Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 91

Wątek: *** bieznia ***

Duza_Kasia26 Guest

Domyślnie Odp: *** bieznia ***

Jestem na diecie Dukana, wiec jem w glownej mierze bialko wlasnie...

Jeszcze nie wiem jak mam ustawic pochylenie czy jak to sie tam zwie Zawsze daje na 3 ale nie wiem czy to dobrze czy zle...??

Najgorsze te ostatnie kg, ciezko je zrzucic...

Jutro postaram sie cwiczyc tak, jak napisales po minucie raz wolno raz szybko

DZIEKI WIELKIE ZA RADY

Awatar saccharine
    saccharine jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    7

Do biegania najlepsze jest nachylenie 1-2%, do marszu może być większe (np. właśnie to Twoje 3). Ja już pisałam, że biegam na 1%.

Powodzenia!
    bulletproof

Fosiaczek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Ooo wreszcie wątek o bieżni pokochałam ją ostatnio choc biegac się jeszcze nie odwazyłam, bo od bardzo niedawna jej uzywam i mam jeszcze małe zaburzenia równowagi
    Chodze sobie zawsze z prędkością 6 - 7.5km/h z nachyleniem do 10 stopni uwielbiam chodzić pod górę i tak przez 20 minutek jakieś 4-5 razy w tygodniu
    Jak idę coraz szybciej to mam wrażenie że jak sie puszczę to polecę do tyłu (choc wcale mocno sie nie trzymam tylko tak delikatnie żeby miec poczucie że coś mnie tam przytrzyma jakby co ) i dlatego boje się biegać choć widzę, że ludzie na mojej prędkości 7km/h już biegają.. Też mialyście takie uczucie? Jak z tym walczyć? chciałabym sobie pobiegać ale coś się przelamac nie moge.. pół biedy jakbym ćwiczyła w domu bo jak sie wyłożę to nikt nie zobaczy ale na pełnej siłowni to wstyd..

Awatar saccharine
    Wpisy na blogu
    7

Fosiaczku - tyle lat, ile chodzę na siłownię, jeszcze nie widziałam, żeby ktoś z bieżni zleciał . Nie wiem, skąd u Ciebie ta fobia. Ustaw sobie nachylenie 0%, prędkość może właśnie 7 km/h na początek i zacznij biegać, na pewno Ci się spodoba .

Pozdrawiam!
    bulletproof

Duza_Kasia26 Guest

Saccharine- zauwazylas spadek cm badz wagi po cwiczeniach tylko na biezni ???

Awatar saccharine
    Wpisy na blogu
    7

Cytat Zamieszczone przez Duza_Kasia26 Zobacz posta
    Saccharine- zauwazylas spadek cm badz wagi po cwiczeniach tylko na biezni ???
    Tak, zeszłam z 63 kg do 57 kg, przy bieganiu na bieżni średnio 5 razy w tygodniu + 2 x joga. W centymetrach spadło też sporo, ale nie pamiętam dokładnie, musiałabym sprawdzić. Teraz staram się utrzymywać wagę, ćwiczę tyle samo i trzymam dietę ok. 1600-1700 kcal.
    bulletproof

Duza_Kasia26 Guest

A w jakim czasie ??? Ile Ci to zajelo ????? Chyba musze dokladniej poczytac Twoj watek

Awatar saccharine
    Wpisy na blogu
    7

A w jakim czasie ??? Ile Ci to zajelo ????? Chyba musze dokladniej poczytac Twoj watek
    Tak od początku lipca do końca września chyba... Nie wiem, czy mój wątek Ci pomoże, u mnie o odchudzaniu to jest raczej mało z reguły .
    bulletproof

Duza_Kasia26 Guest

Saccharine wiem o czym jest Twoj watek, bo ostatnio jestem na biezaco Wlasnie dlatego napisalam, ze musze dokladniej poczytac, bo malo o cwiczeniach tam

Jesli pozwolisz zaprosze Cie do znajomych, bo chetnie bym obejrzala Twoje zdjecia, moge ???

Awatar saccharine
    Wpisy na blogu
    7

Saccharine wiem o czym jest Twoj watek, bo ostatnio jestem na biezaco Wlasnie dlatego napisalam, ze musze dokladniej poczytac, bo malo o cwiczeniach tam
    To może się odezwij od czasu do czasu, co ?
    bulletproof

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów