Strona 1434 z 2032 PierwszyPierwszy ... 434 934 1334 1384 1424 1432 1433 1434 1435 1436 1444 1484 1534 1934 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,331 do 14,340 z 20318
Like Tree8681Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Daję znak ... szykuję się na spotanie z Kumami jutro i cieszę się ogromnie

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Ja również kochanie nasze.Bo smutno by nam było z Kasią bardzo.

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dudy,płuca wieprzowe.
    W moim wiejskim sklepie sprzedają z sercem i z ozorkiem.
    Ale się namęczyłam napisałam z ozorkiem a słownik mi zmieniał uparcie na z ogonkiem wrrrrrr.
    No to miłego spotkania kochane moje.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Miłego spotkania więc...:-((

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry .
    Pogodę mają dziewczynki piękną.Slonko świeci ale jest poniżej 30°.
    Miłego spotkania,nagadajcie się i za mnie.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    nagadajcie się i za mnie
    ...i za mnie......
    rzeczywiście pogoda akuratna

No to się wszystkie 3.V.cie

...
    ...........

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Cześć dziewczęta po uroczym dniu leżę umyta w łóżeczku i nadrabiam braki na forum.
    Troszkę rankiem się zestresowałam gdy znalazłam wiadomość od Kasi, że ona jedzid przez Łódź i żebym może dosiadła.Miałam opracowany plan dojazdu pociągiem Łódzkiej Kolei Aglomeracyjnej z innego dworca , dużo bliżej domu ale cøż Kasia sobie życzy Kasia ma.Dosiadłam na Widzewie i o czasie znalazłyśmy się w stolicy.Na dworcu poraził nas blask urody naszej młodniejącej z kazdym rokiem Kasi Wspaczkowej.
    Przyjechałyśmy w porze obiadowej dość głodne i natychmiast pomykając cieniem ( każdy w te upały jest wytrenowany) do Nowogrodzkiej znalazłyśmy miłą restaurację.Przez najbliższe 3 godziny buzie nam się nie zamykały, a kelner kusił nas to kartą napoi to kartą deserów.
    Na pewno nie był to posiłek dietetyczny.
    Później jak starożytni Rzymianie poszłyśmy wykonać spacer 1000 kroków akurat wybierając do tego celu Marszałkowską.
    Na Młociny i do Cmentarza Płn. dotarłyśmy po 16.
    Aniu twøj aniołek nadal jest na grobie Hani.
    Następnie wróciłyśmy na Młociny i przejechałyśmy na Tarchomin Kościelny do mieszkania mojej siostrzenicy.
    O mało nie zjadły nas komary nad Wisłą.Wyjątkowo wielkie i agresywne.Noż stoliczne.
    Aisaczku dziękujemy za miłe spotkanie i szykujemy się do drugiej tury spotkań z wątkiem Zawziętasek.
    Grażynko buziaczkujemy Ciebie i Mimi i córcię i pana męża i lońdyńczyków.Anusię i jej wszystkie wnuczątka też buziaczkujemy.Monia dzielnie babciodyżurująca przysłała zdjęcia Stasia.Śliczny chłoptaś.
    To był piękny dzień.

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Dzień dobry

Upał niemilosierny i z rozrzewnieniwm wspominam zacieniony i wietrzny (Kasia nawet swterek narzuciła!) ogródek knajpiany, na którym z Kumami miłymi siedziałysmy w sobotę ... oczywiście, jak Tereska napisała, buzie sie nie zamykały ... i to nie tylko w celu wymiany informacji, ale też ze względu na apetyt, jakiego doświadczyłam pomimo braku głosu To było bardzo miłe, choć bardzo krótkie spotkanie ... może uda mi się gdzieś z Kumciami wyjazdowo wybrać, coby Waszym towarzystwem się nasycić.

Musze teraz znaleźć jakiś domek letniskowy na tygodniowy wyjazd z wnusiami w lipcu ... idę przekopywać oferty ...
    Ostatnio edytowane przez aisak102 ; 24-06-2019 o 12:19

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Grażynko jak ci tam w te upały.Czy już stoisz przy garnkach i gotujesz na przyjazd młodych?

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Wybieram się na działkę ale przejazd w samo południe jest straszny .
    Ale muszę pewne rzeczy zrobić i wrócić na noc do domu, tj pogarnąc działkę po wczorajszej imprezie.
    Była u mnie lekcja angielskiego, No angielskiego za bardzo nie było tylko konsumcja, wino i pogaduchy.Ale spieszyłam się , żeby dojechać na pogrzeb mojego brata ciotecznego i wszystko wwaliłam do domku.
    Ale mam rozliczne zobowiązania towarzyskie i na jutro zaprosiłam goscia.
    Z tematów zdrowotnych nie za bardzo te upały mi służa , ale przeczekuję.
    Zapisałam sie na rezonans magnetyczny ale na 6 września.Telefonicznie, muszę donieśc skierowanie.
    Kociaste żyją w trybie nocnym i bardzo sie za mną stęskniły podczas moich odwiedzin stolicy.
    Staram się im to wynagrodzić .Moje niusie kochane.

Uprawnienia umieszczania postów