-
Wychodzę za mąż-czy może być większa mobilizacja?
Witajcie.
Nazywam się Marta i niebawem bo za 3 miesiące wychodzę za mąż.
Jak dla wielu z Was tak samo i dla mnie to jeden z najważniejszych dni w życiu i chciałabym wyglądać najpiękniej jak potrafię.
Stosowałam kiedyś dietę i wiem, że rezultaty są powalające, jednak i tym razem potrzebuję Waszej pomocy i dobrego słowa.
Po poważnej chorobie przytyłam z 55kg do 70kg przy wzroście 172cm.Nie uważałam siebie za grubą osobę jednak kilogramy, które zaczęłam nosić dodatkowo bardzo źle wpłynęły na moje samopoczucie fizyczne.Nie miałam tyle energii do życia co wcześniej.Postanowiłam ćwiczyć i ograniczyć jedzenie-rozsądnie.Udało się schudnąć do 63kg w ciągu 5 miesięcy.Liczę na to, że dieta ta spowoduje , że schudnę do 58 kg w których czułam się bardzo dobrze.Bardzo Was proszę dziewczyny byście mnie nie krytykowały , że to szaleństwo z mojej strony.
Jak daleko pamięcią sięgam zawsze byłam szczupła-wszystko zależy od budowy i wcale nie wyglądałam jak wieszak.Rozumiem, że dla kogoś może to być niedorzeczne bo wiem z jak wielkimi problemami zmagają się tu ludzie jednak dla mnie jest to ważna rzecz.
Liczę na Wasze wsparcie,pomoc i będę ogromnie wdzięczna jak jakieś dobre dusze będą życzyły dobrze.
Jestem dziś pierwszy dzień na diecie a waga wyjściowa to 63 kg.
Pozdrawiam Was serdecznie
Marta
-
Odp: Wychodzę za mąż-czy może być większa mobilizacja?
Hej
ja od wczoraj jestem na kopenhaskiej
waga wyjściowa to 69 kg przy wzroście 164cm, więc różowo nie jest
ale chciałabym w sumie schudnąć do 55 kg, czyli 14kg do stracenia
po kopenhaskiej zamierzam jeść po prostu mniej, już kiedyś ją stosowałam i utrzymywałam wagę dość długo, aż do czasu jak zaczęłam z braku czasu codziennie żreć pizzę, McDonalda, KFC etc.
Jeszcze godzina do lunchu, mój brzuch symfonię gra
-
Witaj
Z Twoim zdrowiem już wszystko dobrze?
Życzę Ci powodzenia w walce z kg. Trzymam kciuki, żeby Ci się udało i żebyś w wyjątkowym dla siebie dniu czuła się najpiękniejsza.
To Twój wielki dzień i będziesz pewnie pięknie wyglądać i też masz się tak czuć
Pozdrawiam i będę zaglądać na Twój wątek
-
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny za odpowiedź.
Myślałam, że nikt się nie odezwie, dlatego też od poniedziałku nie było mnie tu.
Jestem dziś 4 dzień na diecie i powiem Wam, że waga dziś rano wskazywały 60 kg, myślę, że zeszła ze mnie woda, albo się oczyszczam, bo w sumie piję kolo 3 litrów dziennie.Czuję, że mój żołądek się skurczył i nawet nie mam specjalnie ochoty na jedzenie.Dziś tą marchewkę w połowie oddałam psu bo tak mu ślinka leciała, mam zamiar zjeść za to trochę więcej jogurtu.Ogólnie czuję się dobrze. Jestem trochę osłabiona bo nie mogę spać dobrze.Też tak miałyście?Nie jest najgorzej
Karin a jak Tobie idzie??
ZaczarowanaTruskawko z moim zdrowiem jest już o wiele lepiej, od czasu do czasu muszę wziąć leki ale to nic w porównaniu z czasem przeszłym. Dziękuję że pytasz.Na jakiej diecie jestes???
Pozdrawiam
-
Dziś już 3 dzień mija, rano się ważyłam to było 67
niestety dziś troszkę pogrzeszyłam, bo zjadłam parę śliwek przed obiadem, ale za to jeździłam na rowerze
Ja dobrze sypiam, tylko zimno mi niestety w stopy, muszę się więcej chyba ruszać, choć to wbrew zaleceniom diety.
To świetnie, że tak ładnie Ci idzie
jak widzisz że 3 kg poszło to już zachęta jest do dalszego dietowania!
ja nigdy nie mogłam wytrwac na żadnej diecie typu 1500 kcal, bo dla mnie to głodna chodziłam i na kopenhaskiej i na 1500kcal, a efekty po kopenhaskiej były od razu i przynajmniej motywacja jest
-
Hej.
Nie było mnie tu potwornie długo z braku czasu.Mija dziś 11 dzień diety i ważę uwaga uwaga!!!! 56 kg
Jestem mega szczęśliwa-pozbyłam się 5 kg.Od razu mówię gdybym miała jeść tylko te porcje to bym umarła z głodu.Zapychałam się jabłkami jak szalona gdy tylko było mi gorzej.
Wyszłam z założenia, że będzie to lepsze niż słabe samopoczucie a prace niestety mam wyczerpującą fizycznie.
Absolutnie jadłam wszystko zgodnie z planem, no tylko te jabłuszka dodatkowo jak mnie ssało ale przed 18.00 bo później już nic
Dzięki tej diecie wpoiłam sobie jeden nawyk-pić pić i jeszcze raz pić.Nic nie wyskakuje mi na buzi,codziennie jestem w toalecie i co ważne odnoszę wrażenie, że skóra staje się bardziej sprężysta.Po diecie planuję po prostu zdrowsze odżywianie.Nie mam jakiś ciągotek i naprawdę nie jest najgorzej kiedy dietę się przechodzi.Ciągle mówię sobie, że to zaledwie dwa tygodnie i wiem, że można wytrwać.Fajnie jak mamy dodatkowo kogoś kto nas mobilizuje
Dzięki temu wiem, że już jestem mega sexy panną młodą
Uprawnienia umieszczania postów