Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Cwiczenia :) Jak zacząc i nie skończyc:)

LadyD007 Guest

Smile Cwiczenia :) Jak zacząc i nie skończyc:)

Witam wszystkich

Chciałabym zacząc cwiczyc żeby spalic troche zbędnego tluszczyku i oczywiście shudnac

Próbowałam już kilka razy, ale za każdym razem szybko się to kończyło. Cwiczenia mnie męczyły, były nudne i nie miałam motywacji

Może Wy macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na to żeby pokochac cwiczenia ?

Albo macie swoje zestawy cwiczen, które Was nie nudzą i przynoszą efekty i nie sa męczące ?

Jeśli tak to czekam na wasze propozycje

Pozdrawiam ;*

Gumisio88 Guest

Domyślnie Odp: Cwiczenia :) Jak zacząc i nie skończyc:)

Po 1 to co nie męczy nie prznosi efektów
    Najlepiej jest połączyć trening siłowy z aerobowym o dużej intensywności.
    Po 2 pewnie że są sposoby na polubienie ćwiczeń Pierwsze to myśl sobie o efektach jakie nastąpią później, jak ćwiczysz, o tym że teraz spalasz dużo tłuszczu, a przed ćwiczeniami myśl o efektach jakie one mają przynieść
    Po 3... Nude... każdy robi to co lubi. Jednak zasada "siłowe i aeroby" jest nieunikniona. Mogą to być ćwiczenia w domu (różne partie ciała) + skakanka lub hula hop + rowerek stacjonarny lub stepper co kolwiek innego. Może to być trening siłowy w domu + rowerek i basen. Może to być silownia i bieganie, fitness.... cokolwiek Ale co do samych zestawów ćwiczeń - powiem co jest nudne :P na brzuch a6w - najnudniejsze co może być :P. Reszte kombinuj wiele ciekawych ćwiczeń znajdziesz na stronie [url="http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=lista&dz=11"]Modelki, Fotomodelki, Castingi,

LadyD007 Guest

Dzięki wielkie

A ile razy w tygodniu i jak długo powinnam cwiczyc zeby byly efekty ?;>

Gumisio88 Guest

Przynajmniej 2 razy w tygodniu trening siłowy całego ciała - ramiona, plecy, klatka, pośladki, wszystkie mięśnie ud, biodra, talia, wszystkie mieśnie i partie brzucha, boczki... (najlepsze efekty na siłowni będą) i przynajmniej 2-3 razy w tygodniu intensywne aeroby (tu forma dowolna lub może być łączona np. rowerek stacjonarny lub bierznia i basen lub fitness każde po 2 razy w tyg)

LadyD007 Guest

Red face Odp: Cwiczenia :) Jak zacząc i nie skończyc:)

Aha oko...
    Na siłownie za bardzo nie mam jak isc, wiec bede probowac w domu

A ile taki dzienny trening powinien trwac ?
    I po jakim czasie można się już spodziewac pierwszych efektow ?;>

Aha no i prosiłabym o jakies dobre cwiczenia na spalanie boczków ( oprócz brzuszków ) jeśli znasz...

tima Guest

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Na stronce wyżej jest filmik z ćwiczeniami, do niego możesz cwiczyć na dywanie czy jakąś mate sobie pościelisz Z tych 8 minute jest też dobre cwiczenie na nogi. Za pierwszym razem miałam zakwasy

Gumisio88 Guest

Cytat Zamieszczone przez LadyD007 Zobacz posta
    Aha oko...
    Na siłownie za bardzo nie mam jak isc, wiec bede probowac w domu

A ile taki dzienny trening powinien trwac ?
    I po jakim czasie można się już spodziewac pierwszych efektow ?;>

Aha no i prosiłabym o jakies dobre cwiczenia na spalanie boczków ( oprócz brzuszków ) jeśli znasz...
    z godzinkę dziennie razem z dobrą, zdrową dietą efekty zauważalne po miesiącu napewno
    Na boczki... twister, hula hop, skakanka, rowerek i kilka ćwiczeń - najskuteczniejsze: leżysz na boku i unosisz lekko nad ziemie obie złączone nogi proste (10 cm w góre) i opuszczasz. 20 razy i zmiana boku i 20 razy

szako jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę, że to jest odpowiednie rozwiązanie - hop-sport.pl/materace-gimnastyczne
    To jest materac, który robi różnicę, estetycznie wygląda, daje wygodę i warunki do uprawiania wielu sportów.
    Znamy ten temat od środka i wiemy, jak dużą można dzięki temu uzyskać różnicę.
    To działa.