Strona 2015 z 2021 PierwszyPierwszy ... 1015 1515 1915 1965 2005 2013 2014 2015 2016 2017 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,141 do 20,150 z 20206
Like Tree8638Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Jak na zawsze, to jestem ukontentowana Wszystko tak drożeje, że ze strachem patrzyłam na topniejące oszczędności. Oszczędności już nie odbuduję, ale może tempo ich topnienia sie spowolni ...

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Ogladałam krzaczki truskawek na działce ... okrutnie zbite, duże kępy martwych pozostałosci po lisciach i pędach ... nie wiem, czy je wyrzucić, czy zostawić? Może poczekam i zobaczę czy do życia wtócą ... Ech, marna ze mnie ogrodniczka

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Zimno dzisiaj się zrobiło ale chociaż nie pada.
    Roślinki pną się do słonka.
    Żonkile śmieją się do człowieka.
    Hiacynty też już kolorowe główki pokazały. Tulipany dopiero listkami się chwalą. Tyle mam do cięcia,że głowa mała.Dzisiaj tylko skróciłam "motyli krzew" - Budleja który w ubiegłym roku do 2 metrów wyrósł i pięknie kwitł. Dobrze,że wyczytałam,że trzeba go bardzo nisko przyciąć.
    Hortensje mogą jeszcze poczekać, może zaraz po świetach się za nie wezmę.
    Pomidorki też ładnie rosną.
    Zobaczymy co z nich będzie.
    Trzymajcie się zdrowo.
    Mnie kaszel potwornie męczy,saturacja do 90 spadła ale temperatury nie mam.
    Czekam na dzieci,już za tydzień będą.

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Jak ren czas leci ... święta już za pasem ... Grażynko, może Ty poleż trochę coby choróbsko wygrzać i wygonić? Bo wyglada na to, że tylko tydzień masz na powrot do formy Cieszę się na Wasz rodzinny zjazd - bedzie się działo!
    Na mojej działeczce na razie tylko krokusy rozwinięte, żonkile ciagle w postaci pączków, a tulipany i hiacynty nieśmiało listki pokazują.
    Głowa już w dzialkowy tryb sie przestawia - zaczełam ogladac w necie sprzety do wyciagania chwastów - dąbrowka rozłogowa znowu zaczyna atak na mój trawnik ... alez ona uciażliwa No i mech mi się w trawniku zalągł, albo gleba za kwaśna, albo za mało słonka ...

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Zaśpiewały mi ptaszyny, że Grażynki imieniny :-)
    Wszystkiego dobrego Grażynko przede wszystkim zdrowia, bo ono najważniejsze wszak.
    Szykują się Wam fajne święta.

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Dziękuję,Aniu ,za życzenia.
    "Balety" przelożone na święta.
    Będzie podwójna okazja- moje imieniny i 32 urodziny Moniki/29.03./
    Jakoś na stare lata odechciewa się baletów.
    Z rozrzewnieniem wspominam imieniny kiedy było przeszło 30 osób. Hihihi małe wesele. Oczywiście wszystko przygotowane własnoręcznie.
    Teraz już bym nie dała rady przygotować dla połowy gości.
    Dzisiaj będę piekła zajączki i baranki z biszkoptowego ciasta w specjalnych formach.
    Mam nadzieję że wyjdą piękne.

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Dzień dobry.
    Ufff,dzieci szczęśliwie dotarły do Warszawy. Po raz pierwszy niezbyt miłe wspominają podróż promem. Płynęli od 9 do 18.
    Była przepiękna, słoneczna pogoda ale morze było bardzo wzburzone i promem rzucało.
    Jedynie Edek był zadowolony,że na koi super buja. Pozostali mieli typową morską chorobę.
    Tomek spał cały czas żeby móc jechać całą noc. O 8 byli w domku po przejechaniu 860 km.
    hahanka lubi to.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Zdrowych, pogodnych Świąt
    mile spędzonych chwil
    i nieobżarcia się ... w miarę możliwości;-)
    Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych bliskich :-D

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Zdrowych,pogodnych i wesołych Świąt dla Celowniczek z Rodzinami przesyłam z buziaczkami.

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Mlodzi juz na miejscu, to mozna zacząć świetowanie Grazynko

Uprawnienia umieszczania postów