Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

Domyślnie Odp: Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

cwiczenia kardio najlepsze na spalanie tluszczu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Poradnia Dietetyczna 'Szczupłą Być'

Allo83 jest nieaktywny Nowy na forum

Świetny sprzęt można dostać w sklepie Sportplus. Wyposażyłam u nich swoją domową siłownię i jestem bardzo zadowolona z jakości sprzętu. Szybko i sprawnie zrealizowali zamówienie.

gabryska88 jest nieaktywny Nowy na forum

Rowerek stacjonarny kupowałam w sklepie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i jestem bardzo zadowolona. Siedzisko wygodne, regulowane zarówno w pionie jak i poziomie. Rower posiada generator prądotwórczy, dzięki czemu nie wymaga podłączenia do zasilania.

zbyszek12 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja generalnie w domu ćwiczę z użyciem maty, ciężarków i taśm Ale nikt tutaj też nie wspomina o wagach, a są one dosyć istotne przy odchudzaniu. Wiadomo, że same kilogramy nie są wyznacznikiem, ale u mnie ogromna zmiana zaszła od czasu, jak kupiłam wagę 'inteligentną' - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] potrafi ona podać wiele wskaźników, które potrafią sporo powiedzieć o naszych postępach. W moim przypadku - świetny motywator

miki789 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja również polecam K-sport kupiłem u nich sprzęt do mojej siłowni.

leewy22 jest nieaktywny Nowy na forum

Sprawdź na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Kompletowałem u nich cały sprzęt do mojej domowej siłowni i jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość sprzętu i dość niskie ceny

matylda15 jest nieaktywny Nowy na forum

Też biegam, ale chciałam sobie urozmaicić trochę tą aktywność. Przez przypadek, przeglądając strony w necie trafiłam na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i muszę przyznać że tak mnie to zainteresowało, że kupiłam taki podstawowy zestaw. Było to sześć podów do tego aplikacja i reszta dodatków i już mogłam zacząć ćwiczyć. Brałam to na dwór rozkładałam w pewnej odległości od siebie i ćwiczyłam. Efekty już widzę, moja koordynacja i refleks jest o wiele lepszy. Kondycja fizyczna to znaczna poprawa i liczę na dalsze postępy. Polecam spróbować, fajne ćwiczenia i zabawa.

gabryska88 jest nieaktywny Nowy na forum

Sprzęt kupowałam w sklepie Kelton i jestem bardzo zadwolona. Ostatnia swoją domową siłownię wyposażyłam w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Zima zbliża się wielkimi krokami a nie wyobrażam sobie dnia bez treningu na rowerku

Alinka91 jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć,
    Do ćwiczeń w domu w brew pozorom nie potrzeba wiele, żeby osiągnąć fajne efekty. Wystarczy trochę miejsca, jakaś mata, ciężarki, gumy, lub obciążenie, które akurat mamy pod ręką, typu butelki z wodą. Ja osobiście ćwiczę w domu z filmikami z platformy labonitafit.

demi78 jest nieaktywny Nowy na forum

Zdrowy styl życia to nie tylko walka z kilogramami, ale także ruch. Jeżeli szukasz ciekawych materiałów video i sprzętu do ćwiczeń, sprawdź ofertę na: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów