Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

gener8ion jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

Siłownie zamknięte? Zakup sprzęt w do domu w dobrej jakości i cenie korzystając z oferty KlubFitness.pl [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar miodzio
    miodzio jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Na razie mam hantle, mam gumy, piłkę itp.

Adrianna8554 jest nieaktywny Nowy na forum

jezeli chcesz zadbac o linie i troche ruchu, a nie chcesz wychodzic z domu zainwestuj w bieznie. ja sobie kupilam swietna bieznie od Media Arena

szako jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę, że większość będzie zadowolona - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Na pewno ciekawa forma aktywności i ogólnie coś, co robi różnicę. Pewnie, że każdemu może pasować coś innego, ale to taki temat, który faktycznie wciąga, a czy to dla Was, to już całkiem inna sprawa. Kwestia dopasowania rozwiązania, aby to miało ręce i nogi, a wtedy robi się ciekawie i tak warto do tego podejść.

plaszczka22 jest nieaktywny Znany na forum

Icaros Cloud [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Niedrogi sprzęt zapewniający kompletny trening całego ciała......mała poprawka - kompletny CYFROWY trening całego ciała

PatrycjaD jest nieaktywny Nowy na forum

Ja tylko chcę przypomnieć, że zanim ktoś zdecyduję się ćwiczyć, ze sprzętem bądź bez, to zachęcam do dobrego przygotowania. Taką diagnostykę funkcjonalną można zrobić w Klinice Enel Sport, ja akurat byłam w Łodzi ale wiem, że mają też oddział w stolicy. Takie badania pozwalają ocenić ogólną kondycję ciała i przygotowują do efektywnego i przede wszystkim bezpiecznego (!) trenowania Chyba nikt z Was nie chce kontuzji prawda? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Myślę, że to fajny motyw, który każdemu się przyda - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Żaden wielki wydatek, a po prostu konkret. Mnóstwo zastosowań, można wykonać masę ćwiczeń i sądzę, że to optymalne rozwiązanie. Natomiast czy każdemu to pasuje, to całkiem inna kwestia. Ja najbardziej polecam rozbudowane ławki.

Albo ewentualnie ten kierunek - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] To również rozwiązania, które robią różnicę. Kwestia taka, na czym dokładnie wam zależy. Dla mnie orbitreki również są petardą i widzę efekt korzystania z nich. To zdecydowanie dobry kierunek. A jakie są wasze doświadczenia? Który sprzęt dał największą zmianę?

miki789 jest nieaktywny Nowy na forum

Zdaje się, że ostatnio z fit.lovers ludzie wspominali o k-sport i kilku dostępnych rozwiązaniach do przeprowadzenia domowego treningu. Cieszy człowieka fakt, że nawet znane osobistości zaczynają promować zdrowy styl życia i informują, czego sami używają na co dzień.
    Ostatnio edytowane przez miki789 ; 13-12-2022 o 14:34

Jeszcze do tego taki zestaw obciążenia i powinno być fajnie - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Kwestia taka, na jakich rozwiązaniach Wam zależy. Ale już nawet niewielkie obciążenie zwiększa szanse na fajny trening.
    Nic nie stanie się od razu, ale to akurat ważny rodzaj aktywności.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów