Strona 2027 z 2032 PierwszyPierwszy ... 1027 1527 1927 1977 2017 2025 2026 2027 2028 2029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,261 do 20,270 z 20316
Like Tree8678Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Hejka
    Wizytę w przychodni zaplanowali mi na środę, a wujcio G. coś tam podpowiada ale nie chcę sama wyciągać wniosków. Bardziej dokuczją mi dzisiaj nogi, szczególnie kolana ale i dostały one ostatnio troszkę...nic to, jeszcze nigdy nie było żeby jakoś nie było :-D

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

na środę ...i nie tylko.

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar kania79

Dzięki
    Na 3 pażdziernika mam termin operacji, 2-go zgłosić się do szpitala i nie dyskutuję, chociaż może jeszcze będąc w weekend u córki pogadam z jej ginekologiem. Ale myślę, że nie ma co czekać, żeby raczek nie przeszedł w złośliwość. Będzie oki, myślę

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzięki Aniu za wiadomość.
    Zaglądałam co chwilę.
    Konsultacja z innym lekarzem jak najbardziej wskazana.
    Rozmowa z Asią może Cię troszkę uspokoi.
    Ja osobiście jestem za tym żeby wyrzucać wszystko co zaczyna się psuć. No ale wiesz o tym,bo już wiele razy mówiłam.
    Trzymaj się kochana.

Awatar kania79

Ja raczej z tych co naprawiają, gromadzą, bo szkoda...ale w tej sytuacji postanowione jest radykalne cięcie-trudno. Teraz mus mi się skupić, żeby maksymalnie pozbyć się brzusznego tłuszczu, żeby lekarzom było łatwiej a dla mnie na gojenie się. Więc znowu postanowienie "od jutra", które to już w moim życiu? brak emotikona, bo piszę z komórki, tak łatwiej.
    Wnuk odwieziony i już na obóz piłkarki pojechał. Tym razem podróżowałam z mężem (emotikon zdziwienia)...dał chłopak radę. Czy nie mogli wcześniej go uzdrowić? Tylko dali się tak długi czas męczyć...
    Pogoda...uech, że lepiej nie pisać a w pociągu klima, której nijak wyłączyć nie można, bo "byśmy się tu wszyscy podusili" powiedział konduktor, więc wieje chłodem z nawiewem. W poprzednim i jeszcze innym po interwencji coś tam zrobili, że troszkę mniej wiało; pewnie jak były by upały to wiało by gorącem ( hłe, hłe)
    W tak zwanym międzyczasie zaliczyłam zagranicę :-):-) zabrał nas zięć do Czech obejrzeć kościół ze szklanym dachem...(kciukas do góry)
    To narka

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Aniu, najważniejsze,że decyzja podjęta.
    Hihihi,to "od jutra" to już nasza maksyma. Trudno trzeba się z losem pogodzić.
    A może Ci przy okazji.troszkę sadelka wytną?
    To żart,bo niestety nie chcą/nie mogą tego zrobić.
    Ja się bałam o gojenie przy okazji operacji woreczka żółciowego. Nie dosyć,że sadelko było pokaźne to operacja była w lipcu w niesamowite upały. Na szczęście wszystko poszło super . Wydaje mi się,że operujący lekarz też miał obawy,bo pomiędzy szwami założył klamerki.
    Trzymaj się kochana.

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Co do temperatury w pociagach, to pamietam swoją podroż z Krakowa, kiedy korzystając z dobrodziejstwa pendolino zmarzlam na kość

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Co do gojenia się, to ja- tłuscioch brzuszny - się zagoiłam, to i Ty Aniu zagoisz się rachu-ciachu. Stanowiłam dziwowisko wśrod oacjentek, bo trzymajac brzuch oburącz wyrabiałam kilometry na szpitalnym korytarzu. Zgodnie z poradą Grazynki spacerowałam uporczywie, żeby zrostów nie było.

Awatar macoszka
    macoszka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mrzygłód

Dzień dobry
    W sobotę po południu nagle naszła mnie chęć na krótki wypad nad morze.
    Ponieważ z mojego "Mrzygłoda" jedzie bezpośredni pociąg do Ustki, postanowiłam, że to jest to.
    Wczoraj zamówiłam noclegi na tydzień i dzisiaj poszłam kupić bilety.
    Niestety na taki sam pomysł wpadło tyle osób, że zamiast na sobotę, musiałam kupić 2 ostatnie bilety na niedzielę, w pierwszej klasie; na szczęście w tym samym przedziale choć nie koło siebie.
    Podobnie wygląda sprawa powrotu - też 1klasa i też 2 ostatnie, przypadkowe miejsca, no i oczywiście jeden dzień później niż planowałam.
    Tyle się czyta i słyszy o paragonach grozy i chyba wszyscy chcą się przekonać na miejscu jaka jest prawda

Trzymajcie się

Awatar kania79

Irenko pewnie w tym samym mniej więcej czasie będziemy nad tym samym prawie morzem, bo ja 23-go jadę do Kołobrzegu a wracam 29...
    W międzyczasie planujemy jednodniowy wypad do Koszalina. Tylko ja nie będę sprawdzała paragonów grozy albowiem moja genialna przyjaciółka wymyśliła, że oprócz pierwszego wieczoru przechodzimy na dietę wszystkie trzy, bo jedzie z nami jej siostra. W zeszłym roku byłyśmy w tej samej konfiguracji i było fajnie ale bez diety a nawet z pysznymi goframi w tle
    Bilety na pociąg już mamy kupione. No my niestety z przesiadką w Iławie.
    Dzisiaj upiekłam smaczne kotlety cukiniowe, ale pewnie nie całkiem dietetyczne, bo zawierają w sobie ser żółty, no i smażone były na oleju. Robiłam w zeszłym tygodniu takie bardziej dietetyczne z piekarnika, ale jednak tłuszcz to jest coś co znacznie podnosi doznania smakowe potraw
    Jutro ma być u nas apogeum temperatur 34 gradusy więc koszar opuszczała nie będę.
    Wszystkiego dobrego wszystkim i narka
    macoszka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów