Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Rowerek, Orbitrek a może stepper? co wybrać.

Awatar Laugasel1
    Laugasel1 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Rowerek, Orbitrek a może stepper? co wybrać.

To zależy gdzie masz najwięcej sadełka. I do czego chcesz używać rowerka. Jeśli chcesz chudnąć to musisz ćwiczyć więcej niż 40 minut, najlepiej 2 razy dziennie. Ale z brzuszka to sadełko słabo zgubisz. Ja kupiłam taki masażer próżniowy i nie wiem czy to moje pozytywne myślenie, czy to działa. Ale chudnę. A dywanowce? Zastanawiałaś się nad nimi. Ja nie wiem ile masz wagi i jakie masz cele. Jeśli chodzi o kondycje i wyszczuplenie nóg na pewno rowerek jest dobry. A hula hop profesjonalne?

Pozdrawiam.

Dieta rozsądna i ruch wskazany we wszystkich formach

Awatar Gumisio888
    Gumisio888 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Też uważam, że rowerek słabo pali tłuszcz z brzucha. Niby się chudnie równomiernie, jednak inne formy aktywności lepiej spalają tłuszcz z brzucha - bieganie czy orbitrek Natomiast na nogi - rowerek będzie ok.

gabryska88 jest nieaktywny Nowy na forum

Podbijam temat, jestem na etapie poszukiwania orbitreka. Co myślicie o tym modelu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?

mathyldis jest nieaktywny Nowy na forum

Ja chodziłam na rower poziomy, swan shaper i vacu shaper do Studio Figura we Wrocławiu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] przyniosło to zamierzone efekty, urządzenia są świetne, poczytajcie sobie o nich, ćwicząc na nich nie sposób nie schudnąć. No i takie skumulowane działanie poprzez ćwiczenia i dietę spowodowało, że schudłam prawie 10 kilo. Trzymam się tego, wiele zdrowych nawyków żywieniowych wprowadziłam na stałe a co do ćwiczeń - jeśli nie mogę iść na fitness to ćwiczę w domu - rowerek, brzuszki, trochę pilatesu.

plaszczka22 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez mathyldis Zobacz posta
    Ja chodziłam na rower poziomy, swan shaper i vacu shaper do Studio Figura we Wrocławiu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] przyniosło to zamierzone efekty, urządzenia są świetne, poczytajcie sobie o nich, ćwicząc na nich nie sposób nie schudnąć. No i takie skumulowane działanie poprzez ćwiczenia i dietę spowodowało, że schudłam prawie 10 kilo. Trzymam się tego, wiele zdrowych nawyków żywieniowych wprowadziłam na stałe a co do ćwiczeń - jeśli nie mogę iść na fitness to ćwiczę w domu - rowerek, brzuszki, trochę pilatesu.

Do rozważenia i w zależności od zasobności portfela platforma Icaros Cloud [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - efektywny, cyfrowy trening całego ciała, zawsze i wszędzie.

szako jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę, że to jest dobry kierunek, zobaczcie - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Nawet tej najtańszy sprzęt robi różnicę. Nie ma takiej potrzeby, aby wydawać więcej...
    Tutaj macie to w rozsądnej cenie. Poza - fajna aktywność, która szybko powinna zrobić różnicę.
    I to ma sens.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów