Gratulacje Babciuni i Rodzicom...zdrowia dla maluszka i mamci...
Gratulacje Babciuni i Rodzicom...zdrowia dla maluszka i mamci...
Dzień dobry.
Leje u mnie od wieczora.Nawet jestem z tego zadowolona,bo wczoraj solidnie popracowałam na klombiku.
Usunęłam wszystkie chwasty,poobcinałam pożółkłe liście liliowców i innych bylin a zebrało się tego 2 taczki .
no i posadziłam 50 cebulek tulipanów papuzich i podwójnych.
Na sam koniec sadzenia potknęłam się o wystający korzeń i runęłam jak długa w krzaczysko dzikiej róży.
Kilka dobrych minut leżałam prostując stopniowo nogi i rękę.Miałam pietra czy coś się nie złamało.
Jakoś się pozbierałam i wściekła na siebie powlokłam do domku.Żebra z prawej strony bolą mnie i lewe kolano w którym coś chrupnęło.
Najgorzej spuchnięta jest prawa dłoń.Palcami ruszam więc chyba jest tylko stłuczona.
Zostało jeszcze do wsadzenia 25 żonkili,ale to już pan mąż zrobi jak przestanie padać
Od rana nie mogłam wejść na forum , więc wysłałam sms-a do Tereni z życzeniami imieninowymi ,ale tu jakaś cisza,więc nie wiem czy pomyliłąm daty?Aj tam , życzeń dobrych nigdy nie jest za dużo.
Moje serdeczne gratulacje dla babci Monki i rodziców Stasia a jemu samemu zdrówka dużo życzę.
Trzymcie się kochane moje a ja spadam do łóżeczka.
Trzeba wykorzystać,że mąż jest dzisiaj w domku i dać się sobą zaopiekować![]()
Wieczorne heloł
No więc tak:
Stasiowi nowonarodzonemu duuuużo zdrowia i wspaniałego rozwojuNiech mu Wszechświat zawsze sprzyja!!!
Rodzicom Stasia też zdrówka (zwłaszcza Mamuni) i radości z synka! A Babuni Moniuni - samej czystej rozkoszy z posiadania takiego wnusia
Tereni moc życzeń zdrowia i wielu pociech z kocich podopiecznych! Niech Ci Teresko, słonko świeci każdego dnia![]()
A ja powróconam z Petersburga, a dzis jeszcze powróconam z nagłego wyjazdu do Krakowa. Nagły wyjazd samochodem, w ulewny deszcz, był czystym szaleństwem, ale TZ do szaleństw łatwo dae sie przekonać ... nu ale w wyniku tego szaleństwa mogę radosnie odtrąbić koniec moich siedmioletnich sądowych perturbacji ... otrzymałam swoją część spadku po babci i ojcu i jestem zadowolona
L
dzień dobry,
Teresko, wszystkiego naj, naj, naj, zdrowia, optymizmu i pociechy z kotów![]()
Oraz gratulacje dla świeżo upieczonej babci
Natomiast admina uprasza się o większą skuteczność w blokowaniu spamerów
choć może niesłusznie się unoszę, jeśli byłam odosobniona w wysyłaniu raportów....
a może wy też zgłaszacie tych oszołomów do blokowania...? (trójkątny znaczek z wykrzyknikiem pod postem)
Dzień dobry, dzięki za życzenia, zwłaszcza cieszy mnie niezapominanie o moich kociastych.Żyjemy sobie w przytulnym , ciepłym mieszkanku tuląc się wieczorkiem do siebie.
Wczoraj Kasia zlądowała z szafy razem z legowiskiem , ale ponieważ w sypialce było otwarte okno, wlazła pod legowisko leżące do góry nogami, między poduszkę, a gondolę i spała w cieple, niewidoczna dla mnie, czekając na moje położenie się spać.
Ten kot jest za mądry jak na takiego małego, szyldkretowego paskudka.
Balkon jest zamknięty, głównie z uwagi na ich wspinanie się na górę szafki i zeskakiwanie na łeb na szyję na dół. Muszę zrobic ułatwienia we włażeniu(bo oderwą siatkę od balkonu wyżej) albo coś sobie przetrącą przy tych zeskokach bo uderzają o wszystko -taboret, próg itp.
Gratki dla naszej drogiej "wzbogaconej"Kasi.
Co do spamu , też użyłam tego trójkącika, ale ja nigdy jeszcze nim się nie posługiwałam.
Narka, bo mam dzisiaj asortymentówkę i mus mi na pokoje dyrekcyjne się udać.![]()
HEJKA...środowe,z lekuśkimi przebłyskami niebieskiego nieba, więc nic mi dzisiaj nie potrzeba
użyłam i ja,skoro już się dowiedziałam,zaś ale myślę,sądzę,że grasowanie onego pana po wątkach jest za cichym
przyzwoleniem właścicieli jestemfita...może dzięki temu mamy się jeszcze gdzie wirtualnie spotykać
głupio myślę/kombinuję![]()