Dzień dobry,
jest pięknie, biało i zimowo, a dla marznących i niepodzielających mojego entuzjazmu, coraz bliżej wiosna
Brawo kANIU, a jak te ćwiczenia wyglądają?
Czyli wszystko jasne, tak się właśnie zastanawiałam, jak to możliwe, że umknął mi Twój wpis w tej sprawie. Ja takie linki i informację podaję na forum, licząc na dobre serce także podczytujących nas gości.
Niedopatrzenie w sprawie telefonu zaraz naprawię na prv
Wspaczku, przypomnij proszę, kiedy wybywasz do tego Ciechocinka?
Nawet nie wiesz Teresko jak się cieszę, martwiło mnie, że mimo dobrych wyników badań nadal niepokoi Cię brak apetytu... a wiadomo, że stres nie wpływa na nasze zdrowie i samopoczucie najlepiej. Czyli ufff...
Przyznam, że informacja o papugach tak mocno mnie zdziwiła, że aż musiałam poczytać na ten temat
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a ja wierzę, że dzięki zmianom które wprowadzasz, nie tylko będziesz lepiej się czuła, ale także będziesz zupełnie inaczej zaczynała dzień
i jedna uwaga (przepraszam, że się mądrzę), leki popijamy dużą ilością (szklanka) SAMEJ WODY...
miłego dnia
errata
próba wysłania do Grażynki mojego numeru telefonu zakończyła się niepowodzeniem, mam komunikat, że: Rasti nie chce otrzymywać*prywatnych wiadomości... dalej już nie czytałam.
Mój numer ma Tinn i Wspaczek, więc mogą Ci go przesłać sms (poproszę, dziękuję)