Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: cwiczenia na Kinect -cie

Awatar jolcia414
    jolcia414 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tarnów
    Wpisy na blogu
    4

Smile cwiczenia na Kinect -cie!!!!!!!!!

witam milosnikow gier i odchudzania
    moze ktos sie dolaczy.
    jesli wiecie co to kinect, wiecie tez co mozna dzieki niemu robic.
    w ostatnim czasie wyszlo wiele "gier" zmuszajacych do ruchu.
    jedna z nich jest Your Shape: fitnes evolved.
    gra zawira wiele rodzajow treningu takich jak : cardio boxing, joga, areobic.
    jest tez trener z ktorym cwiczy sie.
    jesli kogos zainteresuje moj watek i tez jest milosnikiem kinecta zapraszam.

---------- Wiadomość dodana 12-08-2011 o 08:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 11-08-2011 o 16:36 ----------

hej wszystkim,
    dodaje troche informacji, moze sie ktos zkusi
    jesli ktos tak jak ja lubi Your shaper mozna zalogowac sie do neta i podejmowac rozne wyzwania ze znajomymi.
    np. kto najwiecej spali kcal w przeciagu miesiaca.
    system sam liczy kalorie wiec nie da sie nic oszukac.
    a wiecie ze najlepsza motywacja bywa rywalizacja
    pozdrawiam

ponizej linki dla zainteresowanych

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez jolcia414 ; 11-08-2011 o 16:44

Awatar jolcia414
    jolcia414 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tarnów
    Wpisy na blogu
    4

Red face Odp: cwiczenia na Kinect -cie

oj szkoda ze nikt nie jest zainteresowany wykozystaniem najnowszych osiagniec techniki to utraty kilogramow

MaRiKuLe jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: cwiczenia na Kinect -cie

Zamówiłam płytę na PS 3 EA Sport Active 2( będę ćwiczyła z czujnikami ruchu) Już sie nie mogę doczekać. O grze czytałam same pozytywne opinie. Pochwale sie jak mi poszło jak gra przyjdzie . Pozdrawiam

Awatar sabina26
    sabina26 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Unna

A ja ci napisze ze szkoda kasy na takie konsolki sama mam w domu Nintendo Wii i teraz to leży i się kurzy z czasem ci sie X-Box znudzi zobaczysz lepiej karnet na Siłownie dać

Awatar cornflake
    cornflake jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Odświeżam wątek bo właśnie zakupiłam niedawno kinecta i kilka gierek z ćwiczeniami i jestem zachwycona Obecnie mam obydwie części Your Shape Fitness Evolved i Zumba Fitness. Póki co jestem na etapie zapoznawania się z grami ale Your Shape 2012 bije na głowę wszystkie ćwiczenia które do tej pory przetestowałam w domu.
    Jestem miłośniczką chodzenia na fitness i siłownię tak często jak się da, ale ponieważ od poł roku przebywam za granicą i pracuję w takich godzinach że nie mam możliwości nigdzie chodzić, ćwiczenia w domu pozostają jedyną opcją. Oczywiście nikt nie namówiłby mnie do zakupu kinecta i gier gdybym była w domu (za duży wydatek) ale skoro tutaj nie wydaję 150 zł na miesięczne karnety to koszt sensora szybko się zwróci.
    Same ćwiczenia są super i baaaaardzo wymagające dużo skakania i ćwiczeń z obciążeniem. Zakwasy gwarantowane !!! AAAAA i taniec jest super, naprawdę fajnie się skacze. Zumby jeszcze nie wypróbowałam, ale latino, african dance i nawet Bollywood są naprawdę rewelacyjne
    Jolcia jeżeli jeszcze gdzieś jesteś to daj znać jak idą ćwiczenia i czy Kinect się nie kurzy Mam nadzieję, że mój nie będzie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów