-
cwiczenia na Kinect -cie!!!!!!!!!
witam milosnikow gier i odchudzania 
moze ktos sie dolaczy.
jesli wiecie co to kinect, wiecie tez co mozna dzieki niemu robic.
w ostatnim czasie wyszlo wiele "gier" zmuszajacych do ruchu.
jedna z nich jest Your Shape: fitnes evolved.
gra zawira wiele rodzajow treningu takich jak : cardio boxing, joga, areobic.
jest tez trener z ktorym cwiczy sie.
jesli kogos zainteresuje moj watek i tez jest milosnikiem kinecta zapraszam.

---------- Wiadomość dodana 12-08-2011 o 08:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 11-08-2011 o 16:36 ----------
hej wszystkim,
dodaje troche informacji, moze sie ktos zkusi 
jesli ktos tak jak ja lubi Your shaper mozna zalogowac sie do neta i podejmowac rozne wyzwania ze znajomymi.
np. kto najwiecej spali kcal w przeciagu miesiaca.
system sam liczy kalorie wiec nie da sie nic oszukac.
a wiecie ze najlepsza motywacja bywa rywalizacja
pozdrawiam
ponizej linki dla zainteresowanych
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ostatnio edytowane przez jolcia414 ; 11-08-2011 o 16:44
-
Odp: cwiczenia na Kinect -cie
oj szkoda ze nikt nie jest zainteresowany wykozystaniem najnowszych osiagniec techniki to utraty kilogramow
-
Zamówiłam płytę na PS 3 EA Sport Active 2( będę ćwiczyła z czujnikami ruchu) Już sie nie mogę doczekać. O grze czytałam same pozytywne opinie. Pochwale sie jak mi poszło jak gra przyjdzie . Pozdrawiam
-
A ja ci napisze ze szkoda kasy na takie konsolki sama mam w domu Nintendo Wii i teraz to leży i się kurzy z czasem ci sie X-Box znudzi zobaczysz lepiej karnet na Siłownie dać
-
Odświeżam wątek
bo właśnie zakupiłam niedawno kinecta i kilka gierek z ćwiczeniami i jestem zachwycona
Obecnie mam obydwie części Your Shape Fitness Evolved i Zumba Fitness. Póki co jestem na etapie zapoznawania się z grami ale Your Shape 2012 bije na głowę wszystkie ćwiczenia które do tej pory przetestowałam w domu.
Jestem miłośniczką chodzenia na fitness i siłownię tak często jak się da, ale ponieważ od poł roku przebywam za granicą i pracuję w takich godzinach że nie mam możliwości nigdzie chodzić, ćwiczenia w domu pozostają jedyną opcją. Oczywiście nikt nie namówiłby mnie do zakupu kinecta i gier gdybym była w domu (za duży wydatek) ale skoro tutaj nie wydaję 150 zł na miesięczne karnety to koszt sensora szybko się zwróci.
Same ćwiczenia są super i baaaaardzo wymagające
dużo skakania i ćwiczeń z obciążeniem. Zakwasy gwarantowane !!! AAAAA i taniec jest super, naprawdę fajnie się skacze. Zumby jeszcze nie wypróbowałam, ale latino, african dance i nawet Bollywood są naprawdę rewelacyjne 
Jolcia jeżeli jeszcze gdzieś jesteś to daj znać jak idą ćwiczenia i czy Kinect się nie kurzy
Mam nadzieję, że mój nie będzie
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów