-
Odp: sprzet do ćwiczeń dla otyłych
Myślę, że basen będzie odpowiedni. Tak jak dziewczyny mówiły warto zapisać się na aquaareobik. Po czasie jak schudniesz to dopiero rozpocznij inną aktywność taką jak na przykład bieganie. Możesz sie wspomóc spalaczem tłuszczu www.trizer.pl. Można go stosować na każdym etapie odchudzania. Jest całkowicie bezpieczny, bo składa się z naturalnych składników. Odpowiednio dobrane składniki ułatwiają utrzymanie diety i niwelując chęć na podjadanie słodyczy.
-
Ćwiczenia są bardzo ważne, w walce z zbędnymi kilogramami. Ważne, aby wyglądały one w różny sposób, bo inaczej szybko mogą się znudzić. Ja kupiłam w tamtym roku w k-sport kilka treningowych gadżetów i był to bardzo dobry wybór, przejrzyj stronę ich sklepu, na pewno znajdziesz coś dla siebie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Zaczęłam ostatnio używać sprzętu firmy K-sport i jestem bardzo zadowolona. Pomogło mi to zrzucić zbędne kilogramy. Produkty są naprawdę super. Polecam odwiedzić ich stronę
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 10-04-2018 o 14:17
-
Myślę, że to - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kwestia systematyczności, treningu kilka razy w tygodniu i powinniście zauważyć zmianę.
Nie stanie się to od razu, ale krok po kroku powinno być coraz lepiej.
I właśnie tego się trzymajcie.
-
Ja zachęcam do profilaktyki, zanim wskoczy się na bieżnie czy orbitrek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Dobrym rozwiązaniem będzie rowerek ewentualnie bieżnia, jakieś hantle, ławeczka do treningów [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wyciąg.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów