a co sądzicie zeby do biegania dorzucic produkt taki jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]? Ponoć tlenoterapie pozwalaja zwiekszyc objetosc pluc o nawet 25% - prawda to?![]()
a co sądzicie zeby do biegania dorzucic produkt taki jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]? Ponoć tlenoterapie pozwalaja zwiekszyc objetosc pluc o nawet 25% - prawda to?![]()
Witam w gronie zapalonych biegaczy
Biegam już dosyć długo, ale generalnie nie była to nigdy aktywność, która towarzyszyła mi przy każdym treningu. Z reguły wolałam treningii siłowe lub po prostu fitnessOd niedawna jednek biegam coraz częściej, a pod koniec sierpnia mam swój pierwszy półmaraton
Jeśli dobrze pójdzie to w przyszłym roku cudownie by było jeśli spełniłoby się moje marzenie o maratonie. Nie będę się jakoś mocno spinać, ale jeśli się spełni to na pewno będzie to jedna z najfajniejszych rzeczy jakie do tej pory udało mi się zrobić
![]()
Bieganie sprawia, że czuję się wolna i mogę porozmawiać ze samą sobąW tej sposób ewidentnie można po prostu odpocząć.
Asiura, ja osoboście nie słyszałam o czymś takim, ale uważam że jeśli biegamy jedynie rekreacyjnie to nie ma co się dobie zaprzątać głowy takimi gadżetami![]()
Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
Mój domek
Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot
Ja mam czesto po bieganiu tak ze nawalaja mi kostki, znajoma, która biega w maratonach poleciła mi terapię normobaryczną to podobno dobrze wpływa na kondycję biegacza?
Tak to bardzo dobrze wpływa na zmniejszenie stanów zapalnych, szybsze gojenie ran oraz wszelkie obrzęki po kontuzjach, leczą się o wiele szybciej. Sama korzystam z Cellife w Józefowie, bardzo fajna komora normobaryczna, która z założenia jest domem mieszkalnym ,sa wygodne fotele jak w samolocie w pierwszej klasie. Można się świetnie zrelaksować.A wszystko w cenie normalnej sesji normobarycznej.
Hej,
czekam obecnie na marzec aby powrócić do biegania. Teraz poglębiam wiedzę z sumplementacji i gdy pobiegam 6 msc planuje wzmocnić organizm kretyną i białkiem. Polecam np. ten artykul [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jeżeli szukacie odpowiedniego obuwia do biegania to możecie zajrzeć na stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajdziecie tam ogromny wybór na każdą kieszeń, myślę że warto się zainteresować
Słuchajcie biegacze i biegaczki a ktoś z Was był może na treningu motorycznym? Znajoma mi polecała trenera z enel sportu w WWA i widziałam że mają akurat promocję z okazji dnia ojca zastanawiam się czy się nie wybrać? Ktoś był? Faktycznie poprawia sprawność siłę mięśni etc?