Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

natalie94 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

Cześć dziewczyny! Ostatnio jestem strasznie zajawiona na różne ćwiczenia fizyczne i dbanie o siebie. Mieszkam w malej miejscowosci, gdzie nie ma zadnej siłowni ani fitnessu, dlatego cwicze w swoim zakresie. Ostatnio zaczełam biegać ( sąsiedxi sie trochę dziwnie patrzyli, ale co tam ) ale bieganie już mi sie trochę nudzi, chciałabym to jakoś urozmaicić. Myślałam, żeby sobie zrobic taki mini fitness w domu, co polecacie do kupienia na poczatek?

fikusna.basia jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Jaki sprzęt do ćwiczeń w domu?

Ja zdecydowanie polecam rowerek! jest nieduży, można przy nim oglądać seriale i trening praktycznie sam się robi DO tego mozna go kupić w wielu miejscach, kiedyś widziałam w niektórych marketach, wiec może na początek będzie spoko dla ciebie

WiktoriaZięba jest nieaktywny Nowy na forum

Przejrzyj sobie stronę k-sport [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , moim zdaniem idealny sprzęt do domowych ćwiczeń. Ja mam od nich ławeczkę treningową i uchwyt montowany do ściany, sprawdzają się dobrze. Mogę wykonywać te same ćwiczenia co na siłowni nie wychodząc z domu.

Hmm ławeczka to w sumie niegłupi pomysł Ale trochę mi się to kojarzy z wyciskaniem na klatę, a tego nie chcę...
    A rowerek też raczej nie, mam zwykły rower, którym czasem jeżdzę to bez sensu kupować. Nie chciałabym też kupować sprzętu w markecie, już wolę zapłąccić więcej, niż się zastanawiać, kiedy się rozwali

Ania_ABCfitness jest nieaktywny Nowy na forum

Witaj, ze swojej strony mogę zaproponować ci zakup orbitreka. Jest to urządzenie, dzięki któremu możemy przeprowadzić trening całego ciała. Efekty są zbliżone do tego, co osiągamy podczas joggingu, ale dzięki używaniu ramion orbitreka angażujemy także górną partię ciała. Ćwicząc na orbitreku, mniej obciążamy stawy niż podczas biegania i spalamy więcej kalorii. Podobnie jak podczas ćwiczeń na rowerku stacjonarnym, możemy wykonywać inne czynności: oglądanie serialu czy słuchanie muzyki Na naszej stronie możesz obejrzeć przykładowe modele: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Dodam jeszcze, że przy zakupie w naszym sklepie dostaniesz 5 lat gwarancji w systemie DOOR-TO-DOOR. Gdyby sprzęt wymagał serwisowania, kurier odbierze go od Ciebie, my go naprawimy i odeślemy z powrotem.
    Ekspert sklepu ABCfitness

Dzięki! nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle jest Ale czy to jednak nie za bardzo przypomina zwyklego biegania? I czy nie jest to zbyt monotonne?

Ania_ABCfitness jest nieaktywny Nowy na forum

Ćwiczenia na orbitreku przypominają bardziej trening na nartach biegowych, ale angażują też podobne mięśnie jak przy joggingu. Owszem, monotonia podczas treningów może się pojawić, dlatego orbitreki (tak samo jak bieżnie i rowerki) wyposażone są w kilka programów treningowych. Możesz wypróbować je po kolei, zmieniając ich prędkość i intensywność. Orbitreki w naszej ofercie wyposażone są w komputery, które pozwolą ci dostosować poziom treningu do Twoich możliwości. Czasem warto także zmienić otoczenie treningów i jego nastrój – przestawić sprzęt w inne miejsce lub włączyć inną muzykę niż zazwyczaj Jeżeli masz jeszcze jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem lub doradzę w wyborze odpowiedniego modelu
    Ekspert sklepu ABCfitness

Rafał Mu jest nieaktywny Nowy na forum

A po co Ci jakikolwiek sprzęt? Tym bardziej, że jesteś dopiero co zajawiona aktywnością. Ćwiczenia najlepiej kształtujące sylwetkę to te bez sprzętu. Szczególnie dla kobiet.

WiktoriaZięba jest nieaktywny Nowy na forum

ławeczka nie jest tylko od wyciskania na klatę , ja robię na niej brzuszki, brzuch można też ćwiczyć na drążku, ale jakoś tego nie lubię, właśnie dlatego mam tą ławeczkę. W razie czego, to jest ten drążek, który ja kupiłam
    Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 13-04-2018 o 06:21

Pokahontaz123 jest nieaktywny Nowy na forum

Polecam sprzęt od k-sport. Mają ogromny wybór, sprzęt wysokiej jakości, który każdemu będzie długo służył. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów