Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 7.05.2012 - Zaczynam!

Awatar Seeley
    Seeley jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Żary

Domyślnie 7.05.2012 - Zaczynam!

Od dzisiaj zaczęłam stosować się do tej diety, pierwszy dzień minął, a ja odczuwam potężny głód, który rozrywa mój żołądek, ale nie jestem sama właśnie rozmawiałam z mamą, która aktualnie jest w pracy i ma ten sam problem co ja. Ale w domu jest mi o wiele gorzej moja siostra kusi mnie aromatycznym zapachem popcornu, który unosi się w całym domu, ale skutecznie się powstrzymuje od rzucania się na woreczek. Mam nadzieję, że wytrwam te dwa tygodnie i dzięki temu wreszcie nabiorę normalnych nawyków żywieniowych. Po za tym planuje ćwiczyć i podnieść swoją kondycję, chyba warto

Mam 21 lat, od pewnego czasu źle się czuje w swoim ciele i chciałabym schudnąć tak z 10-15 kg, nie wiem czy mi się to uda, czy zdołam uzyskać wymarzoną sylwetkę, ale próbuje! Tym razem może mi się uda, trochę wysiłku i może wreszcie nałożę dwuczęściowy strój kąpielowy i będę miała płaski brzuszek
    Ostatnio edytowane przez Seeley ; 07-05-2012 o 19:50

Tango1993 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: 7.05.2012 - Zaczynam!

Hej Ja zaczynam od jutra. Też mam 21 lat, już kiedyś stosowałam kopenhaską z efektem -7kg

Awatar Seeley
    Mieszka w
    Żary

Cytat Zamieszczone przez Tango1993 Zobacz posta
    Hej Ja zaczynam od jutra. Też mam 21 lat, już kiedyś stosowałam kopenhaską z efektem -7kg
    Czytałam, że tą dietę można stosować raz na rok, więc po tych 13 dniach planuje znaleźć coś innego, chociaż ostatecznie zobaczę jakie będą efekty, po tych 13 dniach mam nadzieje, że zejdę chociaż do 59 kg

Awatar Fiona87
    Fiona87 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Czesc Dziewczxynki! Ja jestem na dietce juz 6 dzien i powiem wam ze jest super!jedyne co mi doskwiera to lekkie zmeczenie i bol nog wieczorem,taka ciezkosc,a tak poza tym to jest super i co najlepsze nie mam takiego jakiegos strasznego ssania w zoladku ktore zawsze mialam wieczorami gdy dietowalam,takze jestem baardzo zadowolona a spadek kg to ok 4 Mam nadzieje,ze jeszcze z 3 lub 4 spadna Aaa tyle ze ja schodze z wysokiej wagi i moje BMI jest wyzsze niz 25,dlatego licze na te 7 czy 8 kg Pozdrowionka:* i wytrwalosci!

Awatar Seeley
    Mieszka w
    Żary

U mnie dzisiaj 3 dzień, póki co spadł mi kilogram, chociaż muszę się zważyć jeszcze raz dzisiaj, ale teraz to za szybko, bo dopiero skończyłam jeść lunch

A głód mi doskwiera tylko między kawą a lunchem, a potem wieczorem już koło 22, ale kiedyś miałam nawyki, że o tej porze coś zawsze jadłam to może dlatego, więc jeszcze kilka dni i chyba przejdzie mi ten wieczorny głód

Awatar Seeley
    Mieszka w
    Żary

Piąty dzień i żyje, 2 kg mniej!
    Póki co jestem zadowolona

paczek86 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

oj straszna jest dieta kopenhaska... wytrzymałam, schudłam 5 kg, ale oczywiście efekt jojo... dałam sobie spokój z dietami, najważniejszy jest ruch i racjonalne odżywianie! wspomagam się też Edixalem wspomagającym odchudzanie, jestem w trakcie pierwszego opakowania i mogę polecić ten suplement. tylko zażywajcie zgodnie z zaleceniami producenta - nie wiecej niz 4 tabletki na dobe w trakcie lub po posiłku i popijać dużą ilością wody. życzę powodzenia

Awatar Fiona87
    Fiona87 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

paczek86 cos traci reklama...
    Ja koncze juz 10 dzien i dzisiaj rano po 9 dniach bylo minus 5,2kg Mam nadzieje,ze uda mi sie dobic do 7kg...A zeby nie bylo jojo,to oczywiscie planuje przesc od razu po diecie na co ala kopenshaska ale z produktami innymi ktore lubie jesc Zobaczymy jak moj metabolizm po 13 dniach bedzie wygladal,bo stosuje sie do niej w 100% i licze na nagrode hehe )

Awatar Seeley
    Mieszka w
    Żary

Ja przerywam ją w piątek, bo mam egzamin na prawo jazdy i nie jestem w stanie jej ciągnąć (rano zjem bułkę z ciemnego pieczywa!). Jestem okropnie słaba, boli mnie głowa i praktycznie na nic nie mam siły. Nie wiem czy to jest związane z pogodą, ale wątpię, bo moja mama czuje się podobnie. Póki co schudłam 4 kg przez 8 dni, nie ma rewelacji, ale może to dlatego, że moja waga była względna co do wzrostu. I tak jestem z siebie dumna, że tyle wytrwałam
    I nie mogę się doczekać czwartkowej sałatki ze świeżych owoców!!!!

Ale plany mam, by ułożyć sobie kolejną dietę razem z mamą jak już skończymy, może jej uda się wytrwać, chociaż pewnie zobaczy, że jak ja jem to ona zje też. Wczoraj z naszej słabości zjadłyśmy po kawałku ciasta po obiedzie (żałujemy tego obie, ale jakoś podniosło nam to trochę siły)

I jeszcze wspomnę, że wspomagamy się multiwitaminowymi tabletkami, ale to nic nie pomaga.
    Ostatnio edytowane przez Seeley ; 15-05-2012 o 07:28

Uprawnienia umieszczania postów