Strona 2031 z 2032 PierwszyPierwszy ... 1031 1531 1931 1981 2021 2029 2030 2031 2032 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,301 do 20,310 z 20316
Like Tree8678Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Dzięki Aniu,że się odezwałaś.Mam nadzieję,że dalej będzie co raz lepiej.
    Pewnie po niedzieli wyrzucą Cię do domku.
    Spóżnione życzenia ...wszystkiego najlepszego dla wnusia.
    Moi wczoraj po 22 dotarli na Starówkę.
    Pogoda jest fatalna,wieje i pada.
    Z przykrością powiedziałam,żeby lepiej w domku siedzieli.
    Są bez samochodu a podróż na działkę autobusami nie jest wskazana
    dla Leona przed operacją. Boję się żeby coś nie złapał.
    We wtorek idzie do szpitala.
    Zobaczymy jak to wszystko się ułoży.
    Trzymajcie się.
    Anusiu zdrowiej

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Grażynko mądra z Ciebie kobieta, Ty już wiesz czemu. Będę trzymała kciuki za Leona. Oby wszystko poszło oki, a dzieciatko jak najmnie się męczyło. Boziu dorosłemu cięzko a co dopiero dziecku.
    Ja już w domciu sobie leżę, mało myślę o operacji, bo po pierwsze boli mnie do wytrzymania nawet środków p.bólowych nie brałam. Mam szwy rozpuszczalne i prawdę mówiąc nie wiem czemu, bo pani razem przyjmowana, mająca operację przede mną ma normalne. I było by wszysko super gdyby nie biegunka...wymęczyła mnie i męczy, ale w domu to już jakoś zadziałam. Szpitalne jedzenie nie było dla ludzi chorych. Było go dużo i nawet smaczne ale zupełnie od czapy.
    To narka

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Oj,Aniu,potwornie się denerwuję,ale nie mogę tego okazać.
    Muszę podtrzymywać na duchu Monikę no i oczywiście Dorotkę.
    Każdy najmniejszy stres bardzo źle na nią wpływa .
    Strasznie stara i słaba się czuję.
    Trzymaj się kochana. Będzie dobrze. Ważne,że już wszystko złe zostało usunięte.
    macoszka lubi to.

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Nie czytałam wcześniejszych postów, a tu i wnusio Grażynki potrzebuje wsparcia .
    Dużo sił dla dorosłych w tym czasie .

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Czas leci tak szybko że sie zagapiłam ... Grazynko, Leonek już po operacji?

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Kasiu,już minął tydzień. Na szczęście operacja przebiegła prawidłowo,jak twierdzą lekarze.
    Po 2 tygodniach będą sprawdzali jak się wszystko goi wewnątrz oczu. Jeśli będzie o.k. to wrocą do UK.
    Monika z Edkiem już w sobotę wraca,bo tylko kilka dni miała urlop.
    Najgorsze,teraz,jest to,że Leon przez dwa miesiące ma zakaz wszelkich ćwiczeń. On jest nadpobudliwy więc ma sporo zajęć / piłka nożna,taniec,gimnastyka artystyczna/. Trudno będzie go utrzymać w ryzach bez tych zajęć.
    Monika pięknie wyszczuplała.
    Jeszcze kilka kilo jej zostało do zrzucenia. Zawzięła się tym razem.
    macoszka lubi to.

Awatar kania79

Hejka
    Jak to się dzieciątko namęczyć musi; faktycznie utrzymać/wytłumaczyć żywemu srebru, żeby w spokojności siedziało-ciężko. Fajnie, że Monice udało się schudnąć, to cieszy i podbudowuje szczególnie młodą kobietkę :-)
    Mnie sponiewierało, że i opisywać na forum hadko...ciężko było układ pokarmowo-wydalniczy okiełznać, ale od dwóch dni jest już znośnie. Jem często, jak niemowlę na żądanie, ale małe porcje i piję dużo, też w zasadzie bez przerwy, więc się przepłukuję. To czego nie mogłam osiągnąć siłą woli wymogły na mnie niedogodności pooperacyjne. Taki byl na mnie boski plan. W międzyczasie, nie wiedzieć kiedy i jak podgoiło mi się wsio. Bliznę smaruję maścią cebulową, nawet lubię jej zapach. Dzisiaj wypad do miasteczka miałam i zakupy tyci, tyci bo nosić ciężko mi nie można. No i wreszcie do czytania powróciłam. Tak to ze mną jest.
    W środę przyjeżdża pociągiem córcia z najmłodszym wnukiem, już czterolatkiem. Mały doczekać się nie może.
    I tak to ło
    To się trzymcie jak jeszcze kto tu bywa.
    hahanka and macoszka like this.

Awatar macoszka
    macoszka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mrzygłód

Witajcie
    Też zaliczyłam dzisiaj kolejną wizytę kontrolną w związku z operacją sprzed dwóch lat. Jak zwykle badania robiłam wcześniej, ale wyniki zawsze wędrują do lekarza, więc dopiero w gabinecie dowiaduję się co i jak, więc przez ten czas zawsze trzęsę portkami.
    Dzisiaj niby wszystko w porzo, ale do dość już długiej listy niedomagań, doszła skolioza kręgosłupa piersiowego.
    Już od dość dawna podejrzewałam, że tak jest, ale jak mi to potwierdził lekarz, to przyznam, że nie bardzo mi się to spodobało.
    ... no, ale cóż - pesel się kłania.
    Pogoda u nas iście wiosenna, żeby nie powiedzieć letnia; teraz na termometrze jest 20 stopni - jest super i to jest jakiś plus (już nie wspomnę o tym jak się cieszy portfel, bo nie trzeba płacić tak dużo za ogrzewanie ).
    Trzymajcie się ciepło

Awatar macoszka
    macoszka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mrzygłód

Zdrowia, uśmiechu, mało trosk, dużo radości
    życzę Wam z okazji Dnia Życzliwości i Pozdrowień

Awatar kania79

Ojej
    Jak nasz Celownik spadł w rankingu
    Moja to jest również culpa, ale tak jakoś wychodzi, że się niby chce napisać ale po dłuższym czasie człowiek sam nie wie o czym. Bo właściwie to tylko zdrowie w głowie. Chociaż w międzyczasie organizuję wypady do teatru. Do świąt się za bardzo nie szykuję, bo mało co ze świątecznych specjałów będę mogła zjeść. Wczoraj po bananie rozbolał mnie żołądek. W przyszłym tygodniu pójdę do rodzinnej i wezmę jednak skierowanie na gastroskopię, czekam bo może w TK coś wyjdzie.
    W sierpniu miałam zakładanego Holtera. W zeszłym tygodniu odezwali się wreszcie i na jutro mam wizytę u kardiologa. I tak to przez terminy SZ sama produkuje inwalidów. Cóż robić (ramionkami wzrusza) taki klimat.
    Wszystkiego dobrego

Uprawnienia umieszczania postów