Strona 1423 z 2032 PierwszyPierwszy ... 423 923 1323 1373 1413 1421 1422 1423 1424 1425 1433 1473 1523 1923 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,221 do 14,230 z 20316
Like Tree8678Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Z ciekawością zaczęłam czytać detox przez Monikę zapisany i po pierwszych słowach ciekawość przeszła. Jak robić coś to porządnie a tu od razu na początku. Zrezygnuj z papierosów ,kawy i herbaty.
    Z kawy mogę zrezygnować ale papieroski i herbata/mocna,czarna,gorąca/ co to to NIE.
    Czyli odpada , bo ja nie biorę się za diety których nie mogę wykonać w 100%
    Wiem,że wszyscy lekarze,dietetycy i normalni ludzie zawsze zalecają rzucenie palenia,ale ......u mnie to nie działa.
    Ostatnio u mnie ze wszystkim taki raczej słomiany zapał jest.
    Kazałam kupić sok tłoczony i sobie czeka w lodówce na lepsze dni. Dlatego bardzo podziwiam konsekwencję i osiągnięcia Moniki.
    Buuuuuu,stara i głupia.
    Tereniu,co Ty o jakimś polipie piszesz? Czy to jakieś ginekologiczne sprawy?
    Czy nie należy przekonsultować z innym lekarzem?

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Ja trochu dzisiaj zaaferowana byłam bo po wizycie jednej lekarskiej dostałam skierowanie do szpitala.Jakowyś polip we mnie jest i trzeba popaprańca zlikwidować.
    ojej!....ciekawe jak szybko szpital wyznaczą

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Na balkonie monter szaleje,
    Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    No "pacz" jeszcze się trafiają fachowcy co im się robota w rękach pali . Przyjemnie poczytać
    prawda...

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Aniu ale nie sądzę, żeby cię ten detox zachwycił.....
    .....No bo do tego mojego detoxu to musiałam kupić masło migdałowe, mleko migdałowe, orzechy, avokado, 1 kg cytryn , jarmuż. Nie wiem czy by ci sie chciało latać za tymi składnikami.
    no jak Ty mnie znasz...oczywiście,że nie chciało by mi się latać...

a ten poniżej

Cytat Zamieszczone przez monkaa Zobacz posta
    DETOKS KRZEMOWY.....
    ....świetnie nadaje się więc dla osób starszych, również tych z chorobami serca. Dla wszystkich, którzy mają słabe trawienie, problemy z układem kostnym lub stawami. Dla osób, które doświadczyły efektu jo-jo. Wpadają z diety w dietę, spowalniając swój metabolizm i zaburzając poczucie bezpieczeństwa.
    ...to taki zupełnie dla mnie

Cytat Zamieszczone przez monkaa Zobacz posta
    Kąpiele w soli

jakżesz nam przecież dobrze robiły kąpiele w solance w C. i K....i ta skóra aksamitna po

A w ogóle nie wiem czy się czasem nie udam do dietetyczki,nie żebym AŻ!! tak była zdeterminowana,ale koleżanka syna
    zmieniając profesję jakieś tam praktyki musi odbębnić i dla znajomych za friko pomiary z omówieniem wraz robi

Awatar kania79

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Zrezygnuj z papierosów ,kawy i herbaty.
    łoj Grażynko,Grażynkołoj ... taż wiadomo,że detox to detox,no zaś ale nałóg to nałóg i nie ma to tamto
    Bywało u mnie kawy niepicie na W-O i żyłam i fajNIE było,a potem ostrożniutko pomaluśku i zaś dwie prawie
    co dnia...

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry .
    Wiesz Aniu co do kawy to ja bez problemu mogę odstawić.
    W zasadzie wróciłam do niej ostatnio z dwóch powodów.
    Raz,naczytałam się jaki to ma dobroczynny wpływ na ludzki organizm,a dwa ,prezent od M. w postaci ekspresu.
    Muszę przyznać,że odkąd po usunięciu woreczka,przerzuciłam się na rozpuszczalną , ta z ekspresu wyjątkowo mi smakuje. No i ten zapach w całym domu.....
    Wyprawiłam męża do pracy i wracam do łóżeczka.
    Zadziwiające jest jak dnia przybywa. Teraz już o 4 jest szarówka , a przed 5 za lasem już jest słoneczna poświata.

Awatar kania79

Co komu po nowoczesnści jak jej używać nie umi/się nie zna

Słoneczne Dzień Doby...

Kiedyś dawno temu załatwiając coś w banku dostałam długopis dość cienki z ichnim logo i z gumeczką w miejscu prztyczka.Była gumeczka to była,nieraz ją poprzyciskałam i tylre.Wczoraj podałam go synowej i ona migusiem "odkryła",że gumeczka owa służy do smartfona obsługi...i jak teraz ja zrobię błęda-literówkę to nie będzie jak na grube palcy zwalić...i szybeczka tak upaćkana nie będzie...słyszałyście,że telefony komórkowe bardziej są "zabrudzone" niż pieniądze?

Awatar kania79

Wczoraj burza była;na obrzeżach mego miasta oraz w rodzinie...o wyjazd poszło;był nawet motyw,że synowa się wqa (trzymię jej stronę,niestety auorytetem dla syna nie jestem),stwierdziła,że najchętniej to ona została by w domu,w celu wypoczynku.
    Stanęło na wyjezdzie nocnym i nawet,jeśli nie będę nawijała o polityce,dostąpię zaszczytu zasiadania koło kierowcy...

Będę dzisiaj miała zakładanego Holtera i jak znam życie,nie będę dzisiaj miała za wielkich "incydentów"

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Skąd ja to znam. Po operacji pierwszego biodra jak mnie nie mogli w pionie ustawić,bo mdlałam,też mi holtera założyli. Dłużej sobie siedział,bo weekend przedzielił i nic nie wyszło. Zapisy w granicy normy w przeciwieństwie do tego co słyszeli. To właśnie wtedy profesor,po długiej rozmowie,stwierdził,że powodem jest odstawienie nikotyny i ....kawy. Zapaliłam,wypiłam kawę i jak ręką odjął. A tak się przed operacją cieszyłam,że pobyt w szpitalu połączony z problemem poruszania się będzie super okazją do rzucenia nałogu.
    U mnie wczoraj było na zmianę słonko z deszczem,ale było cieplutko. No musiało być ciepło skoro mój mąż wieczny zmarźluch w samej koszulce chodził.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

A ja kwitnę już drugą godzinę przed izbą przyjęć w szpitalu bo najpierw są przyjęcia a później terminy przyjęć.Mater deju ale my jesteśmy traktowani .Warczą, snują się, nic nie wiadomo.Jeszcze nie mam terminu , a już mam dosyć.

Awatar kania79

A może my Tereniu jakieści wymagające z wiekiem zrobiłyśmy'sia?
    Pobierałam dzisiaj w UM zaświadczenia na wyjzdowe głosowanie do EP i takie miałam wrażenie,że dziffczynce przeszkadzam samą swoją obecnością i to nie to,że była niemiła,bo nawet udzieliła informacji,kto jeszcze pod adresem naszym jest zameldowany (miałyśmy z synową watpliwości gdzie zameldowana jest Emilka)ale tak zero śladu nawet uśmiechu i nic a nic entuzjazmu...a może oni,ci młodzi,nie mają się z czego cieszyć?Czy może na starość to człowiek się cieszy byle czym ;-)

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

A wiesz , że taki przymus życia widać było i u tej piszpanny i u lekarki z Izby Przyjęć.
    W mojej fabryce człowiek wchodził na halę gdzie wyły klekotały piszczały maszyny.Kobiety w trzyzmianówce pracujące żartowały, odpowiadały uśmiechem na uśmiech, nikt nie był obrażony na życie i nie pokazywał gdzie jest miejsce pacjenta, a raczej petenta.
    Mam krótmi termin bo na 7 czerwca.
    Trochę jestem wystraszona i nie wiem czy konsultować to z innym lekarzem tzn robić drugie USG.Ale to już za pieniądze?Nie wiem bo jak się zacznę miotać to jeszcze przedłużę sprawę, a mówia, że to 15 narkoza i usunięcie polipa to mogę wyjść tego samego dnia.
    Ale odechciało mi się jechać do Portugalii.
    Jakoś tak nieruchawa się zrobiłam.

Uprawnienia umieszczania postów