5Lubią to
-
Prezent dla chłopaka
Chłopak z którym się spotyka ma niedługo urodziny i nie za bardzo wiem co mu kupić.. Zastanawiałam się nad jakiś zabawnym t-shirtem w takim stylu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Spotykamy się dość krótko i chcę mu podarować coś neutralnego
-
Odp: Prezent dla chłopaka
Fajna ta koszulka. Śmiało możesz ją kupić
Przy okazji zapraszam Cię na nowy portal ezoteryczny gdzie mam przyjemność wróżyć z kart klasycznych. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] może będę przydatna
Pozdrawiam.
-
Ja również uważam, że kupno koszulki do bardzo fajny pomysł na prezent dla chłopaka
Mój facet również uwielbia takie praktyczne prezenty i dlatego staram mu się kupować coś fajnego do ubrania. Jeżeli Twój chłopak lubi lekki, sportowy styl może zajrzyj do tego sklepu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Mają tam fajne ciuchy, wielokrotnie z niego zamawiałam
Są dobrej jakości, fajnie się noszą.
W ostatnim czasie widziałam tam nowa kolekcję t- shirtów w niskich cenach - chyba 30 zł za jeden ...
-
A może coś śmiesznego? Ja bym postawiła na jakieś gadżety erotyczne. Bez krępacji [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i coś wybierz.
-
Dobry pomysł z tym śmiesznym gadżetem erotycznym. U mnie na studiach kiedyś faceci kupili na urodziny koledze [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (które służą do powiększania penisa, sami spójrzcie pod linkiem jak to wygląda). Według mnie to trochę akurat słaba opcja, bo większe wrażenie zrobiłaby pewnie taka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
fujka
ja nie lubie tatuaży, źle mi się to kojarzy. Natomiast jakiś gadżet, może jakaś męska biżuteria? Ja np na rocznice kupiłam męzowi nową obrączkę i bransoletkę. warto poszukać w sklepach z hand madami na allegro albo na deco [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I Cel 102 kg---> do 30.08.2014 .......... II Cel 95 kg ............ III Cel 85 kg !! 

-
Ja tam ostatnio dostałem elegancką golarkę od żony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oczywiście nie przypadkowo bo marudziłem o tym od długiego czasu. Może więc warto posłuchać o czym facet mówi. Mądra kobieta nie będzie miała problemu z prezentem.
Ostatnio edytowane przez Klodun ; 26-10-2013 o 17:04
-
Jeśli lubi pić kawę to może pomyśl o jakimś zaparzaczu, albo kubku dla niego od Ciebie
W Internecie możesz znaleźć tyle pomysłów, że myślę, że coś znajdziesz. Mogę Ci polecić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], gdzie jest dużo fajnych pomysłów na prezent
-
A może jakiś sprawdzony perfum?
-
Zabierz chłopaka na jakiś romantyczny weekend. Jak dla mnie to najlepszy prezent, możecie spędzić czas we dwoje z dala od domu. Czasem nie trzeba jechać zbyt daleko, byleby tylko nie siedzieć w domu. Zobacz oferty hoteli na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i się rozeznasz za ile co możesz zamówić
Uprawnienia umieszczania postów