Strona 1029 z 2032 PierwszyPierwszy ... 29 529 929 979 1019 1027 1028 1029 1030 1031 1039 1079 1129 1529 2029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,281 do 10,290 z 20316
Like Tree8678Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Dobre popołudnie......chociaż deczko senne...

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Anusia kiedy wy wyjeżdżacie do tego Zakopanego? Że na prawie dwa tygodnie to wiem, ale od kiedy licząc
    ...noo pewnie od'dziś....kuffereczki od rana spakowane...przed 19-stą start...

W swoim czasie jeździłam wyłącznie do Zakopanego, rok w rok.
    ja byłam raz tolko...w tem Zakopanem...w sierpniu...w ubiegłym jeszcze wieku

Cytat Zamieszczone przez izonka Zobacz posta
    Poruszacie tu bardzo ważny temat. Faktycznie jest tak, że o samych siebie dbamy dopiero na końcu.
    ...no toć!!...

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    podobno, jeśli chodzi o stawy lepiej działa osocze wzbogacone kwasem hialuronowym.
    ...jak to powiada ogórek,że z miodem taki wkusny jest...na co miód: na czorta mnie ty potrzebny - ja i bez ciebie dobry
    hialuren bez osocza na ponad dwa lata kolanko mi uratował,niemniej będę śledziła jak zadziała nowinka

No to cóż...okrojony nasz celowniczy składzie:
    jak dam radę to się jakoś odezwę;jeśli nie to do poczytania kumy roztomiłe już w grudniu
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Dzien dobry!

Grazynko ta metoda jest w Niemczech zupelnie w pieluszkach. Bylam ostatnio u ortopedy z moja artroza palucha-bo tak mi sie pogorszylo po wakacjach, ze mam klopot zalozyc jakiekolwiek buty. Latem bylo ok, bo biegalam w odkrytych ale teraz niestety jakby sie nie da...
    Doktor przeswietlil stope i stwierdzil- ma pani taki stan zniszczenia chrzastki, ze jedynie operacja usztywnienia palca moze przyniesc ulge.
    Ani slowa o jakichkolwiek innych mozliwosciach terapii dziad jeden nie wspomnial...
    Mam zamiar jeszcze zaciagnac jezyka u drugiego lekarza, bo pachnie mi to checia zarabiania pieniedzy (robienie operacji sie lekarzam oplaca a leczenie pacjenta mniej)- zapytam wiec przy okazji o to leczenie wlasna krwia.
    Na niemieckich stronkach internetowych tez niewiele znalazlam w tym temacie...

Spokojnego weekendu wszystkim kunkom zycze! Trzymajcie sie w tym listopadzie cieplo...

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Anusia jeszcze raz posylam ci siarczystego pozegnalnego buziaka!

Awatar kania79

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Anusia jeszcze raz posylam ci siarczystego pozegnalnego buziaka!

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dobry wieczór. No usiadłam w końcu na zadku, a jak jutro nie spadnie mi ze 30 dkg to się obrażę na wagę .
    Czuję się wyczerpana i skotłowana,
    No bo znowu właczyłam turbodoładowanie sobotnie.Rano poszłan do Łagiewnik na nordic walking,Była piękny dzień i zrobiłyśmy wyjątkowo dłyga trasę bo 10 km(660 kcal).Z lasu pojechałam od razu z moją instruktorką na działkę na Widzew, bo oni tam mieszkają.
    Dowiedziałam się, że jest pusty kontener na odpady zielone, a miałam ze 3 wory do wyrzucenia.
    Ale jak popatrzyłam na trawnik to złapałam za grabie.
    Skończyłam z trawnikiem i liśćmi o 14:30. Do domu dotarłam o 16 bo po drodze jeszcze weszłam do marketu na zakupy.
    Dom przypominał stajnię Augiasza bo wczoraj nie miałam siły posprzatać.
    No to zamknęłam koty w jednym pokoju i złapałam sie za odkurzacz posiliwszy się tylko miseczką flaków.
    Przy bieżącym Dukanie mam fazę na flaki, chyba juz piąte dojadam, no i sernik na zimno.
    Od Iwony to zgapiłam.
    No jak posprzatałam, wymyłam kuwety i wymieniłam żwirek to wlazłam do wanny i pół godziny temu wysmarowana ketonalem(bark od grabienia, stopy od chodzenia i kark bo spałam na siedząco na kanapie) zaległam na szezlongu z kompem pod nosem.No jeszcze włączyłam pranie, ale za chwilę się rozbeczę z przerobienia.
    Widzę , że aktyw nam się rozjechał po świecie.
    Ja w piątek zrezygnowałam z wyjazdu na Kubę. Doszłam do wniosku, że oglądanie komunizmu w Ameryce Środkowej jest trochę za drogie i za dalekie.Kolezanka ma z kim pojechać więc życzyłam jej wesołej podróży.
    Jak by mnie kto pytał to wolałabym sobie takie szafki o których mówicie w kuchni zainstalować.Ja robiłam kuchnie w 1999 roku, jeszcze nie jest zła, ale nie mieszczę się i marzy mi się troche tych udogodnień.
    Narka bo pranie się skończyło, powieszę zanim padnę.

Awatar Kaa888
    Kaa888 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

dzień dobry,

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Musi być bardzo precyzyjne urządzenie do separowania płytek.
    Robiąc to na zwykłym ogólnodostępnym urządzeniu 80% płytek ulega zniszczeniu i tak wstrzyknięte osocze działa jako.....placebo.
    Dzięki Grażynko, że zadałaś sobie trud zgłębienia tematu
    no cóż, nie wygląda to optymistycznie
    zmartwiło mnie zwłaszcza to, że nie działa na urazy zadawnione... a przecież z każdym dniem stan, jakikolwiek był na początku, staje się coraz bardziej "zadawniony"...
    no trudno, wygląda na to, że trzeba będzie jednak pogodzić się z losem

za chwilę się rozbeczę z przerobienia
    Twoja rozbuchana pracowitość nieustannie mnie zdumiewa
    ale nie podejmuję się Ciebie naśladować
    ja w sumie prawie nic dziś nie robiłam, byłam na zakupach spożywczych, pół dnia spędziłam z mamą pomagając jej przygotować się do jutrzejszego obiadu (ma imieniny), potem tylko zrobiłam obiad dla Juniora i pranie
    no, pranie robiło się samo
    z tego wszystkiego zapomniałam sama coś zjeść, a teraz to już za późno
    jutro nadrobię, bo wyszły nam bardzo pyszne kopytka

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Kaa888 Zobacz posta
    Twoja rozbuchana pracowitość nieustannie mnie zdumiewa
    ale nie podejmuję się Ciebie naśladować
    Podoba mi się to określenie "rozbuchana" pracowitość, ale może ona jest przyczyną , że o 22 zwykle już padam"na ryj" ze zmęczenia i senności co niektórzy o 23 funkcjonujący jak te szczygły mają mi czasami za złe.
    No, że niby mam dość ich towarzystwa, ale ja wtedy mam dość nawet swojego własnego i tęsknię tylko do najwierniej kochanego od czasów liceum Morfeusza,
    Właśnie niemożność spania i tłuczenie ciągle tych samych tematów w myśli jest dla mnie chińską torturą.Jak jestem niewyspana to czuję się strasznie.
    No ale dzisiaj pospałam do 7, jak na mnie to długo. Waga , suka podła pokazała 69,3.
    No i przy okazji śniadania spostrzegłam, że nakupiłam wiktuałów ale te małe rąsie muszą je jeszcze uzdatnić do spożycia.
    No i wytworzyłam vinegret na parafinie, otrebusków na dwa dni, sernik z żelatyną, majonez Grażynkowy i wsadziłam w zalewę (przed smażeniem) filet z łososia.
    Łoj z przyjemnością pójdę do kościoła.
    Nie muszę dodawać , że po tej radosnej działalności kuchnię trzeba było fest posprzątać.
    No chyba to było "rozpasane" gotowanie.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 19-11-2017 o 11:46
    RASTI4949 lubi to.

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    No i nie pomachałam KAniusi przed wyjazdem.
    Nie miałam czasu po południu wpaść,bo pichciłam na dzisiejszy ,rodzinny obiadek.
    Trudno,może wybaczy sklerotyczce,w każdym bąź razie wspaniałego wypoczynku życzę.
    Jeśli chodzi o to własne osocze,to sama dla siebie tak temat zgłębiałam,bo siostra mnie namawiała na ten zabieg.
    Ja jako niedowiarek musiałam poszukać wszystkich za i przeciw a teraz czekam na opis działania z pierwszej ręki zapodany.
    Z tego co czytałam najlepiej wyspecjalizowała się Szwajcaria i tam znamienici sportowcy się udają.
    Kasiu Kwiatkowa,być może lekarz nic na ten temat nie mówił,bo stwierdził,że Twoje zmiany są zbyt daleko posuniete żeby zaistniał
    wspomagany proces samoleczenia.W naszych reklamujących się ośrodkach też podkreślają,że decyzję podejmuje lekarz po dogłębnym przebadaniu chorego miejsca.
    Prawdę mówiąc ,jak czytam co i ile jest w stanie zrobić Tereska,to mi włosy na głowie dęba stają.
    Wystarczy,że pokrzątam się przy garach i już nie mam siły na nic a wszystko zajmuje mi 3 x tyle czasu co kiedyś.
    Na dodatek prawa ręka w dalszym ciągu odmawia posłuszeństwa.Zabiegi dały tyle,że w nocy mogę spać ,że ból mnie nie budzi.
    Bardzo mi się podoba zdjęcie braciszków.Strasznie się cieszę,że maluszek nadrabia wcześniactwo i tak pięknie dochodzi do siebie.
    Za kilka lat trudno będzie poznać jaka jest różnica wieku między nimi.
    Mój Leonek też się popisuje pięknie.Lekarka,która go prowadzi a przed laty prowadziła Monikę,jest nim zachwycona.
    Nie wierzyła,że on już na żądanie robi papa,bije brawo , a na daj buzi z gracją nadstawia czółko.W końcu on ma dopiero 10 miesięcy.
    Przy chodziku takim do pchania pięknie chodzi.Potrafi sam zrobić kilka kroków,ale jak się zorientuje,że nikt go nie trzyma to siada na pupie.
    Dzisiaj go zobaczę i uściskam,szkraba małego.Żeby tylko udało się opanować alergię,było by super.
    Miłęj niedzieli kuneczki miłe.

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar kania79

Hejka...machom wom spod samiuskich tater
    Bez cytowania bedzie i bez polskich znakow
    Trudno
    Juz my po obiedzie i wizycie u lekarza,ciastulkami
    Delektujem sia...albowiem ja ,,od jutra,,1500/1800
    Caloriowe zarelko mam mic ponoc...
    Zabiegi trzy krioterapia zamiennie na kolanki
    Tak,ze kazde po 5 mialo bedzie,jakis na kregoslu
    Prund i aquaaerobik,jeszcze przed sniadaniem
    Po porannej hle,hle gimnastyce dla wsiech..
    Cdn...

Awatar kania79

...no to probujem dalej
    Jest snieg i widok za oknem jaki na stronie internetowej
    Obiecywali ...obiad bardzo obfity,trzydaniowy
    Dlatego tez wlasnie poprosilam o wpis w karcie odnosnie
    Do ograniczenia dla mnie kalori,noo sama sie za mordkie nie
    Dam rady wziac
    Po kolacji mamy spotkanie organizacyjne z wlascicielka,ktora
    Za ,,ko,, odpowiada...zabiegi oba cwaj konczymy przed 11
    Wiec bedzie mozna i do miasta wyskoczyc,tymbardziej.ze
    Przystanek autobusowy jest przy samym osrodku

Cdn...

Uprawnienia umieszczania postów