Proponuję zacząć od ławeczki i hantli. Ławeczkę najlepiej regulowaną [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ja tą mam u siebie już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony.
Proponuję zacząć od ławeczki i hantli. Ławeczkę najlepiej regulowaną [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ja tą mam u siebie już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio zauważyłem, że fit.lovers się przestawili na sprzęty od K-Sport i coraz częściej się u nich na filmikach pojawiają. Potem zaglądałem na stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i zaskoczyło mnie, że tak duży wybór obecnie jest u nich dostępny.
Myślę, że to dobry kierunek - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na tym można wykonać dosłownie każdy zestaw ćwiczeń. Musicie jedynie sami określić, co Was kręci, co Wam odpowiada.
Regularność z takimi aktywnościami zrobi dużą różnicę.
Czas pokaże, co z tego wyciągniecie.
Aj Polish American w niektórych materiałach wspomina o producencie sprzętu sportowego K – SPORT i faktycznie mają ciekawe wyposażenie domowej i półprofesjonalnej, niewielkiej siłowni komercyjnej, chociażby [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Przed zakupem możesz zobaczyć wizualizację podstawowego ruchu przy stojakach.