Wklejam link do słynnych ćwiczeń aerobowych, które ponoć przynoszą świetne efekty. Od dziś zaczynam. Życzę powodzenia! Piszcie o wynikach zmagań
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wklejam link do słynnych ćwiczeń aerobowych, które ponoć przynoszą świetne efekty. Od dziś zaczynam. Życzę powodzenia! Piszcie o wynikach zmagań
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przeszłam całą A6W i mój śliczny i płaski brzuszek zawdzięczam głównie weiderkowi
Teraz teraz robię najdłuższą serię x 24 lub 25 powtórzeń w zestawie z innymi ćwiczeniam na mięśnie brzucha
Szósteczkę polecam każdemu!
Właśnie tego szukałam
A nie wiecie, gdzie mogę znaleźć graficzną prezentację "6"???
Dzięki Kasia
Powodzenia dziewczyny!
Naprawdę warto
a ja się dopytam o 5 ćwiczenie bo pisze nożyce a narysowana jest zgięta noga...jak to dokładnie ma być?
Pozdrawiam.
PS. Jest coś takiego na pupę, uda...??
Ostatnio edytowane przez gruszka21 ; 24-09-2008 o 23:52
"6" jest świetna. Zauważyłam efekty już po 12 dniach (nigdy nie doszłam do końca ) Powoli się przymierzam żeby znowu spróbować. Na razie ćwiczę na siłowni - chcę jeszcze troszkę wzmocnić mięśnie a później przejść weidera
Ja się na poważnie przymierzam od jakiegoś czasu, ale cały zeszły tydzień nie miałam szans ćwiczyć, więc przełożyłam początek na przyszły tydzień. Jednak chyba zaczynam w tę niedzielę.
Cały zestaw wygląda dość masakrycznie jak dla osoby, która ostatni raz mięśnie brzucha ćwiczyła kilka lat temu, kilkanaście kilo temu i miała na koncie jedną "cesarkę" mniej. Ale efekty, które widziałam są tak spektakularne, że chyba głupotą byłoby nie spróbować. Co nie?