Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 11 czerwca START

pikolec jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie 11 czerwca START

Hej, zaczynam dziś. Jestem po kawie, szpinaku który uwielbiam, ale w wersji bez soli, czosnku i oliwy jest dość masakryczny. Czekam na polędwicę i sałatę.
    Mam 176 cm waże 68 kg, mój cel to 59 kg. Mam dwa szkraby i 35 lat. Czy ktoś od dziś zaczyna również?
    pozdrawiam
    175 cm

Awatar BrightNight
    BrightNight jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Inowrocław

Domyślnie Odp: 11 czerwca START

Ja zaczęłam od dziś Ciekawe jak to będzie, mam nadzieję, że dam radę

Cel I-85kg Cel II-82kg Cel III-79,9kg Cel IV- 75kg Cel V-68kg CelVI-60kg

agus_s_ jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Versmold

Witam, ja również dzisiaj zaczęłam. Pikolec ja podobnie jak Ty jestem po 30 i mam dwa szkraby dzięki którym mam ten nadmiar kilogramów, ale nie żałują dzieciaki są super, a dieta ... mam nadzieję że przyniesie efekty. Byłam w marcu na diecie 1000 kal ale ubyło 5 kg a potem 1 wrócił i widzę że nadal tyję, więc rozpoczynam kopenhaską. Zobaczymy. Trzymam kciuki dziewczyny i pozdrawiam.

---------- Wiadomość dodana 13-06-2012 o 09:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 12-06-2012 o 18:04 ----------

Cześć dziewczyny, jak tam dzisiaj? U mnie mały kryzys, boli mnie głowa od samego rana, ale nie poddaję się. Wypiłam kawkę i czekam na obiadek. Mam nadzieję że wytrwam, choć przygotowując posiłki dla rodziny często ślinka mi leci. Smażyłam dzieciakom kotleciki i cały dom pachniał ale nie skusiłam się. Piszcie jak tam Wasze zmagania. Powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez agus_s_ ; 12-06-2012 o 18:09

Awatar ZaczarowanaTruskawka
    ZaczarowanaTruskawka jest nieaktywny Nowy na forum

Witam

Życzę Wam powodzenia w walce z kg.

agus_s to super, że się nie skusiłaś. Trzeba mieć silną wolę. Trzymam kciuki, żebyś wytrwała do końca. Jak wytrwasz do końca to będziesz mogła się cieszyć zgrabną figurą

Pozdrawiam

Mieszka w
    Versmold

Witam koleżanki, u mnie dzień trzeci, właśnie piję kawkę. Samopoczucie nawet ok, tylko na zdrówku podupadłam bo się przeziębiłam. Nie czuję smaku potraw i ogólnie nie widzę różnicy żebym jadła mniej lub była specjalnie głodna. Trzymam kciuki.

Mieszka w
    Versmold

Widzę że zostałam sama ... dziś dzień szósty więc idzie do przodu. Mam nadzieję że wytrwam, poza tym waga spada i ogólnie jest ok.

Uprawnienia umieszczania postów