
  7. turboLinka277
    turboLinka277
    p.s oprocz mojego chlopaka nikt o tym nie .. nie hcce sie chwailic ze zaczynam zeby nie poniesc porazki !! Powdzenia odzywajcie sie !
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7