Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część
No i jeszcze drobne po 2 i5 zł na tv. Jakoś inaczej się leży jak coś tam się sączy z telewizora.
Co do dnia tygodnia nigdy się nie zastanawiałam. Kręgosłup i drugie biodro miałam "robione" w soboty bo lekarze operowali mnie w szpitalach gdzie byli dodatkowo zatrudnieni. Pozostałych operacji nie pamiętam jakie to były dni tygodnia. To nie jest ważne.
Wydaje mi się ,że najważniejsze jest zaufanie do lekarza. Czy potrafi pacjenta przekonać do siebie tłumacząc operację.
Najbardziej bałam się operacji pierwszego biodra,bo nie chcieli mi zrobić narkozy ogólnej .
Zgodę podpisałam dopiero jak anestezjolog obiecał mi ,że i tak będę spała,że nic nie będę słyszała ani widziała. Muszę przyznać,że po tym znieczuleniu najlepiej się czułam dużo lepiej jak po narkozie ogólnej.
Będzie dobrze,Kasiu.
Kciuki będą trzymane i fluidy wysyłane.
Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część
Dziekuję Kumcie za porady i slowa otuchy ... wiele dla mnie znaczą i bardzo pomagają. Cykor jestem i tyle ... a moja córcia mowi mi, że ja twarda sztuka jestem ... ha, ha
:unlove: :unlove: :unlove:
Fluidy płyną zewsząd :love:.
Tak Kasieńko bardzo bardzo ciepło o Tobie myślimy.
Dzień dobry.
Kasia pewnie szykuje się do szpitala.
Trzymaj się kochana.
Cały czas jestem z Tobą myślami.
Będzie dobrze.
Dziekuje Kumcie najmilejsze :)
Leżę w łożeczku i za niedlugo łyknę proszeczek na sen. Jutro idę na stol jak druga, podobno może to być troche przed lub w południe ... ale tak naprawde, to nikt nie wie.
Glodna jestem okrutnie, ale podobno tak byc musi ...
Nie odezwę sie jutro, bo po operacji bede na sali pooperacyjnej , bez dostępu do telefonu i pozostane tam przez noc.
Całuję Wak kumcie :)
To się trzymaj Kasiu...
I Wy wszystkie kumy również
Spokojnej nocy,Kasiu.
Proszeczek na sen dobra rzecz w takiej sytuacji.
Ciekawe, czy będziesz miała ogólną narkozę?
Wyśpij się dobrze.
Trzymamy kciuki:love:
Dzień Dobry z nieśmiały słońcem w tle. Może się będzie pogoda poprawiła?
Wczoraj miałam w domu mały "wernisaż", dziewczynki rysunki produkowały różniste i na podłodze układały. Z niektórych się uśmiałam, bo takie troszkę karykaturalne były. One biorą udział w zajęciach plastycznych.
Dobrego dnia wszystkim